2015 m. gruodžio 31 d., ketvirtadienis

Make Up Store makiažo tendencijos



Jeigu jus dar nežinote kokį makiažo variantą padaryti šiandien vakare, siūlau labai greitai peržiūrėti garsiausių visažistų patarimus ir paskutines Make Up Store makiažo tendencijas. Pradėsiu nuo to, kad mums buvo pristatyti tris makiažo variantai: Kalėdinis, į Darbo šventę ir Naujųjų metų. Kodėl gi nepasinaudoti patarimais? Juk pataria Povilas Staniulionis, Vidaja Vileišaitė ir Kristina Oganesian.




Renginio aprašymas:



Praėjusią savaitę MAKE UP STORE studijoje Užupyje, Polocko g. 1, Vilniuje, klubo nariams, draugams ir parteriams buvo pristatyti 3 šventiniai įvaizdžiai. 
Trys žinomos moterys – dainininkė Neringa Šiaudikytė, futbolininko Deivido Šembero mylimoji Oksana Zlatkovaitė ir Kauno mero patarėjo Danieliaus Bunkaus širdies draugė, viešųjų ryšių specialistė Justina Stambrauskaitė – tapo vakaro modeliais. Makiažo meistrai Povilas Staniulionis, Vidaja Vileišaitė ir Kristina Oganesian garsias moteris išgražino tiesiog publikos akivaizdoje, o „Wear Mad By July“ kūrėja Julija Žižė prie makiažo įvaizdžių priderino savo naujosios kolekcijos „Black Vanilla“ drabužius.
Makiažo profesionalai sukūrė Naujametinį, Kalėdinį ir darbo vakarėlio tema įvaizdžius, naudojo daug blizgesio, Vidaja mokė Strobing'o subtilybių su švytėjimo suteikiančiomis pudromis, kurių Make Up Store dabar yra didelis pasirinkimas nuo birių iki presuotų, nuo baltų iki skaisčiai rausvų ir rudų! Kristina mokė putlinti lūpytes, juk tai ypač gundančiai atrodo! O Povilas negailėjo komplimentų Make Up Store šešėliams, kurie yra puikios pigmentacijos, gerai sklaidosi ir išdavė paslaptį, kad šį sezoną ypač madingi aukso spalvos šešėliai! Ačiū už puikius patarimus, būtinai pasinaudosime:*


Na o dabar apie tai, kodėl aš nusprendžiau parašyti apie tai tik dabar: nes dažniausiai mes užmirštame apie tendencijas, aš pvz. pagalvoju apie makiažą tik paskutinę minutę, o jau manikiūrą lakuoju kai reikia išriti iš namų ir visi mane skubina. Aš šiais metais mačiau labai daug visažo specialistų darbų, tačiau šitie visažistai mano mėgstamiausi. Šiais metais man pasisekė susipažinti su Vidaja, jos makiažus galima atpažinti iš tūkstančio, vien posakis apie juodą šešėlį ką reiškia. Aš apibūdinčiau jos makiažus taip "nebijokite pasiimti į rankas juodą šešėlį dar kartą, jeigu reikia ryškios juodos spalvos, taip ir turi būti". Povilą darbą aš gyvai stebėjau pirmą kartą, tačiau peržiūrėjus jo darbus supratau, tai žmogus kuris labai vertina kontūravimą ir tobulos odos efektą. Kristinos makiažai man irgi labai patinka, peržiūrėjus jos darbus noriu pasakyti- jos makiažų pagrindinis akcentas antakiai ir akių makiažas. 

Na o dabar žiūrime madingas tendencijas, savaime suprantama, mes su jumis tokių tobulų makiažų sau nepadarysime, tačiau pagrindinės tendencijas galime panaudoti.

Povilo, kaip aš jau rašiau, pagrindinis makiažo akcentas - tobula veido spalva ir veido kontūravimas, būtent šitas žingsniui buvo skirta daugiausiai laiko. Taip pat Povilas pataria Naujųjų metų makiažui pasirinkti auksinės spalvos šešėlius ir bordo spalvos lūpų dažus.






Vidajos makiažo tema buvo Strobing. Tai madingiausia tendencija, kai veidas beveik nekontūruojamas, naudojamas tik skystas, kreminis arba sausas higlighteris. Dažniausiai naudojama ir spindesio suteikiantį makiažo bazę. Tačiau darant tokį makiažo variantą svarbu nepadauginti blizgučių, geriau mažiau, negu daugiau. Taip pat Vidaja naudojo juodos spalvos šešėlius, akių pavedimą, dirbtines blakstienas ir, savaime suprantama, naujus gliterius  Lajka and Helix





Kai aš pamačiau Kristinos modelį, pasakiau mintyse 'wow', kokios dar lūpos? Aš matai tik labai gražų akių makiažą ir tobulus ir išraiškingus antakius. sutinku, prie tokio makiažo ryškių lūpų dažų nenaudosi, tačiau ką ir pridurti, makiažas atrodo tobulai.








Bendros nuotraukos:



Negaliu nepasakyti porą gerų žodžių apie "Keksiukų pasaulis" saldumynus, jie ne tik tobulai atrodo, bet ir velniškai skanūs.





Ačiū už pakvietimą ir maloniai praleistą laiką


Noriu priminti, kad daugiau naujienų apie Make Up Store kosmetiką rasite čia, o taip pat noriu pasidžiaugti, kad atsidarė internetinė Make Up Store kosmetikos parduotuvė: http://makeupstore24.com

Būkite gražūs, rinkitės tik geros kokybės kosmetiką, o mes su Laura linkime Jums gražių švenčių ir susimatysime kitais metais....

PS. nuotraukos mano ir Make Up Store

















SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig