2015 m. gruodžio 30 d., trečiadienis

L'ERBOLARIO Periplo Skutimosi putos ir emulsija po skutimosi


Dar vienas atsiliepimas apie L' erbolario vyrišką veido priežiūros ir skutimosi liniją. Šį kartą aptarsime skutimosi putas ir emulsiją, nes kokybė, kvapas ir poveikis labai patiko mano vyrui. Nežinau, ar mano blogą skaito vyrai (manau kad tikrai skaito), tačiau merginos, kurios rūpinasi savo vyrais būtinai turi įsidėmėti būtent šituos produktus.



Gamintojo aprašymas:






Skutimosi putos su laurų ir baltųjų čiobreliu ekstraktu, užtikrina lengvą ir patogų skutimąsį. Baltųjų čiobrelių ir ramunėlių ekstraktai suteikia odai elastingumo, drėkina ir minkština odą.






Talpa: 200 ml.

Kaina: 11,95 EUR

Sudėtis:



Konsistencija:




Drėkinamoji ir tonizuojamoji emulsija po skutimosi. Baltųjų čiobrelių ir laurų ekstraktai suteikia kasdienę priežiūrą ir gaivumo pojūtį, drėkina ir tonizuoją veido odą po skutimosi.







Talpa: 100 ml.

Kaina: 20 EUR

Sudėtis:



Konsistencija:





Kur pirkti: Kristiana ir Kosmada


Mano nuomonė:

Pradėsiu nuo to, kad mano vyras niekada nenaudojo pigios kosmetikos, tai ne tas variantas, kad po Gellette skutimosi putų visi kiti variantai tiesiog fantastiški. Kai aš naudojau Decleor, vyras irgi pirkdavo Decleor skutimosi putas ir kremą, dar tiksliai pamenu buvo Dior vyriškas veido kremas, kuris netiko, nes buvo per riebus. Nežinau kas sugalvojo, tačiau visiems gamintojams atrodo, jeigu vyrai perka veido kremą, tai turi būti riebus ir turtingas kremas, nes vyro oda storesnė, jei reikia daugiau maitinimo ir drėkinimo. 
Mano vyras labai ilgai ieškojo kremo, kuris nedirgintų odos ir nebūtų labai riebus, nes nuo tebaus kremo būna spuogų. Nieko panašaus nerado,  todėl po vyriškų kremų bandymo mano vyras grįžo prie mano turimu kremų, tai buvo Biotherm Blue therapy serumas, kuris nėra riebus, neriebina veido ir nedirgina odos, dar buvo HaboLabo japoniškas losjonas, kuris savo sudėtyje neturi alkoholio ir gerai drėkina odą.
Štai tokia istorijos pradžia, o toliau buvo L'erbolario mėginukai, nežinau kaip, pas mane atsirado ir vyriškos kosmetikos mėginukai, bet vyrui patiko. Kaip aš jau pasakojau, pradžioje į mūsų namus atkeliavo skutimosi kremas, po to putos, nes kelionėse ir kaip nėra laiko,  paprasčiau naudoti paprastus skustuvus, o tam idealiai tinka L'erbolario putos, na o paskutinis L'erbolario pirkinys - emulsija po skutimosi. Tiksliai žinau, kad vyras pirkiniais liko patenkintas, nes priemonės labai geros kokybės. 
Pradėsiu nuo kvapo - jis fantastiškas, itališkas, ne veltui priemonių pavadinimas išverčiamas kaip  "plaukimas aplink Pasaulį", tai labai lengvas ir sūrus jūros kvapas, gėlės ir medienos natos. Kvapas yra labai gaivus, patinka net man, tačiau labai itališkas, tikriausiai dėl to, kad jaučiasi itališkos prieskoninės žolelės -lauro lapas ir čiobreliai. Putos labai švelnios tekstūros, leidžia tiksliai ir lengvai nuskusti visus plaukelius, nedirgina veido. O emulsija lengvos ir švelnios konistencijos, neriebi, taip pat maloniai kvepia ir apsaugo veidą nuo sudirginimo ir išsausėjimo. Vieną dieną (kai jau buvo labai šalta) vyras atėjo namo ir pasakojo, kad beveik visą dieną buvo lauke, visas sušalo, o veidas nebuvo nuo vėjo ir šalčio raudonas, jokio sudirginimo ir alergijos. Atspėkite, kokios dabar mano vyro mėgstamiausias prekės ženklas? Tiesą, losjono įpakavime buvo kremo mėginukas, vyras man neatiduoda, bandys pats, sakė, kad aš ir taip turiu labai didelį kosmetikos priemonių, pasirinkimą,  o normalių vyriškų priemonių pasirinkimas labai mažas, dažniausiai už garsaus vardo ir didelio pafaso už kosmine kaina nieko nėra, o L'erbolario tikrai veikia.







SHARE:

1 komentaras

  1. benefit guaranteed without spending a dime or you can see it the other way you can get into this never imply single Interactive Option singular purchase one of our things and be guaranteed to benefit the way that you qualify is either calm our very own thing customer or imply distinctive things to be product customers it relies on upon .

    http://t-rexmusclefacts.com/interactive-option/

    AtsakytiPanaikinti

Blogger Template Created by pipdig