2015 m. gruodžio 16 d., trečiadienis

Douglas Protein Repair Shampoo (Atstatomasis šampūnas su proteinu pažeistiems plaukams)


Aš šiandien jaučiuosi kiek geriau, peršalimas vis dar jaučiasi, tačiau ne taip stipriai, o gal dėl to, kad dar rytas, nes rytais aš galiu padaryti blogo atžvilgiu žymiai daugiau, vakare jau nieko nesinori, temperatūra. Dar vienas atsiliepimas šiandien apie Douglas plaukų šampūną sausiems ir pažeistiems plaukams. Labai sunku vertinti šampūną be balzamo ir kaukės, tačiau kartais, šampūnas būna toks, kad norisi nusipirkti visą priemonių liniją. Aš labai pasitikiu komentarais ir atsiliepimais, šampūnas su proteinas turi nuostabiai gerus atsiliepimus Dougas internetiniame puslapyje, jis padaro plaukus šilkinius, lengvai šukuojamus, jų nepasunkina ir po naudojimo plaukai gražiai žvilga (taip rašo žmonės, kurie jau išbandę šią priemonę).





Protein Repair Shampoo
Atstatomasis šampūnas su proteinu pažeistiems plaukams 
Douglas Protein-Repair atstatomasis šampūnas sukurtas ypatingai pažeistiems ir nualintiems plaukams. Šios priemonės pagalba atstatoma plauko struktūra, plaukai tampa atsparesni lūžinėjimui.
Šampūno sudėtyje esantys aktyvių medžiagų junginiai su natūraliu proteinu, migdolų aliejumi ir skystu keratinu įsiskverbia giliai į kiekvieną  plauką ir atstato jį nuo šaknų. Vertingas migdolų aliejus glotnina plauko paviršių, todėl plaukai atrodo elastingi ir žvilgantys.
Naudojimas: įmasažuoti į sudrėkintus plaukus ir kruopščiai išskalauti.

Talpa: 250 ml.

Kaina: 9,99 EUR

Kur pirkti: www.dougas.lt

Sudėtis:



Įpakavimas:





Konsistencija:



Mano nuomonė:

Kaip aš jums pastoviai sakau, reikia skaityti priemonių aprašymus. Šitas šampūnas labai geras, tačiau tinka tik labai sausiems ir pažeistiems plaukams, net ploniems aš sakyčiau netinka, nes gali riebinti. O dabar trumpai apie įpakavimą: gražus, primina profesionalios plaukų priežiūros priemones, šampūnas iš buteliuko spaudžiasi lengvai, nors priemonė labai tirštos konsistencijos. Priemonės kvapas malonus, ant plaukų nelieka, manęs neerzina. Šampūnas labai švelniai plauna plaukus, nedirgina galvos odos (nors sudėtis tikrai nėra iš geresnių), jau po šampūno naudojimo plaukai šilkiniai. Tikiu, kad šitą priemonę reikia naudoti kartu su balzamu ar plaukų kauke, tada rezultatas bus daug geresnis. Šitoje vietoje aš noriu pasakyti dar kartą, šampūnas skirtas tik labai sausiems plaukams, mano jau nebe tokie, todėl man šampūnas kiek per stiprus, aš plauku plaukus kas dvi dienas, po šito šampūno teko plauki jau kitą dieną, nes plaukai buvo riebūs. Nežinau, gal tai reakcija į mano turimą balzamą, tačiau pasakau kaip yra. Mielai išbandyčiau dar kelis Douglas linijos plaukų priežiūros priemones, nes man šampūnas paliko pakankamai gerą įspūdį.

PR sample



SHARE:

1 komentaras

  1. PT to make she pay attention to what about Tuesday yeah any eyes his exercise you shouldn't be Pre Jym slightly lower like this you don't want to be doing can just hear and pressing like that can bring a lot more chess think about close grip bench press you grab it here you coming here you.



    http://t-rexmusclefacts.com/pre-jym/

    AtsakytiPanaikinti

Blogger Template Created by pipdig