2015 m. lapkričio 12 d., ketvirtadienis

Beauty Talk 2015.11.12


Man labai patinka renginiai, kai blogeriai susitinka kartu. Vienas iš tokių buvo H&M Beauty kolekcijos pristatymas, tada beauty ir fashion blogerių buvo ypatingai daug, o šį kartą Polhem vakarėlyje susitikome su Fashion blogerėmis. Šiandien Beauty Talk rubrikoje daugiau šnekėsime apie madą, tačiau neužmirštame ir apie grožį.




Beauty Talk rubriką šiandien noriu pradėti nuo SWO žurnalo savaitės rekomendacijų, čia visada galima rasti stilingus drabužius, naujus dizainerių vardus ir stilingus aksesuarus.


O kaip Jums naujas Darjos raudonas paltas? Man jis tobulas, man labai patinka rinktis rudeniui ryškesnius, tačiau šiltus drabužių atspalvius.


Ar jus žinojote, kad atsidarė Micahel Kors parduotuvė Vilniuje. Mažena jau spėjo ten apsilankyti ir išsirinkti TOP5 drabužių ir aksesuarų derinuką. Man labiausiai patiko akiniai ir pilkos spalvos rankinė, žinau, kad tokios pat spalvos būna ir mano mėgstamas Hamiltonas.


Mes visos kartu važiavome į Rygą Lush Kalėdinį vakarėlį, kol aš skubėjau į viešbutį, Simona spėjo įamžinti savo drabužių derinuką.


Noriu Jus supažindinti su Martina ir Ūla, tai tikros Fashion blogerės, jokios kosmetikos ir pašalinių temų, tik mada... mada... mada...




O kaip Jums nauja Avos rankinė? Man vakar vakare kaip tik draugė sakė, kad tokios spalvos rankinės tinka prie bet kokių drabužių, dar sakė, kaip blogerė negali keturis outfitus iš eilės rodyti vien ta pačia juodos spalvos rankine. Šiandien iš ryto pasitaisiau. 


Kotrynos įkvėpimas - kelionės, nuostabūs Pietų Korėjos vaizdai ir naujoji patirtis.


Karolina savo blogo skaitytojams pasakoja apie DARBO AISTRą: ALEGORIJA IŠ LAWREL KANG KNYGOS IR ŽMONĖS, KURIAIS ŽAVIUOSI.


Eimantės atradimas - braletės, čia tikrai galva apsisuka nuo grožio, įvairių spalvų, šilkinės, su nėriniais, tikras meno kūrinys.



Nauja akių spalvą? why not? Viskas labai lengva ir paprasta su www.gerilesiai.lt Aš pati pastoviai nešioju pilkos spalvos lęšius, niekas net neįtaria, kad mano akių spalva tamsiai ruda.


Milda važiavo į Rygą, ten savaitgalį vyko paroda Beauty Expo. Mildos bloge pasakojimas apie viešbutį, kelionę ir fotoaparatą, kuris sugedo. Užjaučiu, puikiai žinau ką tai reiškia.


Aš pati labai dažnai užsuku į Ikea, kartais pavalyti, kartais įdomių daiktų ir servetėlių. Paskutinį kartą (savaitgalį) pirkau labai daug viskuo: ir patalinę, ir vyno taures, ir servetėles, ir staltėses. Juodosios plunksnos bloge jos pirkiniai i pasakojimas apie spaltą Ikea slyrių, kur viskas pigiau.


Salomėjos atsiliepimas apie Versace kvepalus, smagu, kad kvapas tiko. Buteliukas pakankamai gražus, aš pati Versace nelabai mėgstu, tačiau mano mama jų fanė.


Simona iš Teenage Dreams pasakoja apie Eveline kosmetiką, aš pati labai ilgai stovėjau prie šios kosmetikos stendo, tačiau nieko taip ir nenusipirkau,  perskaičiau įrašą, patiko blaksteinų tušas.


Vikrorijos bloge atsiliepimas apie Essence akių šešėlių paletę, aš gavau testavimui kitus atspalvius (rose ir grey), tačiau Nude paletę nusipirkau pati. Tobula, tiesiog tobula.





Man, kaip ir Juditai, žiemos sezonu labai patinka lakuoti nagus raudonu laku, o ANNY nagų lakas puikus pasirinkimas. Pabaigsiu įrašą ir perlakuosiu nagus iš tamsiai bordo į ryškiai raudoną.


Kažkodėl aš galvojau, kad visi Bourjois blizgiai yra matiniai, man taip užsifiksavo, nes mačiau labai daug atsiliepimų būtent apie matinius Rouge Edition blizgius. Beauty Vibes bloge atsiliepimas apie lūpų lakus.




Taip, aš nemoku skaityti kosmetikos sudėties, bet turiu draugę, kuri moka. Kas nori išmokti ir suprasti, siūlau Modestos įrašą bloge apie eterinių aliejų sudėtines dalis.


Tinklaraštyje "Apie Grožį" naujas Lauros įrašas apie Natur Butique rožių veido kremą, aš tokį pat turiu, mano kremas eina į pabaigą. Pritariu, puikiai tinka sausai ir brandžiai odai, puikiai drėkina.



Mes visos labai skirtingos, todėl vienoms patinka ir tinka kosmetikos priemones, kitoms visiškai ne. Aš už tai, kad būtų galima pasirinkti produktus testavimui, tada tikimybė kad patiks žymiai didesnė. Gėlėtos kosmetinės bloge pasakojimas apie Amway Artistry veido priežiūros priemones.


Živilės bloge išsamus Glam Glow kaukės sudėties nagrinėjimas, man buvo labai įdomu perskaityti, nes pati vertinu tik rezultatą.



Patricijos bloge atsiliepimas apie Catrice antakių pieštuką, aš irgi praeitą savaitę rinkausi antakių priemones parduotuvėje, tik mano pasirinkimas -essence. Matyt nebuvo tinkamos Catrice pieštuko spalvos, nes man Catrice patinka labiau už essence.






Niekas nešildo taip gerai vakarais kaip skani arbata su medumi ir citrina,  ir obuolių pyragas. Ačiū Enrikai už receptą.

Tokia buvo mūsų savaitė,

Ačiū, kad skaitote,












SHARE:

4 komentarai

  1. Ačiū už skaitinius! Pralinksmino mintis, kad blogerė negali 4 kartus pasirodyti su tuo pačiu juodu rankinuku :). Na čia priklauso kaip blogerė pozicionuoja save. Ar kaip shopaholikę, kuri nori parodyti kuo daugiau skirtingų daiktų, o gal net už juos atidirbti, jei daiktai dovanoti? O gal kaip tik nori parodyti, kad su tuo pačiu rankinuku/sijonu/batais/nesvarbukuo galima, kad ir 10 kartų atrodyt skirtingai ir wow :). Blogeriams taisyklių nėra, jie patys sau šeimininkai. Bet visi pamąstymai šia tema labai įdomūs. Ačiū.

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Tai esmė tame, kad tinginys užpuolė, juoda rankinė tinka prie bet kokų drabužių, kam dar ką nors galvoti. ;-) Kai gauni pastabų, pradėti stengtis labiau, ir tai tikrai padėda tobulėti.

      Panaikinti
  2. Visada perskaitau šitą rubriką. Man visada neužtenka laiko ieškoti naujų blogerių įrašų, o čia vienoj vietoj visada randu kažką įdomaus ir aišku save rasti visada smagu.:) Aliona, labai gražiai atrodai . Liemenė superinė.:)

    AtsakytiPanaikinti

Blogger Template Created by pipdig