2015 m. lapkričio 24 d., antradienis

Institute Estederm LĄSTELINIO VANDENS PURŠKIKLIS


Labas vakaras, mano brangieji, tik grįžau namo, spėjau pagaminti užkandžius, įpyliau savo vyno ir atsisėdau .... prie blogo. O kaip kitaip, šiandien realiai dar nieko nepadariau, todėl nusprendžiau parašyti dar kelis straipsnius. Jau seniai planavau papasakoti apie Instutue Estederm ląstelinio vandens purškalą. Įdomiai skamba? Mane irgi labai sudomina šitas produktas, juk vandens galia labai stipri, aš esu naudojusi įvairius hidrolatus, micelinius vandenis ir pan, tačiau ląstelinis -  naujiena mano kosmetinėje.




Gamintojo aprašymas:



Ląstelinis vanduo – ląstelių energijos šaltinis ir pirmasis jaunystės vektorius – optimizuoja ląstelių metabolizmą. Oda švyti gyvenimu ir sveikata, ji labiau pasiruošusi priimti priežiūros priemonės naudą.
Išskirtinis patentuotas Institut Esthederm Paris ląstelinis vanduo (Eau Cellulaire) yra tikroji odoje esančios drėgmės replika. Odos atpažįstamas kaip natūrali aplinka, jis sukurtas suteikti išskirtinę naudą odai ir yra svarbiausias aktyviųjų ingredientų efektyvumo vektorius.
Sudėtis:


Talpa: 100 ml.
Kaina: 19,52  EUR
Kur pirkti: Eurovaistinė
Įpakavimas:





Mano nuomonė:

Aš prieš gerą mėnesį buvau Institute Estederm kosmetikos pristatyme, man be galo patiko mintis, nes inovacijos kosmetikoje, kurios tikrai veikia - mane domina be galo. Kaip jau supratote, praėjo mėnuo, todėl drąsiai galiu pasidalinti savo nuomone apie išbandytą ląstelinį vandenį. Perskaičius kelis kartus aprašymą, supratau, kad purškiklis skirtas tam, kad sustiprinti naudojamo kremo ir serumo efektyvumą, drėkinti ir stangrinti veido odą, suteikia išskirtinę naudą mano veido odai. Ląstelinį purškiklį galima naudoti keliais būdais: drėkinti veidą prieš kremų naudojimą, purkšti ant veido po makiažo veidui atgaivinti, drėkinti plaukus, atgaivinti veidą kelionėse ir lėktuve, galima atšaldyti buteliuką, tada gaivumo efektas bus stipresnis, manau tai idealus receptas vasarai. Noriu pasakyti kelis žodžius apie įpakavimą: jis be galo gražus, sidabrinis buteliukas su patogiu purkštuvu, purškia labai lengva dulksna, tačiau purškiant ant makiažo, reikia laikyti buteliuką kiek toliau nuo veido, nes tušas gali nubėgti. Vanduo neturi kvapo, tai labai svarbu. Na ir galiausiai apie poveikį, juk tai yra svarbiausia testuojant naują produktą. Aš naudojau priemonę visą mėnesį, mano pastebėjimai - veido oda nėra išsausėjusi (prasidėjo šildymo sezonas, todėl mano riebia oda tampa sausoka), tačiau riebaus sluoksnio ant veido nesijaučia. Labai malonu veidą dienos metu atgaivinti vandeniu, aš tikiu, kad vanduo išskirtinis ir turi daugiau naudos, negu įprasti hidrolatai. Viskas, daugiau aš nieko nepajaučiau. Gali būti, kad tai tiesiog bazinis produktas, kuris turi būti naudojamas kartu su kitomis šios kompanijos priemonėmis, gali būti, kad priemones turi parinkti kosmetologas, kuris įvertina veido odos būklę ir parenka išskirtinę programą, kuri tinka būtent jūms (aš perskaičiau labai daug gerų atsiliepimų apie produktus www.esthederm-patirtis.lt.) Savaime suprantama, atlikus procedūras salone su Institute Estederm produktais, rezultatas galėtų ir turėtų būti geresnis, o kol kas yra taip, kaip yra. Tiesą, aš testavimui gavau dar vieną produktą, jis man patiko daug labiau - tai Institute Estederm švelnus giluminis porų valiklis. Apie jį papasakosiu jau netrukus.

PR sample






SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig