2015 m. gruodžio 18 d., penktadienis

Ryškios lūpos? Why not?


Aš labai mėgstu ryškius makiažus, nežinau kodėl. Tiesiog paskutiniu metu mano must have tapo raudonos arba tamsiau bordo spalvos matiniai lūpų dažai ir blizgiai. Dažniausiai mano pasirinkimas arba MAC arba PUPA fluidas, kuris sausina lūpas mažiau, nei MAC, plius labai gerai išsilaiko ir puikiai atrodo. O dar aš Jums žadėjau parodyti tamsius PUPA akių šešėlius solo iš Stay Gold kolekcijos. Šiandien rezultatas gavosi toks, pagrindinis akcentas lūpos ir akys, mažiau kontūravimo, tiesiog geras ir lygus veido tonas.




Makiažui aš naudojau:

MAC studio Fix kreminę pudra, ji labai šviesios spalvos, būtent tokios reikia dažant lūpas raudonai. Nepatikėsite, tačiau paakių maskavimo priemonės aš nenaudojau, nenorėjau apsunkinti makiažo.


Veido pudra irgi iš MAC, ji suteikia vos matomą glow efektą, labai blizgaus higlighterio aš irgi nenaudojau.


Atradau fantastišką dalyką, Make Up Factory matinius skaistalus, kurie idealiai tinka kontūravimui. Nupieštas šešėlis atrodo tiesiog natūraliai ir vietoje, be oranžinio, rožinio ir  geltono tono. Aš stengiausi nenaudoti oranžinių bronzinių pudrų prie raudono lūpdažio, nes galutinis rezultatas atrodo ne taip, kaip norėtųsi.


Antakiams naudojau Essence pieštuką (blond 04) ir Catrice  eyebrow Lifter, kuris kiek supratau, jau nebegaminamas. Labai gaila, reikės pravažiuoti parduotuves, gal kur nors užsiliko, nes tobulas, tiesiog tobulas.


Tepiau Make Up Factory akių šešėlių bazę


Ir PUPA vienos spalvos akių šešėlius iš Kalėdinės kolekcijos Stay Gold (spalva  001)


Blakstienų tušas Lancome:



Lūpoms naudojau PUPA I'am PUPA Matt Lip Fluid, spalva 003 . Tai buvo prieš Kalėdinė vyro dovana, nes aš jam vis pasakojau, kad labai noriu būtent šio blizgio.



Štai naudojant tiek ne daug produktų, gavosi toks rezultatas. Dažniausiai darant makiažą, aš naudoju žymiai daugiau visokių priemonių, bet šiandien pasistengiau viską sumažinti iki minimumo, prisiminu taisyklę, geriau mažiau, negu daugiau.




PS. tiesą sakant, aš labai džiaugiuosi savo nauju plaukų atspalvių, seniai reikėjo patamsinti, taip atrodo žymiai natūraliau ir geriau, plius problemų mažiau, atspalvis nenusiplauna taip greitai ir šaknys atrodo padoriau. O svarbiausiai, galima nedažyti antakių (aš juos irgi kiek šviesinau). Dabar antakiai labai tamsūs, bet nusprendžiau, kad tegul taip ir lieka.



















SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig