2015 m. gruodžio 18 d., penktadienis

Givenchy La Revelation Originelle Collection Spring Summer 2016


Nepatikėsite, tačiau aš nieko nespėju, aš vakar taip ir nepapuošiau eglutės, nes su temperatūra tai padaryti labai sunku, šiandien važiavau į miestą, pasidažiau kiek ryškiau, nes tai lengviau paslėpti lygos požymius. Na o dabar pašnekėsime apie pavasarį, juk kai už lango niūru ir pilka, taip norisi ryškių spalvų, saulės ir rožinių skaistalų. 

Nepatikėsite, tačiau mano viena draugė sako: "mėlynos perlamutrinės spalvos šešėliai ir rožiniai lūpų dažai visiškai netinka blondinėms, jos atrodo kaip tarybų laikų čeburekų pardavėjos". Ką čia  dar pridurti, man atrodo tai tiesa, tačiau mūsų pagrindinė klaidą - per daug tamsus veido tonas ir per daug rožiniai lūpų dažai. Sutinkate? Gyvenchy Promo nuotraukos modelio makiažas atrodo labais subtiliai ir skoningai, tačiau pagalvojus apie tokį pat, jau mintyse įsivaizduoju čeburekus.O kaip Jums? Kaip jums atrodo, ar tinka rožinis lūpų dažas prie mėlynos spalvos blizgių šešėlių? Paslaptis kažkur yra, tačiau aš jos niekaip nepagaunu. Bet kokiu atveju šiandien šnekėsime apie naują Givenchy pavasario kolekciją, kurioje labai daug ryškių ir švelnių atspalvių.




Givenchy Le Prisme Blush – Limited Edition – $45.00 / £32.00

  • No.41 Lune Rose – peachy-orange, soft pink, bubblegum pink, coral.



Givenchy Poudre Lumiere Originelle – Limited Edition – £41.50

Highlighting Powder with a matte finish.

Givenchy Mister Scrub – New – £22.00

Is a gentle lip smoothing exfoliator.

Givenchy Mister Gentlebalm – New

It’s a lip color enhancing balm in a soft pink hue.


Givenchy Ombre Couture – New Shades – $24.00 / £18.00

  • No.15 Bleu Celeste – light blue
  • No.16 Jaune Aurora – citrus yellow



Givenchy Liner Couture – $31.00 / £24.50

  • No.2 Brown – brown

Givenchy Phenomen ‘Eyes Mascara – Limited Edition – $31.00 / £24.50

  • No.3 Deep Grey – dark grey

Givenchy Le Vernis – Limited Edition – £15.50

  • No.29 Rose Halo – soft pink

Mano nuomonė:

Kiekvienais metais Givenchy stengiasi vis labiau ir labiau, tai išleidžia labai įmantrius pudros įpakavimus su blizgučiais ir burbuliukais, tai naujus produktus, tai įspūdingus blakstienų tušus, kuriuos realybėje naudoti nelabai išeina. Tačiau galiu pasakyti tik tiek, kad Givenchy man patinka, gerbiu ir myliu šį kompaniją už keturių atspalvių skaistalų ir pudrų koncepciją. Kai nepriklausomai nuo odos spalvos ir įdegio, tą pačią pudrą galima naudoti visą sezoną tik kitaip sumaišius spalvas. O nusipirkus vienus skaistalus galima priderinti jų atspalvį prie bet kokio makiažo. Tai tikrai labai racionalu, taupu ir praktiška. Šnekant apie pavasario kolekciją noriu pasakyti, kad skaitalai tikrai must have, jeigu norite vienus, vietoje keturių, spindesio suteikianti pudra tikrai graži, tačiau toks produktas kosmetinėje nėra būtinas, o savo nuomonę apie tušą aš jau pasakiau. Nežinau, ar šitas tušas turi gerbėjų, tačiau man jis nepasiduoda visiškai. O kaip Jums Givenchy? Kas patinka?






SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig