2015 m. lapkričio 9 d., pirmadienis

Naujiena mano kosmetinėje - Mollon PRO nagų lakai (spalva Mirror Silver 01 ir 122)


Šituos nagų lakus aš pamačiau pas Irma Instagram puslapyje, man labai patiko spalvos, todėl nusprendžiau nusipirkti kelis įdomius atspalvius pabandymams. Gamintojas teigia, kad tai profesionalios kokybės  nagų lakai, kaina buvo patraukti, todėl išsirinkau Mirror sidabrinį ir pilkai-violetinės spalvos nagų laką iš pagrindinės kolekcijos.







Spalvų pasirinkimas:

Pagrindinė nagų lakų kolekcija:


Mirror kolekcija:



Talpa: 15 ml.

Kaina: pagrindinė kolekcija - 3 EUR, Mirror apie 5 EUR

Kur pirkt: Eurokos parduotuve. Nordika

Įpakavimas:



Pridėti antraštę





Mano nuomonė:

Labai masyvūs lako buteliukai, didelis lako kiekis už palyginus mažą kainą, o spalvos labai įspūdingos. Deja, šitie lakai yra tik vienoje Eurokos parduotuvėje Nordika prekybos centre. Pasirinkimas nėra labai didelis, tačiau yra ką išsirinkti. Teptukas nėra mano mėgstamiausias, man labiau patinka storesni ir platesni teptukai, Mollon Pro teptukus matote nuotraukose, man prie jų reikia priprasti. Kaip niekada teko daug valyti, lako konsistencija skysta, tikriausiai dar ir dėl to. Bet spalvos tobulos, mano violetinė labai primina Chanel Paradoxal, beveik identiška. Spalva priklauso nuo apšvietimo, tai pilka, tai tamsiai violetinė, tai pasimato violetinės spalvos blizgučiai. Mirros Silver nagų lakas super gražus, turi veidrodinį spindesį, labai ryškiai atrodo ant nagų. Laikosi nagų lakas gerai, tačiau tik su tokios pačios linijos baziniu laku, kitaip nesilaiko visai. Aš bandžiau iš su ANNY, ir su Gosh, ir su L'oreal nagų lako pagrindais, nedraugauja, reikia tik Mollon Pro pagrindo. 

Apibendrinant noriu pasakyti, kad bendroje sumoje lakai man patiko, tik blogai, kad nedraugauja su kitomis mano turimomis nagų priežiūros priemonėmis.














SHARE:

2 komentarai

  1. Anonimiškas2015-11-09 17:31

    Sutinku, spalvos yra nerealiai gražios! :) Tik mažas pastebėjimas: šie nagų lakai yra ir Justiniškių Norfoje esančiame Eurokose ;)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Ačiū labai už komentarą, labai gera žinia. O kaip ten asortimentas? didelis?

      Panaikinti

Blogger Template Created by pipdig