2016 m. sausio 30 d., šeštadienis

LUSH vonios bomba "Big Blue"



Labas rytas, brangieji, vakar vakare man pavyko nufilmuoti vonios bombą Big Blue, ji tokia nerealiai graži, spalva tobulai mėlyna. Vanduo atrodo kaip sjavonių atostogų nuotraukose, baltas smėlis, dangiškai mėlynas vanduo ir palmės. Šiandien papasakosiu apie rezultatą jums, o taip pat kvečiu žiūrėti video mano blogo Instagram puslapyje.






Mėgaukites vandenyno gaiva drauge su "Mėlynąja" bomba. Šis ryškiai mėlynas burbulas su jūros druskos kristalais pripildys vonią turkio mėlynumo, o levandos ir citrinos kvapai suteiks jums jėgų, kaip poilsis prie vandenyno.

Kaina: 5,20 EUR

Sudėtis:

Sodium Bicarbonate ,  Citric Acid ,  Coarse Sea Salt (Sodium Chloride) ,  Fine Sea Salt (Sodium Chloride) ,  Fragrance Arame Seaweed (Eisenia arborea) ,  Lemon Oil (Citrus limonum) ,  Lavender Oil (Lavandula augustifolia) Seaweed Absolute (Fucus vesiculosus) ,  *Eugenol *Geraniol ,  *Limonene ,  *Linalool ,  Water (Aqua) ,  FD&C Blue No. 1 ,  FD&C Yellow No. 5 . *Occurs naturally in essential oils

Kur pirkti: Parduotuvė Lush, Vilniuje

Bomba:






Kviečiu žiūrėti Video







Mano nuomonė:

Vonios bombos - Lush parduotuvės pasididžiavimas, jos būna 2-jų rūšių, na taip sąlyginai jas išskirsčiau aš. Vieni - labai spalvotos, tokios bombos labai įspūdingos, mes net su vyrų žiūrime spalvas kartu, tai kaip saliutas vonioje. Kitos, mažiau įspūdingos, tačiau labai kvapnios ir gerai drėkina kūno odą. Bomba Big Blue kažkur per vidurį, tai ryškiai mėlynos spalvos bomba, viršuje baltos spalvos jūros druskos kristalai, viduje - jūros dumbliai. Kvapas labai gaivus, tačiau ne ytin stiprus, Kaip kvepia jūra, kai nuvažiuoji į kelionę, o vanduo nusdažo ryškiai mėlynai. Ar man patiko? O taip, man labai patinka Lush bombos, tai tobula darbo savaitės pabaiga.


PR sample



SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig