2015 m. gruodžio 30 d., trečiadienis

Mano gražių blakstienų paslaptis - ricinos aliejus


Tikriausiai atėjo laikas papasakoti savo blaskienų istoriją, nes sulaukiau labai daug žinučių ir laiškų su klausimais apie blakstienas. Taip, mano blakstienos, gražios ir ilgos, tačiau tai ne vienos dienos darbas ir efektas po pirmo naudojimo, mano pagalbininkas ricinos aliejus, būtent apie tai šiandien ir pašnekėsime plačiau.






Ricinos aliejus yra išgaunamas iš „Ricinus Communis“ augalo sėklų, kaip natūrali plaukų ir odos priežiūros priemonė. Jis naudojamas nuo neatmenamų laikų, jame gausu vitamino E ir nepakeičiamų riebalų rūgščių, kurios yra būtinos sveikiems plaukams ir odai. Grynas šalto spaudimo ricinos aliejus yra beskonis ir bekvapis.
(Šaltinis http://sveika.lt/ricinos-aliejus-maistas-plaukams-ir-odai/)





Šiandien man gavosi prisiminimų diena, ką tik pabaigiau straipsnį apie šiuos metus, žmones ir įvykius, likau labai patenkinta rezultatu ir savimi, paskelbsiu rytoj, o šiandien pašnekėsime apie blakstienas. Mano blakstienos nėra blogos, tačiau kas nei mes patys galime jas sugadinti. Ką padariau aš? Pasidaviau madai ir nusprendžiau jas priauginti. Negaliu pasakyti kad rezultatas man nepatiko, viskas buvo tiesiog tobulai, kol vieną gražią dieną neišvažiavo mano blakstienų meistrė ir aš iš savo durnumo nenuėjau pas kitą. Rezultatas buvo tragiškas, po savaitės iškrito priaugintos blakstienos kartu su mano turimoms. Priauginti iš naujo nebuvo galimybių, nes tiesiog neliko blakstienų. Aš nemoku jums papasakoti apie savo išgyvenimus, nes kai turi labai gražias ir ilgas priaugintas blakstienas, pripranti prie to vaizdo veidrodyje, net veido bruožai atrodo kitaip, o įsivaizduojate be blakstienų visai? Košmaras. Būtent tada aš pirkau įvairius serumus, kurie skatina blakstienų augimą, jokio efekto buvo, tik nežmoniškai griauždavo akis. Mūsų pagalbininkas internetas man padėjo - aš atradau, tiksliau perskaičiau apie ricinos aliejų poveikį ir išbandžiau. Buvo tikrai baisu tepti pirmą kartą, tačiau blogiau būti jau negalėjo. Po mėnesio (aš tepiau aliejumi blakstienų augimo liniją vakarais) aš pamačiau pagerėjimą, aišku, po kelių mėnesių blakstienos buvo jau normalios, ilgos ir gražios, tačiau iki dabar kartais nuo karto naudoju ricinos aliejuką profilaktikai. Tepu dvi savaites, o po to darau kelių mėnesių pertrauką. Ką aš noriu pasakyti, nesitikėkite momentinio poveikio, gražios blakstienos tikrai neužaugs per naktį, tepkite aliejų labai atsargiai, reikia stengtis kad nepatektų į akis, ne, negriaužia, tačiau vistiek nieko malonaus tikrai nėra.Tačiau rezultatas tikrai vertas pastangų, nei vienas tobulas tušas nenudažys blakstienų jeigu jų nėra.











SHARE:

6 komentarai

  1. o kaip reiktų tepti? sudrėkinti vatos tamponėlį ir braukti per jas tarsi nuvalant?

    AtsakytiPanaikinti
  2. Anonimiškas2015-12-30 21:41

    Panelės, būkite labai atsargios. Ar jūs suprantate, kokios pasekmės bus, jeigu aliejaus pateks į akis? Juk jis neišsiplaus taip paprastai. Galima apakti.

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. nešnekėkit nesąmonių, profilaktiškai blakstienas tepu su ricinos aliejumi jau senai, ir tikrai aliejaus yra patekę į akis ir jokio apakimo jis nesukelia. O blakstienoms jis tikrai padeda

      Panaikinti
  3. Tikrai labai stiprina blakstienas. O geriausia tepti senu tušo šepetėliu. Žinoma idealiai švariu.

    AtsakytiPanaikinti
  4. Aš irgi skaičiau internete, kad aliejus gali sukelti alerginę reakciją, tačiau ne kiekvienam. Man viskas gerai, aš nesu alergiška, todėl jeigu ir patenka laeijus į akis, nieko baisaus neatsitinka, nusivalo sunkiai, nes aliejus pakankamai riebus. Ačiū už patarimą Giedrė, mačiau www.ebay.com parduda vienkartinisu šepetėlius tušui, reikės nusipirkti.

    AtsakytiPanaikinti
  5. o as tai is tu nelaimeliu kur sitas aliejus grauzia kaip velnias akis jei tik patenka..uztai negaliu naudot ricinos aliejaus :( visaip bandziau ir su ausu krapstuku ir su seno tuso sepetuku neiseina ir taskas, o jei tik patenka i akis tai lb nemalonu buna ir ryte visos tokios uztraiskanojusios siaubingai

    AtsakytiPanaikinti

Blogger Template Created by pipdig