2015 m. lapkričio 26 d., ketvirtadienis

Beauty Talk 2015.11.26


Na ir paskutinis įrašas šiandien, juk reikia dar spėti susiruošti ir suplanuoti vakarą.  Žinokite, net jeigu būtų žemės drebėjimas, aš vistiek rašyčiau Beauty Talk rubriką, nes jinai yra nereali, tai pats geriausias sumanymas. Man pačiai labai patinka skaityti kitų blogerių įrašus, tačiau ne visada yra laiko sužiūrėti visus straipsnius, ketvirtadienio ryte prie kavos aš perbėgu akimis visus blogus, išsirenku pagal tematiką straipsnius ir mes kartu su jumis skaitome mėgstamą rubriką Beauty Talk...




Šiandien Beauty Talk rubriką aš noriu pradėti nuo Martinos blogo ir jos pasakojimo apie gimtadienį. Gal mano nuotaika būtent tokia, tačiau Martina nuostabus ir labai charizmatiškas žmogus, skaitant jos blogą, aš net girdžiu jos balsą. Rekomenduoju, tobuli įrašai, šitas vienas iš mano mėgtamsiausių. Aš skaičiau jį prieš gerą mėnesį ir galvojau, aš irgi taip, aš irgi taip galvoju. 


Ūlos įrašas bloge apie gyvenimą Londone, tačiau nuotraukų žymiai daugiau, o tai tik pliusas.


Pasirodo, Korėjoje irgi būna ruduo. Tiesą sakant, aš galvojau, kad ten pastoviai šilta, pasirodo reikia palto. Vaizdai nerealus, rekomendupju surasti Kotryną Instagram ir sekti jos naujienas.



Darja jau spėjo apsilankyti Michael Kors parduotuvėje Vilniuje, jos drabužių derinukas man patinka labiausiai, tai geriausiai atspindi Michael Kors drabužius ir jo stilių, tik bordo spalvos rankinės trūksta. Žiūrime nuotraukas ir rašome norų sąrašus.


Aš manau, kad www.gerilesiai.lt yra tobula parduotuvė, nes kainos yra nedidelės, siunčia labai greitai, asortimentas platus (aš šneku apie spalvotus lęšius). Beauty Vibes pristato žalius Eye Smile lęšius, atrodo tiesiog stulbinamai.



Dar viena porcija SWO žurnalo rekomendacijų, aš jau radau facebook'e puslapį Sveikuoliams, ten labai skanios dovanos. 


Karolinos pamąstymai bloge apie tai, ką padovanoti savo kolegai arba vyrui. Aš visada žinau ką nori gauti dovanu mano vyras, tačiau kartais išsirinkti būna labai sunku. Manau Karolinos patarimai jums padės suprasti vyrų logiką ir norus.



Juodos plunksnos blogas apsilankė dizainerės Agnės Deveikytės studijoje Vilniaus Senamiestyje, aš mačiau nuotraukas instagram, man labai patiko pilkos spalvos paltai.



Kas gali būti geriau už aromatingas žvakes ir smilkalus? Viktorijos bloge dar nematytos žvakės, kurios jas labai patiko. Būtinai reikės atkreipti dėmesį, nes žvakes žiemą deginame pastoviai.


Aš labai daug girdėjau gerų atsiliepimų apie 100% kosmetikos ženklą, man jis atrodo labai 'skaniai'. Perskaičiau Juditos apsiliepimą apie kremą ir supratau, kad tiesiog privalau peržiūrėti dar kartą visą šios parduotuvės asortimentą ir ką nors išsirinkti.


Kokios neapsakomai gražios Modestos nuotraukos. Jūra, gaivuma ir micelinis vanduo. Aš anksčiau žiūrėjau į micelinį vandenį kaip į priešą, pagaliau radau savo, o Madara kosmetika atrodo tikrai gundančiai. Plius Madara turi labai platų produktų asortimentą.


VIVI espresso rankų kremas tobula VIVi kompanijos naujiena, man jis labai patinka. 




Patricija irgi atrado nuostabius Ambroozija produktus. Atsiliepimas apie intensyviai drėkinamąją emulsiją "Jorilė" jau bloge.


Kartais ir Mados blogeriai pasakoja apie kosmetiką, šį kartą Simonos bloge aš radau atsiliepimą apie Lush kosmetikos priemones, o ne dar vieną drabužių derinuką.



Uoga Uoga ir mano viena iš mėgstamiausių mineralinių pudrų. Aišku, yra geresnių, tik jų kaina nėra labai draugiška, reikia siųstis iš JAV, o tai papildomi siuntimo ir importo (muito) mokesčiai, plius spalvą reikia rinktis iš akies, net aš ne visada pataikau. Todėl rekomenduoju Uoga Uoga.


Eimantė pasakoja apie madingiausias manikiūro tendencijas. Manau tai labai aktualu, nes nagai - mūsų vizitinė kortelė. Mano manymu, nagai turi būti gražios formos, gerai ir lygiai nulakuoti ir spalva turi būti priderinta prie rankų odos spalvos, tendencijų, stiliaus ir progos.


Indrė jau turi savo kosmetinėje naujus Clinique lūpų dažus, aš jau irgi juos mačiau mūsų parduotuvėse, tik dar nespėjau išbandyti. Indrės raudonas atspalvis tiesiog tobulas.




Nepatikėsite, tačiau aš galvojau, kad Ted Baker tai tik drabužiai, rankinės, piniginės ir kiti aksesuarai. Kosmetika? rimtai? Wow, kaip fainai, kokios nerealios spalvos ir įpakavimai.


Manau tai nereali mintis keistis maisto dėžutėmis, Dieve, kaip aš tokios norėčiau. Būtinai perskaitykite Gretos įrašą bloge su visomis smulkmenomis, nes manau ten užsiregistruoti gali kiekvienas, siusti ir gauti staigmenas labai smagu.


O štai jau Salomėja apsikeitė su Neringa SwapBox'u. Mintis irgi labai gera, tačiau jeigu galvoti apie kosmetiką, realiai man nieko nereikia, o iš maisto, norėčiau paragauti labai daug. Nes užeini užsienį į parduotuvę ir norisi nusipirkti viską. 


Tokia buvo mūsų savaitė,

Ačiū, kad skaitote,






















SHARE:

1 komentaras

Blogger Template Created by pipdig