2015 m. gruodžio 4 d., penktadienis

Nauji pirkiniai


Aš jums jau pasakojau, kad man patinka H&M išsiuvinėti sijonai. Jie atrodo labai gražiai, madingai, geros kokybės ir niekas net nepagalvos, kad tai H&M, reikia tik teisingai ir skoningai priderinti aksesuarus. Aš iki šiol prisiminu labai žymaus blogerio Bryan Boy posakį- blogerio tikslas derinti brangios dizainerio rūbus su mass market, išvesti madą į gatvės ir parodyti žmonėms, ką reiškia geras skonis. Būtent apie tai aš pastoviai galvoju derinant drabužius. Ne, man iki šito žmogaus dar toli, bet lygintis norisi į geriausius. šiandien aš noriu jums papasakoti apie mano naujus pirkinius (H&M parduotuvėje) per Yamam akciją.

Aš jau tiksliai žinojau ko noriu, aš turiu tokį pat sijoną tik baltai mėlyną, jis atrodo tiesiog tobulai, nesvarbu ar tai kviestinis renginys ar tiesiog pasivaikščiojimas gatvėje, bet ten vasarinis variantas. Aš nusprendžiau, kad man labai reikia ir žieminio. Tai kad aš uždraudžiau sau pirkti juodos spalvos drabužius sako, kad klasikinė juoda spalva būti gali, tik tai nėra drabužio derinio pagrindas. Man labai patinka sodrios ir šiltos spalvos: oranžinė, ruda, nude, beige -nude. Parduotuvėje mintyse aš jau dėliojau savi drabužių derinį, nes tokių aksesuarų aš turiu nemažai, prisiminiau ir apie mažą Michael Kors rankinę.


H&M sijonas iš vienos pusės išsiuvinėtas, iš kitos juodas, jį labai lengva galima derinti pavasarį su juodos ir nude spalvos jau turimoms odinėms striukėms. Taip pat lengvai galima papildyti įvaizdį storomis juodas arba tamsiai rudos spalvos pėdkelnėmis.


Aš norėjau fotografuoti šį derinuką su juodos spalvos bateliais, tačiau prisiminiau apie Sisley rudos spalvos batelius, kurie čia tinka labiau.


Pasirenkant mass market drabužius, negalima užmiršti apie aksesuarus. Mūsų atveju sijonas jau ir taip labai puošnus, todėl mano pasirinkimas - masyvus Michael Kors laikrodis ir apyrankė su blizgučiais tamsiai rudos spalvos. Jokių auskarų ir pakabukų, man atrodo to jau pilnai užtenka.




Megztinis - H&M
Sijonas -H&M
Rankinė - Michael Kors
Laikrodis - Michael Kors
Apyrankė - www.ebay.com
Batai - Sisley






SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig