2015 m. lapkričio 25 d., trečiadienis

ECLAĒ Sérum Perles Précieuses Stangrinamasis veido serumas


Labas rytas, mano brangieji, šiandien šnekėsime apie veido priežiūrą, o jeigu tiksliau, apie stebuklingus rožinės spalvos burbuliukus iš Eclae. Visi mes puikiai žinome, kiekviena kompanija turi savo produktą 'žvaigždė'. Eclae kompanija gali didžiuotis savo veido serumu. Šiandien apie jį ir pašnekėsime plačiau.




Gamintojo aprašymas:



Pažangi serumo formulė - gelio su mikrodumbliais "Dunaliella salina" ir inovatyvaus jauninamojo peptido alginato perluose derinys. Diena po dienos oda tampa tankesnė ir stangresnė, išlyginamos raukšlės ir smulkios raukšlelės, veidas atgauna jaunatvišką spindesį. Kaip naudoti: Jauninamąjį serumą SÉRUM PERLES PRÉCIEUSES galima naudoti arba kasdien, arba rinktis intensyvaus naudojimo kursą. Tepkite prieš dieninį ir (arba) naktinį kremą.

Sudėtis:




Talpa: 30 ml.

Kaina: 59,90 EUR

Kur pirkti: Kosmada parduotuvėse

Įpakavimas:







Konsistenija:









Mano nuomonė:

Kai laikiau buteliuką rankose per paistatymą, pagalvojau, kad priemonės konsistencija ir vizualinė išvaizda primina Guerlain meteoritų makiažo bazę, tik serumo paskirtis kiek kitokia. Pradėsime nuo įpakavimo - jis nerealiai gražus, rožinės spalvos burbuliukai su blizgučiais, tikra kosmetinio staliuko puošmena. serumas tikna visų tipų odai, gerai drėkina ir stangrina. Užtepus serumą ant rankos, oda tampa šilkinę, toks pat efektas ir ant veido. Puikiai suvokiu, kad tai silikonai, tačiau veidai po naudojimo neapsakomai švelnus, tepti makiažą vien malonumas. Jeigu veido oda riebi - užtenka tik serumo, jeigu sausa - reikia naudoti dar ir kremą. Priemonės kvapas labai lengvas, gaivus ir neerzina. Susigeria momentaliai, veidas įgauna lengvą švytėjimo efektą, užtepus makiažą, blizgučių nesimato. Kaina kiek didoka, tačiau tai liukso klasės produktas, pigiau kainuoti jis negali. Ar pirkti? Viskas priklauso nuo jūsų noro ir poreikių, jeigu veidas linkęs spuoguoti, nerekomenduoju, nes silikonai gali kimšti poras, o jeigu reikia lengvo drėkinimo ir stangrinimo, kodėl gi ne.


PR sample





SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig