2016 m. sausio 7 d., ketvirtadienis

MOSSA ATKURIAMASIS NAKTINIS KREMAS



Labas rytas, mano brangieji, šiandien už mano lango jau sninga, tai labai geras ženklas, reiškia šaltis po mažu traukiasi. Tokiu oru būtinai reikia ypatingai prižiūrėti veido odą, nesvarbu kokio ji tipo: ar sausa, ar riebi, ar alergiška šalčiui. Šiandien mes pašnekėsime apie MOSSA naktinį veido kremą, kuris gerai atstato odą, tačiau neriebina veido. 




Gamintojo aprašymas:



Restoring night cream - Sertifikuotas ekologiškas naktinis kremas su omega 3 ir omega 6 riebalų rūgštimis iš gervuogių 50 
Trigubo poveikio jauninantis efektas: 1. Vertingas gervuogių aliejus maitina ir drėkina odą, kol jūs miegate. 2. Biologiškai aktyvių Omega 3 ir Omega 6 riebalų rūgščių kompleksas atstato natūralią odos apsaugą. 3. Antioksidantai iš gervuogių lėtina senėjimo procesą ir stangrina odą.
Rezultatas1: Kitą rytą oda atrodo labiau atjaunėjusi. 89% moterų pastebėjo, kad per 4 savaites jų oda tapo lygesnė, stangresnė ir labiau spindinti. Kreminė tekstūra maitina ir minkština odą.
  • Intensyviai regeneruoja, sumažina pirmuosius senėjimo požymius
  • Natūralios Omega 3 ir Omega 6 riebalų rūgštys iš gervuogių 
  • Dermatologiškai patikrintas / patvirtintas
  • Naudojimas: Tinka visų tipų odai, taip pat jautriai odai.
Talpa: 50 ml.

Kaina: apie 16 EUR

Kur pirkti: parduotuvės Drogas

Sudėtis:



Įpakavimas:





Konsisitencija:



Mano nuomonė:

Aš jau esu išbandžiusi kelias MOSSA veido priežiūros priemones, galiu pasakyti, man patiko tiek poveikis, tiek rezultatas. Gal aliejus kiek per riebus, reikės pabandyti šiandien, dabar veido oda išsausejusi, todėl manau gali tikti ir jau neriebinti veido. Šiandien mes su jumis šnekame apie naktinį veido kremą. Kuo jis skiriasi nuo dieninio? Nes dažniausiai naktiniai kremai riebesnės konsistencijos ir tekstūros, neturi SPF filto, skirti atkurti ir maitinti veido odą miego metu. MOSSA kremas labai lengvas, sakyčiau ypatingai švelnus, greitai susigeria ir nepalieka riebaus sluoksnio. Aš galiu pasakyti tą patį, ką sakiau po MOSSA serumo naudojimo - niekada neturėjau tokios švelnios ir aksominės odos, kažkos stebuklas. Vertinant labai patogų įpakavimą, organinę sertifikuotą sudėtį, galiu teigti, kad kremas tikrai vertas dėmesio. Rekomenduoju išbandyti, kremas patiks ne tik natūralios ir organinės kosmetikos mylėtojoms.

PS. aš labai skeptiškai žiūriu į kosmetikos priemones kur parašyta "tinka visų tipų odai". Tokie kremai dažniausiai netinka niekam, tačiau MOSSA kremai patiko ne tik man su mišria oda, tačiau ir mano mamai, kurios oda yra riebi. Mama išbandė serumą ir liko labai patenkinta, ji pajautė stangrinimą  ir odos patempimą po kelių dienos naudojimo.








SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig