2016 m. sausio 5 d., antradienis

M·A·C Keepsakes Face Palettes (Natural)


Nėra geresnio pirkėjo, nei vyras prieš šventes, gaila tik tų merginų ir moterų, kurios turės naudoti jo nupirktą kosmetiką. Tai ne mano mintys, šitą frazę vakar išgirdau iš vienos savo pažįstamos, kuri dirba Grožio sferoje. Wow, pagalvojau aš, kaip taikliai pasakyta, nes prieš šventes vyrai ieško dovanų, dažniausiai perka tai, kas patinka jiems, o ne antrajai pusei. Turiu vieną draugę, kuriai vaikinas pastoviai pirkdavo Givenchy Organza kvepalus, kurių ji tiesiog nekėsdavo. Kokia šios istorijos pabaiga? Jie išsiskyrė dėl kvepalų, o tiksliau dėl skirtingų skonių ir nemokėjimo šnekėti. Prieš šventes aš pati mačiau labai juokinga situaciją, kai vaikinas prašė konsultantės pagalbos išsirinkti ką nors merginai dovanu iš MAC. Really? Ačiū Dievui, MAC pasirūpino ir tokiais vaikinais ir sukūrė kosmetikos rinkinius, kurie tinka daugumai iš mūsų. Mano rankose praeitų metų labai gražus juodos spalvos rinkinukas, natural Keepsakes.








Įpakavimas:










Spalvos:




Iridescent Powder(spindesio sutekianti pudra) spalva Sparkling Rose 
Akių šešėliai Good Taste, Royal Rendezvous ir Heir Of Sophistication
 Cream Colour Base (kreminė bazė) spalva - Filigree
 Lūpų dažai  Eloquence ir Sass










Mano nuomonė:

MAC kosmetikos paletės - tai geriausia, ką galima tik sugalvoti. Jeigu dauguma kosmetikos priemonių skirta profesionaliam naudojimui, paletės skirtos visiems be išimties, tai geriausias būdas susipažinti su didesnių MAC kosmetikos priemonių skaičiumi (juk paletėje yra ir pudra, ir pagrindas, ir šešėliai, ir lūpų dažai, ir net šepetėlis) už sąlyginiai mažą kainą. Plius tokią paletę labai patogu pasiimti su savini į rankinę arba kelionę. Man labai patiko prabangus, blizgus juodas įpakavimas, paletė labai lengvai užsidaro ir atsidaro. Dar vienas pliusas - matiniai šešėliai ir lūpų dažai, spalvos tikrai labai gražios. Spindesio suteikianti pudra wow įspūdžio nepaliko, tačiau gal per daug blizgučių ir pigmento irgi negerai. Labai patiko kreminis higlighteris, nors ir parašyta, kad tai kreminė bazė, aš naudoju šią priemonę būtent skruostams paryškinti. Dar noriu kelis žodžius pasakyti apie šepetėlį, tai sumažintas originalių MAC šepetėlių variantas, kokybė labai gera, man patinka, kad paletės turi teptuką, kuris realiai veikia, o ne tik užima savo vietą. Ar rekomenduoju? Tikrai taip, rekomenduoju atkreipti dėmesį į MAc paletes, jos gali patikti kiekvienam. Tai geriausia dovana ne tik per Kalėdas.

PS. Savaitgalį darysime makiažą naudojant tik MAC priemones, tada ir pamatysime rezultatą ant veido.





SHARE:

1 komentaras

  1. Anonimiškas2016-01-07 12:54

    trans lab director sake the neurosurgeons and the ENT surgeon to treat these diseases I'll they know how we know what70-246 practice test we're doing with the surgeries I think we have time for a few more questions will do these if I already had radiation treatment silo is that okay if I receive radiation treatment for my cue.

    http://exampracticequestions.com/70-246-questions/

    AtsakytiPanaikinti

Blogger Template Created by pipdig