2015 m. lapkričio 27 d., penktadienis

Dove regenerate nutrition plaukų priežiūros linija


Dove plaukų linija skaitau geriausiu metu atradimu, nes šampūnas, balzamas ir aliejus iš Dry Oil linijos tiesiog pasakiški, idealiai tiko ir patiko mano sausiems plaukas (aš net spėjau per Maximą "Grožio mugė" nusipirkti dar šampūną ir balzamą, ne tame esmė, kad pas mane šampūnų nėra, o tame, kad man labai patinka). Aš gavau testavimui dvi naujas Dove plaukų priežiūros linijas, pradėjau nuo plaukų atstatymo ir maitinimo. Šiandien noriu jums papasakoti apie šampūną, balzamą, kaukę ir serumą iš naujos Dove regenerate nutrition plaukų serijos .





Gamintojo aprašymas:


Ar tau patinka dažyti, džiovinti, tiesinti ir eksperimentuoti su savo šukuosena? Pats metas išmėginti naująją Dove Advanced Hair Series Regenerate Nourishment plaukų priežiūros liniją, kuri yra sukurta naudojant raudonuosius dumblius ir skirta nuolatiniam pažeistų plaukų gydymui.












Mano nuomonė:

Galiu tik pagirti Dove plaukų priežiūros priemonių kūrėjus ir pasakyti 'ačiū' už nuostabius produktus mano plaukams. Kaip aš jau sakiau, mano plaukai labai sausi, dažyti, balinti, pažeisti, nes kartais reikia tonuoti plaukus kelis kartus tam, kad pagaliau gautųsi tas šaltas atspalvis, kuris nusiplauna labai greitai ir reikia vėl dažyti. Todėl be maitinamųjų ir atkuriamųjų plaukų priežiūros priemonių aš neįsivaizduoju savo gyvenimo, man ir mano plaukams tikrai būtų sunku, nes be geros ir riebios aliejinės plaukų kaukės plaukus net sunku iššukuoti. Aš gavau testavimui visą liniją, kurią sudaro plaukų šampūnas, balzamas, kaukė ir aliejus-serumas. Aš esu jau ant tiek pripratus prie plaukų kaukių, kad net balzamų neišbandau, jeigu linijoje yra kaukė. Su Dove viskas kitaip, jeigu turiu laiko, mano pasirinkimas kaukė, jeigu laiko nėra, tada balzamas. Šampūnas švelniai plauna plaukus, jis baltos perlamutrinės spalvos, balzamo ir kaukės konsistencijos labai panašios, gal kaukė kiek riebesnė ir tirštesnė. Rezultatas man patiko, tačiau negaliu išskirti nei kaukės, nei balzamo, poveikis beveik vienodas, gal po kaukės plaukai labiau pamaitinti, tiesesni, o po balzamo plaukai nepraranda savo apimties. Manau balzamas tiktų normaliems plaukas su sausais galiukais, o kaukė tinka tik sausiems ir labai sausiems plaukams, nes visus kitus plaukų tipus gali tragiškai riebinti. Plaukų serumas aliejuje man patiko mažiausiai, nes mano mėgstamu iki šiol lieka Dove aliejus, tačiau galiukų priežiūrai jis idealus. Jo konsistencija silikoninė, riebi, tiršta, tačiau jis gerai švelnina ir vizualiai pagražina plaukų galiukus, jis permatomos spalvos, tiesiog buteliukas toks įdomus ir spalvotas.

Ką aš noriu pasakyti apibendrinant, man šį plaukų linija labai patiko, priemonės idealiai tiko mano sausiems ir pažeistiems plaukams, gerai juos maitina, švelnina, tačiau neriebina. Mano mėgstamos priemonės šampūnas ir plaukų kaukė, balzamas ir aliejus patiko kiek mažiau, tačiau jie gali patiks normaliems ir ne labai pažeistiems plaukams.












SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig