2015 m. gruodžio 5 d., šeštadienis

Valome kosmetiko šepetėlius


Kosmetikos šepetėlius valyti yra būtina, tačiau kaip tai padaryti? Aš jau pasakojau savo bloge apie muilą iš Make Up Store, kuris labai palengvina užduotį, šiandien mes su jumis pašnekėsime apie gumines pirštines iš Brushegg, kurias aš užsakiau iš www.ebay.com Išbandžiau ir likau labai patenkinta rezultatu, juolab kaina tikrai buvo juokinga.







Aš esu mačiusi Sigma guminį kilimėlį kosmetikos šepetėliams valyti, tik juo kaina tikrai nėra keli doleriai, todėl aš nusprendžiau išbandyti ir įvertinti pigesnį variantą tam, kad suprasti, ar jis man patinka ir ar tikrai reikia. Ką aš galiu pasakyti, man jis patiko ir labai palengvino teptukų valymo procesą.

Gamintojo nuotraukos, kaip atrodo šitas daiktas:



Aš pirkau čia:
Kaina: 1,49 $
Atkeliavo per penkias savaites

Kosmetikos šepetėlių valymo procesas ir rezultatas:







Ką aš noriu pasakyti apibendrinant, pasirodo toks nereikšmingas dalykas gali palengvinti gyvenimą, nes aš turiu pakankamai daug šepetėlių (nuotraukoje dar tikrai ne viskas), todėl trinti ir plauti teptukus rankomis buvo tikrai sunkoka. dabar viskas labai paprasta: vanduo - muilas - patrini-išskalauji. Viskas, net rankos nelieka šlapios. Tobulas dalykas, ta guminė pirštinė. Rekomenduoju.









SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig