2015 m. gruodžio 15 d., antradienis

LUSH Masažinė plytelė Šimi Šimi



Labas rytas, mano brangieji, aš vis palieku jus be vakarinių įrašų, nes susirgau. Iš ryto dar kažkaip išeina parašyti kelis straipsnius, o vakare jau pradeda veikti vaistai ir norisi miego. Kažkur peršalau ir prasidėjo ausies uždegimas, lašinu vaistus ir  nieko negirdžiu, o dar laukia renginiai ir Kalėdiniai vakarėliai. Žodžiu, bandau pasveikti per šiandien ir rytoj, o kol kas mes su jumis šnekėsime apie blizgučius. Juk Kalėdos, tai blizgučių ir odos švytėjimo metas, kai galima drąsiai naudoti būtent tokius blizgančius produktus ir nesijausti kaltai ir neskoningai (savaime suprantama blizgučių neturi būti per daug: blizgi suknelė, blizgus makiažas ir blizgantys plaukai bus tikrai per daug, o kur dar blizgučiai ant nagų, žodžiu, bet kokiu atveju persistengti nereikia).  Aš labai seniai norėjau išbandyti LUSH masažines plyteles, man buvo labai įdomu kaip viskas veikia, pagaliau mano rankose Lush širdelė.






Dovanokite vieni kitiems širdeles iš kakavos ir traukmedžio aliejaus ir, pirmyn - į vakarėlį. Puikus būdas apšilti prieš linksmybes!

Naudojimas: sušildykite plytelę rankose, taip, kad ji pradėtų tirpti, ir švelniais masažiniais judesiais padenkite odą. 

Sudėtis:

Fair Trade Organic Cocoa Butter (Theobroma Cacao) Calcium Sodium Borosilicate ,  Shea Butter (Butyrospermum parkii) ,  Fragrance ,  Titanium Dioxide ,  Fair Trade Vanilla Absolute (Vanilla Planifolia) ,  Clary Sage Oil (Salvia sclarea) ,  Lavender Oil (Lavandula augustifolia) ,  Benzoin Resinoid (Styrax tonkinensis pierre) ,  Tin Oxide ,  *Linalool Coumarin . *Occurs naturally in essential oils

Kur pirkti: PC Panorama, Parduotuvė Lush (Vilnius)

Įpakavimas:





Rezultatas:






Mano nuomonė:

Aš padariau pirmą nuotrauką ir pagalvojau, gal daugiau ir nieko nereikia? Plytelė matosi puikiai, jos spalva ir rezultatas irgi. Mėgstu produktus ir kosmetines priemones, kur nereikia vargti tam, kad išgauti rezultatą. Prisiminu YSL tušą žalsvos spalvos, nepatikėsite kiek buvo padaryta nuotraukų tam, kad pagauti tą nepagaunamą atspalvį. Lush masažinė plytelė skirta kūno maitinimui ir spindesio suteikti. Su viena ir kita užduotimi susitvarko puikiai, blizgučių kiekį galima reguliuoti, jų spalva auksiniai -rožinė, puikiai atrodo ant neįdegusio kūno (juk žiema), o jeigu kūnas ar kojos įdegusios, tada blizgučiai matosi dar stipriau. Noriu pabrėžti, kad blizgučiai laikosi puikiai, aš bandžiau nuplauti nuo rankų, tai padaryti gana sunkiai. Kvapas labai malonus, saldus gėlių. Ar rekomenduoju? Tikrai taip, vietoje spindinčios pudros, geriau pasirinkti masažinę plytelę iš LUSH. Aš jau sugalvojau, kad per Naujosius būtinai ją panaudosiu (prie juodos ilgos suknelės rožinės spalvos blizgučiais atrodys tobulai).

PR Sample







SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig