2015 m. lapkričio 19 d., ketvirtadienis

"Le Couvent Des Minimes" Švelnus micelių veido vanduo ir Kremas jautriai veido odai



Labas rytas, mano brangieji, jau galvojau niekada nepasakysiu to žodžio "man patinka micelinis vanduo", tačiau apie viską iš eilės. Mano santykiai su šią kosmetikos priemone nebuvo paprasti, kai jie tik atsirado nusipirkau Bioderma, viskas buvo gerai, ilgą laiką nenaudojau, po to tapau bloggerė ir teko bandyti, supratau kad man nuo šio produkto alergija, veidas eina spuogais, nieko negaliu padaryti. Nuliūdau gavus tokį nerealų rinkinuką testavimui su kremu jautriai odai ir labai dideliu buteliuku micelinio vandens. Paskutinės dvi savaitės renginių nebuvo, todėl aš nusprendžiau išbandyti, šiandien apie tai, kas gavosi.





Gamintojo aprašymas:





Dėka orginalaus grožio recepto, kuriame dera Galeno vaškas, medetkų ekstraktas ir taukmedžių sviestas, šis veido kremas apsaugo ir drėkina veido odą. Hipoalergiškas, lengvos tekstūros, švelnus kremas puikiai tinka naudoti visai šeimai, net ir jautriai, gležnai kūdikių odai.

Švelnus micelių veido vanduo







GROŽIO RECEPTAS
* Rugiagėlių vanduo: švelniai valo, pašalina nešvarumus ir makiažą
* Dedešvų ekstraktas: drėkina ir švelnina
Naudojimas: valykite veidą, akis, lūpas vatos padeliu ryte ir vakare. Gali būti naudojamas kaip tonizuojantis losjonas po makiažo valiklio. Naudojamas ryte, šis vanduo suteiks veido odai gaivos ir tonuso. Produktas tinka ir jautriai kūdikių odai (kūnui, veidui, rankoms).

Talpa: 400 ml.

Kaina: 16 EUR


Sudėtis:



Konsistencija:






Kremas jautriai veido odai:







GROŽIO RECEPTAS
* Vynuogių kauliukų aliejus: drėkina ir apsaugo sausą odą
* Medetkų ekstraktas: sustiprina natūralų odos barjerą
* Dedešvų ekstraktas: drėkina ir švelnina
* Taukmedžių sviestas: maitina, apsaugo ir minkština
Naudojimas: ryte ir vakare tepkite ant švarios, sausos veido odos.

Talpa: 50 ml.

Kaina: 15,50 EUR


Sudėtis:



Konsistencija:



Mano nuomonė:

Pasirodo micelinis vanduo būna skirtingas, pasakoju apie viską iš eilės. Le Couvent Des Minimes kosmetikos testavimą pradėjau nuo veido kremo, jis yra nerealus, nes man primina vaikystę. Panašaus kvapo kremą senelės draugė atvežė iš Prancūzijos dovanu, tai buvo tais laikais, kai vaikiškas šampūnas Kria Kria buvo deficitu. Aš juo tepiau žandukus, kad jie žiema nesušaltu, na bent taip sakė mano mama. Atidarius šio kremo buteliuką pajaučiau užmirštą vaikystės aromatą. Aš negaliu pasakyti, kad tai gėlių arba kvepalų kvapas, aš apibūdinčiau kvapą taip "Prancūziškos švaros ir gaivos aromatas". Kremas pakankamai tirštos konsistencijos, greitai susigeria į veido odą, gerai drėkina, neriebina, nesukelia alergijos. Mano veidui labai patiko, ypač naudoti vakarais, iš ryto oda labai minkšta ir pamaitinta, būtent todėl aš nusprendžiau išbandyti micelinį vandenį. Kaip aš jau pasakojau straipsnio pradžioje, micelinis vanduo sukelia mano veidui spuogus, tai savotiška alerginė reakcija (aš bandžiau labai daug įvairių variantų tam, kad įsitikinti kad taip yra: L'oreal, Bioderma rožinis (irgi pradėjo kelti alerginę reakciją), Avon, Green Pharmacy, Biok, Rasa, todėl įsivaizduojate kaip bijojau bandyti šitą variantą. Bet micelinio vandens kvapas buvo toks pat, kaip ir kremo, todėl kai nebuvo renginių, nusprendžiau išbandyti. Spuogų neatsirado, valio.!!! (naudoju priemonę jau 3-čią savaitę) Dabar apie poveikį: micelinis vanduo turi tokį pat kvapą, kaip ir veido kremas, aš turėjau šios linijos kūno kremo mėginuką, todėl drąsiai galiu teigti, visos linijos kvapas vienodas, malonus ir neerzina. Le Couvent Des Minimes vanduo naudojamas labai taupiai, gerai valo makiažą nuo veido, tačiau su akių makiažu nesusitvarko. Aš naudoju vandeniui atsparų tušą, todėl logiška, kad jis paprastu vandeniu nenusivalo. Vandens konsistencija švelni, ant veido nepalieka lipnaus sluoksnio, o tai, kad nesukelia alergijos žymiai didesnis pliusas. Aš neapsakomai laiminga, kad pagaliau galiu naudoti micelinį vandenį ir užmiršti apie alergiją ir spuogus, tie, kas nors vieną kartą įvertino šio produkto naudingumą ir poveikį, užmiršta apie tonizuojančius losjonus ir pienelius.

Ką aš noriu pasakyti apibendrinant: Le Couvent Des Minimes kosmetika labai geros ir aukštos kokybės, gaminama Prancūzijoje pagal Manevienuolyno vienuolės ir pranciškonų misionierių ištobulintus receptus . Todėl šiuose produktuose rasite laiko patikrintus, natūralius ingredientus ir senuosius fitoterapijos ir aromaterapijos receptus. Kiekvienas kremas, šampūnas ar balzamas – tai natūralus, kruopščiai atrinktų veikliųjų medžiagų šaltinis, praturtintas ne tik gydomosiomis savybėmis, bet ir dalele meilės, rūpestingumo, kuris gydo kūną ir sielą. Siekiant išsaugoti vienuolyno unikalumą, produktai dekoruoti senovinėmis graviūromis, būtent todėl buteliukai ir kosmetikos įpakavimai atrodo taip gražiai. Garbės žodis, aš likau sužavėta produktais. Rekomenduoju visiems, kas turi jautrią ir alergišką veido odą.



PR sample






SHARE:

2 komentarai

  1. labai viliojamai atrodo kremas. Ir ipakavimai grazus. Bet sio gamintojo produktu pas mus arba nemaciau, arba ju tikrai nera.

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. O kokybė kokia pasakiška, aš labaiu apsidžiaugiau, kad micelinis vanduo tiko. Tu pabandyk jų užklausti, gal jie ir De turi savo parduotuvę, nes pas mus tik internetinė ir CD Style su namų dekoravimu

      Panaikinti

Blogger Template Created by pipdig