2015 m. lapkričio 10 d., antradienis

L'oreal La Palette Nude Beige


Dar vienas pasakojimas šiandien apie L'oreal La Palette Nude akių šešėlius. Aš sulaukiau labai daug klausimų apie šią paletė, man buvo sunku atsakyti, nes paletės aš nesu bandžiusi, pagaliau ji mano rankose ir mes galima įvertinti atspalvius, įpakavimą ir kokybę. Šiandien trumpai apie tai, o savaitgalį darysime makiažą.





Gamintojo aprašymas:






Color Riche La Palette Nude
Akių šešėlių paletė
Nes nėra nieko elegantiškesnio nei nude. L'Oréal Paris pristato revoliucingus akių šešėlius La Pallete Nude, kuriuos įkvėpė paryžietiškas stilius, nereikalaujantis pastangų, bet atrodantis stulbinamai.
Naujoje paletėje – dešimt nude atspalvių. Žaiskite su nude ir išreikškite save! Itin švelnios tekstūros akių šešėliai prisitaikys prie Jūsų odos. Vienu šepetėlio potėpiu paryškinkite, formuokite ir derinkite spalvas, dviem šepetėliais sukurkite savitą nepakartojamą nude akių įvaizdį.
Akių šešėliai La Palette Nude tinka ir dieniniam makiažui, ir vakariniam. Išlaisvinkite savo kūrybiškumą!
Nes Jūs to verta.

Kaina: 19,99 EUR
Kai paletė atsirado parduotuvėje aš lėkiau žiūrėti ir nelabai supratau, kodėl paletė viena. Tikriausiai mažai kas žino, tačiau palečių yra dvi: Beige (yra Lietuvoje) ir Rose. Spalvų gamos panašios, tačiau kiek skirtingos. Mano rankose Beige paletė, todėl vertinsime ir testuosime būtent ją.






Įpakavimas:




Teptukas:




Spalvos:


Mano nuomonė:

Labai gražus ir stilingas juodos spalvos įpakavimas, tačiau po kelių naudojimų atrodo jau ne taip tvarkingai, lieka pirštų antspaudai, todėl reikia valyti pastoviai. Didelis veidrodis ir teptukas leidžia padaryti makiažą kelionėje. Aišku, jeigu jus norite atlikti sudėtingesnį makiažą, rekomenduoju rinktis profesionalius, geros kokybės teptukus. Paletės spalvos šiltos, matinės ir satininės, smagu, kad nėra atspalvių su daug blizgučių. Man labai patiko matiniai atspalviai, jie tiesiog tobuli. Kokybė ir pigmentacija sakyčiau gera, aš naudoju makiažo pagrindą, be jo šešėlių nenaudoju. Smagu, kad paletėje yra matinis juodas atspalvis, tai leidžia pagalvoti apie vakarinis ir smokey eyes variantus.  Labiausiai patikę atspalviai: trečias (lengvas marsala atspalvis), ketvirtas - satininis šaltas atspalvis ir paskutiniai keturi matiniai atspalviai ir vienas šiltas rudas satininis. Savaitgalį darysime makiažą, o kol kas noriu pasakyti, kad lyginant šios šešėlius su Maybelline, L'oreal kokybė ir pigmentacija super gera, tačiau su MAC nepalyginsi. L'oreal šešėliai skirti kiekvienam, į kiekvieną kosmetinę, su jais galima padaryti bet kokio sudėtingumo makiažą, tačiau labai sunku padauginti spalvos, MAC šešėlių pigmentacina super gera, tačiau padauginti galima labai lengvai, reikia turėti geros kokybės teptukus tam, kad naudoti MAC šešėlius. 

Abibendrinant noriu pasakyti, kad kol kas labai geras pirmas įspūdis. Patogus, lakoniškas juodas įpakavimas,  gerai parinktos šešėlių spalvos (daugiau šiltų atspalvių), man labai patiko matiniai atspalviai, gera šešėlių kokybė ir pigmentacija.


PR sample






SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig