2015 m. gruodžio 21 d., pirmadienis

L'ERBOLARIO L'Erbolario Uomo Skutimosi kremas



Pagaliau labai seniai suplanuotas įrašas apie vyrišką skutimosi kremą iš L'erbolario. Man taip keista rašyti, kai aš net pati to produkto nebandžiau, išbandė mano vyras. To dar niekada nebuvo, jis pats paprašė mane parašyti atsiliepimą, nes L'erbolario prekinis ženklas kaip ir man, jam labai patinka, gera kokybė už prieinamą kainą, tačiau asortimente yra ir skutimosi kremas ir skutimosi putos, būtent apie produktų skirtumą ir rekomendacijas mes su jumis ir pašnekėsime.






Gamintojo aprašymas:


Skutimosi kremas su baobabo aliejumi ir žaliosios kavos ekstraktu. Lengvos, švelnios konsistencijos skutimosi kremas užtikrina lengvą ir greitą skutimasį. Kadangi šis kremas neputoja, skustuvas lengvai slysta oda, neerzina jos ir neįpjaus. Tinka ypač jautriai odai.

Talpa: 150 ml.

Kaina: 13,30 EUR

Kur pirkit: Kristiana ir Kosmada

Įpakavimas:









Vyro nuomonė:

Niekam ne paslaptis, kad dauguma žmonų ir merginų perka savo vyrams higienos reikmenis: dezodorantus, dantų pastą, šepetukus, kvepalus ir pan. Mano vyras ne išimtis, tik jam pasisekė labiau (kažin, ar jis irgi taip pat galvoja, juk kiekvieną dieną mūsų namuose daugėja visokių buteliukų, šampūnų, kaukių, kvepalų, kremų, net normaliai negalima pasimaudyti, reikia amžinai ką nors fotografuoti, filmuoti ir daryti kompozicijas ant valgomojo stalo. Manau būtent taip mąsto mano vyras), aš blogeris, todėl dažniausiai vyras naudoja tai, ką aš palikau vonioje: ar tai kremas, ar tai serumas, ar tai šampūnas. Tačiau dauguma vyrų skutimosi produktus perka patys. Užmušk mane, tačiau aš tikrai nepasakysiu koks pas vyrą skutimosi peilis, žinau kad Gillette ir  viskas. Skutimosi kremus mes renkamės kartu, ačiū labai L'erbolario kompanijai už meginukus, kai galima namuose niekur neskubant išbandyti ir įvertinti produktą. Aš atsinešiau daug mėginukų, tarp jų buvo ir vyriškų. kosmetikos priemonių. Nežinau ką vyras spėjo išbandyti, bet vieną gražią dieną Akropolyje jis man pasakė: "Einame nusipirkti skutimosi kremą iš L'erbolario". Pasakyta - padaryta. Kaip aš jau sakiau pradžioje yra du pasirinkimai - skutimosi kremas ir skutimosi putos. Kur skirtumas? Viskas labai paprastai, po kelių bandymų kremo mes jau supratome, kad kremas skirtas senoviniams skutimosi peiliams (pvz. tokiems)


Kremas labai riebios konsistencios, apsaugo nuo odos pažeidimų, neleidžia palikti ant veido nei vieno įdrėskimo, labai maloniai ir gaiviai kvepia, gerai maitina ir drėkina veido odą. Tačiau kremas visiškai netinka naudojant Gillette skustuvus, tokiam skutimosi variantui reikia pirkti putas. Putos švelniai padengia veidą, palengvina skutimosi procesą ir neleidžia pažeisti odos. Mes jau turime dvi priemones, ir vieną ir kitą mano vyras naudoja su malonumu, nes aš jam padovanojau tą precizišką skustuvą.  Aš tikrai nepasakosiu apie įpakavimus, jie atrodo tobulai, vienas geležinis dangtelis, kuris leidžia išspausti visą kremą iki galo ką reiškia. 
Ką aš noriu pasakyti apibendrinant, jeigu dar neturite dovanos savo vyrui, vaikinui, broliui, tėvui - rekomenduoju pasirinkti L'erbalario.

ps. vyras prašė prirašyti, kad serumas iš tos pačios linijos irgi tobulas, tikriausiai teks padovanoti per Naujuosius, nes mes turėjome tik meginuką.







SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig