2016 m. sausio 21 d., ketvirtadienis

Beauty Talk 2016.01.21


Kol dažau plaukus ir laukiu rezultato, rašau Beauty Talk rubriką. Tai jau tapo savotišku ketvirtadienio ritualu, iš ryto skaityti blogus. Aš jau neturui tiek laiko, labai didelis užimtumas, plius naujos kolekcijos, vakare peržiūrėti visus blogus ir paskelbti patikusius įrašus facebooke, tačiau, manau šita rubrika tiesiog nepakeičiama.





Mes visos labai skirtingos, todėl logiška, kad vienam patinka, kitiems ne. Tiesą sakant, man irgi nepatiko Garnier micelinis vanduo, man ne tik jaučiasi lipnumo pojūtis, bet ir jis labai kemša poras.


Aš jau seniai susipažinau su Avril kosmetika, tai kokybė be kompromisų. Kompromisu kartais būna natūrali sudėtis, pvz. tušas natūralus, tačiau dažo ne taip, kaip norėtųsi. Su Avril to nėra, jeigu tašas - reiškia ilgos ir gražios blakstienos, jeigu nagų lakas  - reiškia tobulos spalvos, apie lūpų dažus skaitome Modestos bloge. Man labai patiko atspalviai.


Joik kosmetiką radau Asorti parduotuvėje, ten yra testeriai, galima susipažinti su tekstūromis ir kvapais. Mane labiausiai sudomino vonios triufeliai, o bloge "Apie grožį" skaitome apie kūno losjoną su vanile ir citrina.


Ar žinote, kad iki pavasario liko vos 40 dienų? Pats laikas susimąstyti apie savo figūrą ir pradėti laikytis dietos. Tačiau tai padaryti be galo sunku, manau labai geras pasirinkimas  FIT FOOD, tai ne tik organizmo valymo programa, tai dar labai skanu.

Aš irgi gavau pakvietimą į Foreo Luna pristatymą, tačiau pasirinkau madą ir Mados Injekciją, todėl su dideliu malonumu perskaičiau Gabrielės atsiliepimą apie šį stebuklą.


Karolinos bloge atsiliepimas apie veido kremą visai šeimai, aš tokio dar nesu mačius. Žinote kas užkabino? pavadinimas.



Sutinku, apie Madarą kosmetiką mes žinome labai mažai, net aš nelabai ką žinau apie jų asortimetą, bet produktai tikrai labai įdomūs. Mačiau Rygoje specializuotą parduotuvę, ten buvo aliejai veidui, pats įpakavimas ir aliejus atrodė labai prabangiai, bet sustabdė kaina, apie 60 EUR.  Živilė savo blogo skaitytojams pasakoja apie odą skaistinantį kaukę su AHA rūgštimi.


MAC, MAC, MAC... man net rankos dreba, kai aš gaunu dar vieną MAC kosmetikos siuntą, kol pakuoju mintyse apsisuka visi įmanomi kolekcijos variantai, bet nei karto neatspėjau taikliai. MAC Prip Prime atkeliavo su pirmu siuntiniu, tačiau didelės meilės jam aš nejaučiu. Jis tinka užfiksuoti makiažą, taip pudra atrodo natūraliau, plius jis būtinas naudojimui su MAC pigmentais ir šešėliais. Aš galėčiau gyventi be jo? Manau taip.


Patricija savo blogo skaitytojams pasakoja apie naujus Maybelline skaistalus, jos spalva irgi labai graži, reikės pažiūrėti parduotuvėje.


Enrikos bloge labai įspūdingas rankų kremas, tokio dar nesu mačiusi.


Jeigu man reikia nuomonės apie L'occitane, aš ieškau atsiliepimo Gėlėtos kosmetinės bloge. Būtent Ingrida išbandė be galo daug šios kompanijos priemonių. Šį kartą naujas atsiliepimas apie citrusinės verbenos dušo želę.


Salomėjos bloge atsiliepimas apie plaukų formavimo gelį, manau atsiliepimas tikrai aktualus trumpų plaukų turėtojoms, nes aš taip ir neišmokau naudoti gelio. Man atrodo visi geliai sulipina plaukus, padaro juos šiurkštus ir dar labiau pasausina plaukų galiukus. Vienintelis dalykas kurį naudoju vasarą, tai gelis suteikiantis šlapią plaukų efektą.


Aš tiesiog Dievinu Biovax plaukų priežiūros priemones, nerealus kvapai ir poveikis mano sausiems plaukams. Pamaivos bloge atsiliepimas apie Biovax plaukų kaukę su argano, kokosų ir makadamijos aliejais.



Anksčiau aš niekaip nesuprasdavau, kodėl kiekvienas blogeris turi The Balm higlighterį, dabar puikiai suprantu. Indrė pasakoja apie savo naujus pirkinius, tiesą, apie naują L'oreal tušą man jau pasakojo draugė. Lietuvoje jo dar nėra, bet laukiam, oi, laukiam.


Apie Rimmel kreminę pudrą skaitome Viktorijos bloge, aš nesu Rimmel kosmetikos mylėtoja ir gerbėja, bet man labai patinka Rimmel matiniai lūpų blizgiai, vieni iš geriausių savo kainų kategorijoje. Manau atėjo eilė aplankyti Rimmel kosmetikos stendą


Pagaliau labai ilgai lauktas atsiliepimas apie Lumene CC kremą. Nepatikėsite, kaip dažnai einu pro Lumene stendą su noru ką nors nusipirkti, bet taip ir nenusipirkau. Man kažkaip atrodo kad spalva kiek tamsoka, ar viskas su ja gerai?




Tas Lush neduoda mums visiems ramybės su savo nuolaidomis. Aš, man atrodo, jau supirkau didesnį dalį siūlomų dušo gelių ir burbulų, bet man vis mažai. Svarbu nepamesti galvos, aš jums pasakysiu. Bet man dar toli iki JAV Lush mylėtojų, kurie išleidžia per išpardavimus apie 500 dolerių, mačiau tokių instagram.



Šį kartą madingus straipsnius ir drabužių derinukus palikau pabaigai, pradėsime nuo tobulos Maženos juodos suknelės.


Darja moka apsirengti ne tik labai stilingai, bet ir šiltai.


Pilkai, dar nereiškia nuobodžiai. Man labai patinka Sandros drabužių pasirinkimas. Aplamai, manau pilka spalva idealiai tinka prie Sandros ryškių plaukų.


Ir pabaigai Mildos pasakojimas apie tobulos vestuvinės suknelės paiešką. Prisimu kaip praeitais metais ieškojau savo, prisipažinsiu, nebuvau Lietuvos suknelių salonuose, nes man buvo svarbiau dizaineriai ir aš jau tiskliai žinojau ko noriu. Ačiū labai, http://www.romonakeveza.com už mano įgyvendintą svajonę. Tai tobulas vestuvinių suknelių dizaineris, kai suknelė atkeliauja iš NY (JAV) be jokių primatavimų ir pataisymų idealiai tinka. Ar Mildai pavyko surasti tą vienintelę, skaitome jos bloge.



Tokia buvo mūsų savaitė,

Ačiū, kad skaitote,












SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig