2015 m. lapkričio 19 d., ketvirtadienis

MAC Satin Lipstick (spalva Paramount)


Būti blogere labai smagu tik dėl to, kad galima išbandyti visai netikėtus ir nemėgstamus lūpų dažų ir blizgesių atspalvius, o svarbiausiai suprasti, wow, kaip aš galėjau anksčiau tokios spalvos neturėti savo kosmetinėje. Taip buvo ir su Paramount satininiais MAC lūpų dažais, spalva atrodo nelabai, ji nei raudona, nei bordo, nei tamsiai ruda, kažkas tarp šių atspalvių, tačiau užtepus ant lūpų aš supratau, kad toks atspalvis privalo būti mano kosmetinėje, o satininiai lūpų dažai vieni iš geriausių MAC, savaime suprantama po matinių.







Talpa: 3 gr.

Kaina: 20 EUR

Kur pirkti: PC Panorama ir PC Akropolis, Vilnius


Įpakavimas:










Spalva:






Rezultatas:





Mano nuomonė:

Niekada, niekada negyvenime parduotuvėje aš neprieičiau prie tokio atspalvio lūpų dažų, nes man atrodė, kad rudas atspalvis sendina, kad jis man netinka, kad jį reikia derinti, kad jis yra probleminis ir pan. Tačiau gavau būtent tokio atspalvio lūpų dažus testavimui, man teko juos išbandyti, ir ką, rezultatas tobulas. Spalva nereali, tamsi bordo su rudu pagrindu (dažniausiai mano pasirinkimas šaltas slyvų arba raudonas atspalviai), tačiau rudas ant lūpų atrodo labai gerai. Šnekant apie MAC satininius lūpų dažus, jie man patiko net labai. Kreminė, švelni tekstūra, ant lūpų tepasi gerai, tiksliai, lengvai, aš naudojau net be pieštuko, neišbėga už lūpų kontūro, nedžiovina, nesausina, neparyškina šerpetojimus, gerai laikosi. Vat kiek pliusų, o man vistiek patinka matiniai, nes ten spalvos legendos, jau surašiau ilgą norų sąrašą ką nusipirkti iki Kalėdų, Nor atrodo tų lūpų dažų turiu labai daug, o vistiek norisi.

PR sample











SHARE:

4 komentarai

  1. Anonimiškas2015-11-19 10:38

    Atrodo tikrai graziai. Labai tinka prie butent tokios odos, plauku ir akiu ☺ tik padazyta nelabai graziai. Atrodo, kad apatinis kampas per placiai. Agne

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Ačiū labai už komentarą, kitą kartą į tai atkreipsiu dėmesį, nes realiam gyvenime nesimato, o macro nuotraukose matosi viskas.

      Panaikinti
  2. Nereali spalva! Turiu panašų Dior atspalvį, tik su daugiau vandens spindesio, o ši tikrai nereali :)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Ačiū labai, žinok šitas lūpdažis patiko visiems, visi sako kad spalva nereali. MAC visos spalvos tiesiog nerealios, pas amne toks ilgas norų sąrašas, kad ne vienos vyro algos neužteks. ;-)

      Panaikinti

Blogger Template Created by pipdig