2015 m. gruodžio 16 d., trečiadienis

Juozas Statkevičius "Slaptas gyvenimas" by Maybelline (Makeup)



Labas rytas, mano brangieji, aš neseniai sužinojau apie planuojamas Maybelline naujienas, tikrai labai džiugu, kad kai kurie produktai bus prieinami Lietuvoje, reklamos aš į blogą jau nekelsiu, žadėjo produktus testaviui šią savaitę, todėl nekantriai laukiu naujienų, o kol kas nusprendžiau su jumis aptarti madingas Maybelline naujienas ir tendencijas, kurios buvo panaudotos Juozo Statkevičiaus mados pristatyme "Slaptas Gyvenimas"

Šį kartą mes apie madą nešnekėsime, tik apie makiažus, o makiažai atrodė tikrai įspūdingai. Net aš iš savo penktos eilės puikiai mačiau matinius raudonos spalvos modelių lūpas ir akių pavedimą. Ką aš noriu pasakyti, jeigu kartais mada neišeina į gatves, tai kodėl makiažas negali? Raudonos lūpos - šio sezono hitas, Maybelline matiniai lūpų dažai - tobuli, tiesiog tobuli. Pristatomos keturios spalvos, todėl rekomenduoju atkreipti dėmesį:


Kas būtų aiškiau kokios spalvos ieškoti, tai dar kartą pakartoju, Modelių makiažai atlikti su Maybelline Matte 965.

Pagrindinė makiažo tendencija - šviesus matinis veidas, toks efektas buvo pasiektas naudojant Maybelline Better Skin Makiažo pagrindą



Išduosiu jums paslaptį - tai naujas Maybelline  Master Ink juodos spalvos pavedimas, jau greitai bloge papasakosiu plačiau, o parduotuvėse šio stebuklo reikia ieškoti nuo sausio mėnesio.


Blakstienas modeliams buvo paryškintos su  Maybelline The Colossal volume blakstienų tušu. Šitas tušas mano mamos vienas iš mėgstamiausių, o mano mėgstamiausias Maybelline blakstienų tušas - Go Extreme, aišku, reikia priprasti prie didelio šepetėlio, tačiau blakstienos gaunasi labai ilgos ir juodos.




Modelių makiažas buvo užtvirtintas su Maybelline Fit me kompaktine pudra. Šitoje vietoje nieko pasakyti negaliu, nes šios pudros dar nesu bandžiusi. Kaip taip? vat taip, reikia skubiai taisyti padėtį. Jeigu kas nors jau išbandė, parašykite komentaruose kaip jums patiko.



Žiūrime daugiau nuotrauku:






Ką aš noriu pasakyti apibendrinant, tobulas makiažas. Ačiū Maybelline už nuotraukas, dabar mes tiksliai žinome, kokias kosmetikos priemones reikia naudoti tam, kad gautųsi kas nors panašaus. Ar šitas makiažas gali egzistuoti realiame gyvenime? Taip, taip ir dar kartą taip, nes raudonos lūpos ir juodas akių pavedimas iš mados neišeinanti klasika, artėjau Kalėdos ir Naujieji metai, toks makiažas tinka prie bet kokių drabužių ir situacijos (nesvarbu, ar tai vakarėlis darbe ar su draugėmis, ar šeimos šventė). Svarbu pasitrineruoti lygiai vesti akių liniją (čia net man).











SHARE:

1 komentaras

  1. Dėl Maybelline Fit Me kompaktinės pudros - esu bandžius ir netgi visai kartočiau. Trumpai - platus atspalvių pasirinkimas, neatrodo miltuotai, naudojant kempinėlę visai nemažai papildomo maskavimo priduoda ir šiaip, tiesiog patiko. Gal kiek pabyra kabinant su šepetėliu, tačiau nieko tragiško. O ir ko norėti už tokią kainą. :)

    AtsakytiPanaikinti

Blogger Template Created by pipdig