2015 m. lapkričio 8 d., sekmadienis

Polhem Christmas Party


Penktadienio vakarą aš praleidau Kalėdinėje atmosferoje, tokie renginiai man be galo patinka, jaučiasi, kad ateina gražiausia šventė, tačiau puikiai suvoki, kad iki jos liko dar geri beveik du mėnesiai. Turime laiko pasiruošti ir apgalvoti dovanas. Šį kartą skubėjau į Shekespeare viešbutį į Polhem Kalėdinį vakarėlį.





Be galo patiko viešbutis ir jo atmosferą, daug knygų ir malonus interjeras.


Kodėl man patinka tokie renginiai? Nes pristatoma labai daug skirtingų brendų, viskas apgalvota iki smulkmenų, nuo stalo papuošimo Kalėdiniam vakarui (Retroforma) iki drabužių proginiam vakarui (Kristar Design ir New Yorker, batų - Tamaris, makiažo - Oriflame, iki smulkių dovanų brangiems žmonėms - Lush, Christian Lacroix užrašų knygučių, o jeigu nuspręsite per Kalėdines atostogas pakeliauti, jums į pagaibą jau skuba Rimowa lagaminai.





Aš žinau kaip sunku išsirinkti dovaną, tačiau manau šios užrašų knygutės patiks bet kam, man jos tobulos. Žinau, kad šį straipsnį skaito mano draugė, kuri klausia ką noriu dovanu, pasakau oficialiai, noriu Christian Lacroix užrašų knygutės.




Aš jau pasakojau apie nuostabią Lush Kalėdinę kolekcija, kvapai labai skirtingi, tačiau kiekvienas gali pasirinkti pagal savo skonį. Mano mėgstamiausias Lush Show Fairy dušo želė, pasirodo verta laukti Kalėdų tik dėl šio nuostabaus kvapo.



Manau visi jau išbandė Batiste šampūnus ir atrodo savo, mano mėgstamiausias - skirtas blondinėms, gerai nudažo ataugusias šaknis.







Prisiminate, pasakojau apie New Yorker rožinius kailinius? Jie tikrai tobuli, tačiau baltos spalvos man irgi patiko.








Aš vis svajoju apie oranžinės spalvos Kristar Design paltą, nors oranžinė nėra mano mėgstamiausia,  tačiau tokį paltą tikrai nešiočiau.



Oriflame naujiena - rožių ir muskuso kvapo rankų muilas ir dušo želė. Jua turiu šį komplektą su stoveliu savo vonioje, greitai aprašysiu bloge.




O štai ir mes, gražios ir pasipuošusios. Juokas juokais, bet nuotrauka by Gediminas Žilinskas



















SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig