2016 m. sausio 15 d., penktadienis

GOSH lip oil



Aš jau esu išbandžiusi daugybę Gosh naujienų, todėl didesnio susidomėjimo sulaikė naujieji šešėliai ir lūpų aliejus. Savaime suprantama, jeigu prieš tai neišbandyčiau matinių lūpų dažų ir kreminės pudros, visas dėmesys būtų tik jiems. Šiandien noriu papasakoti apie dar vieną pristatomą naujieną : Gosh lūpų aliejuką. Aš sakyčiau, kad tai nėra visiškai aliejus, tai aliejinės konsistencijos lūpų blizgesys, kuris puoselėja mūsų lūpas.

Pereiname iš karto prie įpakavimo, nes tikslios informacijos apie kainas ir kitus atspalvius kol kas nėra.






Mano nuomonė:

Aš labai mėgstu neįprastas ir nematytas kosmetikos priemones, Gosh lūpų aliejus vienas iš jų. Negaliu pasakyti, kad aš niekada nemačiau ir nenaudojau lūpų aliejaus, tačiau tai buvo visiškai kitokios konsistencijos ir įpakavimo produktai. Gosh lūpų aliejus labai panašus į paprastą blizgesį, bent jau įpakavimas beveik toks pat. Man tai labai patinka, atrodo šiuolaikiškai ir stilingai. Priemonės konsistencija aliejiniai -gelinė, negaliu pasakyti kad tai riebus aliejus, tai labiau riebios konsisitencijos lūpų blizgis. Ar tekstūra lipni? Žiūrint su kuo lyginti. Jeigu Su MAC  dazzleglass - tai tikrai ne, jeigu su paprastu blizgiu - sakyčiau taip. Bet mes turime omenyje, kad tai lūpas puoselėjantis aliejus, todėl taip ir turi būti. Jokio nemalonaus pojūčio ant lūpų aš nejaučiu. 
Aš gavau testavimui du atspalvius :  Rose (raudonas) ir Sea Buckthorn (oranžinis), nepriklausomai nuo atspalvio, spalvos jis nesuteikia. Skirtingi tik kvapas ir skonis. Rose turi mano vaikystėje labai populiarių Saldainių Barbarisas kvapą ir skonį, o Sea Buckthorn  turi labai natūralų šaltalankio kvapą.
Dar kelis žodžius apie poveikį - negaliu pasakyti kad Gosh aliejus stebuklingai atstato sausas lūpas, bet drėkina ir pasaugo labai gerai. Aš pastoviai nešioju raudonos spalvos aliejuką savo rankinėje, todėl mano lūpos jau ne tokios sausos. Ar rekomenduoju? Tikrai taip, tobula naujiena, labai gaila, kad kol kas jos nėra parduotuvėje.

PR sample












SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig