2016 m. sausio 8 d., penktadienis

BEYU 24h Perfect Finish Foundation Kreminė pudra


Aš tiesiog nekenčiu šalto oro, ne todėl, kad man nepatinka žiema ir aš nemoku džiaugtis jos malonumais, o todėl kad reikia keisti veido priežiūrą. Mano odos tipas labai priklauso nuo aplinkybių: šalčio, karščio, temperatūros, šildymo. Vasarą veido oda riebi, rudenį - mišri, o žiemą (kai tik pajungiame šildymą) - sausa. Būtent tokią probleminę odą dabar, reikia keisti priežiūrą, ieškoti tinkamo balanso ir testuoti kremines pudras iš naujo, nes tuos, kurios buvo geros anksčiau, ant veido atrodo tiesiog tragiškai, paryškina visus šerpetojimus ir sausas vietas. Aš gavau BeYu pudrą testavimui labai seniai, tačiau pradžioje man nepatiko ir netiko, išbandžius antrą kartą supratau, kad pudra tinka idealiai. Šiandien aptarsime visus pliusas ir minusus.

Gamintojo aprašymas:



Nepaprastai lengva pudra, kuri itin ilgai išlieka. Naujovė: lengva tekstūra, bet ilgalaikis rezultatas. Puikus padengimas ir matinis efektas be kaukės pojūčio. Švelnios tekstūros pudrą lengva užtepti. Rezultatas išlieka iki 24 valandų. Naudojimas: 1. gerai suplakite, 2. paimkite nedidelį pudros kiekį, 3. tolygiai užtepkite ant veido odos. Dermatologų patikrinta. Tinka jautriai odai. Be kvapiųjų medžiagų bei parabenų.

Talpa: 20 ml.

Kaina: 16 EUR

Kur pirkti: Kosmada

Įpakavimas:







Rezultatas:





Mano nuomonė:

BeYu pudros tekstūra pakankamai skysta, tačiau konsistencija rieboka (būtent dėl to, priemonė  nesausina veido ir neparyškina šerpetojimų). Pudra suteikia matinį efektą, tačiau veidas atrodo labai natūraliai ir nesigauna plokščias kaip su kauke. Maskavimo savybės  geros, pudra gerai išlygina veido atspalvi, paslepia poras ir kitus smulkius veido ir reljefo trukumus. Labai didelių spuogų ir problemų nepaslėpia, tam jau reikalingas didesnio maskavimo priemonės. BeYu kreminė pudra lengvai dengiasi pirštais, tačiau aš naudoju plokščią kreminės pudros teptuką, taip rankos lieka švarios. 
Na o dabar apie minusus: įpakavimas. Nors pas mane ir testeris, internete mačiau originalius buteliukus, kurie irgi neturi dozatoriaus. Man nėra sunku naudoti pudrą, nes aš turiu papildomus  profesionalius kosmetikos įrankius, tačiau už tokią nemažą kainą norėtųsi pompos,  dozatoriaus ar ką nors panašaus. Kitas minusas - pudra nėra atspari vandeniui, būtent todėl man jį nepatiko pirmą kartą. Jeigu veidas prakaituoja (o kaip kitaip vasarą) pudra nusivalo ir dingsta nuo veido labai lengvai, po valandos jau matai veidą, kuris pusiau su pudra, o pusiau be. Dabar šalta, aš tokių problemų neturiu. Nors vieną kartą aš padariau makiažą, po to bandžiau įdėti lęšius, savaime suprantama, bėga ašaros, tai žymės nuo ašarų irgi lieka ant veido. 
Tačiau naudojant pudrą dabar aš atrandu daugiau pliusų, nei minusų. Man labai patinka maskavimo efektas, pusiau matinis rezultatas, pudra gerai išsilaiko ant veido ir nekemša porų.


PR sample










SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig