2015 m. gruodžio 12 d., šeštadienis

Geriausi kvepalai pagal www.fragrantica.com



Aš pastoviai naudoju šį puikų internetinį puslapį jeigu reikia kvepalų aprašymo, jeigu reikia perskaityti apie kvepalų naujienas, jeigu reikia sužinoti apie populiariausias kvepalų natas. Visai tai www.fragrantica.com, plius čia labai daug atsiliepimų apie kvepalus. Būtent taip, iš atsiliepimų, aš užsakinėdavau kelis Serge Lutens kvepalus, ir nepatikėsite, pataikydavau su kvapais. Todėl galiu pasakyti tiesiai - šviesiai, šiuo puslapiu galima pasitikėti. Labai noriu pasidalinti geriausiu kvapų sąrašu (šių metų naujienos). Šiuos kvepalus išsirinko šio internetinio puslapio skaitytojai.

Pirmoje vietoje Lancome La Nuit Tressor - aš tik vakar susipažinau su kvapu, man patiko, tačiau negaliu pasakyti, kad jis išskirtinis. Gali būti, aš nesu už kvepalų tobulinimą ir to paties kvapo interpretacijas. Pavyzdžiui, neįmano suskaičiuoti kiek jau yra Guerlain juodos suknelės variantų, todėl nesinori, kad Lancome pasuktų tuo keliu, nors kvapas tikrai neblogas.

Jeigu mirti dėl kvapo, tai turi būti Tom Ford. Aš nesu pagrindinės linijos gerbėja, man labiau patinka Tom Ford nišiniai kvepalai, tačiau kiekvienai dienai, kaip vakarinis variantas - Noir Pour Femme, kodėl gi ne?

Trečioje ir ketvirtoje vietoje Chanel, o kaip kitaip, manau kitaip ir būti negali. Dievinu Chanel, gailiuosi, kad pas mus nėra nišinės kvepalų linijos, todėl jokios galimybės susipažinti su Chanel MiSia deja nėra, o Chanel N5 Eau Premiere superinis.




http://fimgs.net/images/perfume/m.31172.jpg3. CHANEL No 5 Eau Premiere (2015)

4. Chanel MISIA
5. L’EXTASE Nina Ricci
6. ANGEL EAU SUCREE 2015 Thierry Mugler
7. LA PETITE ROBE NOIRE Eau Fraiche Guerlain
8. NARCISO Eau de Toilette Narciso Rodriguez
9. Gucci BAMBOO
10. LE PARFUM Resort Collection Elie Saab



Penktoje ir aštuntoje vietoje mano favoritai - saldūs ir labai vakariniai kvapai Narciso ir L'exstase Nina Ricci. Guerlain suknelės mes jau spėjome aptarti, nenoriu net šnekėti plačiau apie šios kvapus, pabodo nerealiai. Iš viso šio sąrašo labai noriu išskirti Gucci Bamboo - labai lengvas, gėlių ir vanilės kvapas, tačiau man labiausiai patiko buteliukas, negu pats kvapas. ar gali taip būti? manau taip, aš jau labai pripratusi prie nišinių kvapų, kur buteliukas nieko nereiškia, kvapas - tikroji nepakartojama istorija.

O kokios kvapų naujienos šiais metais patiko Jums labiausiai?





SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig