2016 m. sausio 6 d., trečiadienis

PUPA DOT SHOCK SPRING 2016 pavasario kolekcija


Aš manau kad mums nebūtų taip šalta, pašnekėsime dar apie vieną pavasario kolekciją. Šį kartą  apie labai gražią ir rožinę -PUPA DOT SCHOCK. Aš jau matau tobulos spalvos akių šešėlių paletes ir skaistalus burbuliukus, kurie iš karto patraukė mano dėmesį.















Mano nuomonė:

PUPA kolekcija  - tikroji pavasario atgaiva, pagrindinės spalvos - rožinė ir oranžinė,  būtent tokių atspalvių kolekcijoje lūpų dažai ir nagų lakai. O kokio grožio naujieji skaistalai, labai primina Guerlain burbuliukus, tačiau manau jie atras žymiai daugiau gerbėjų, nes jų kaina manau bus ženkliai mažesnė. kolekcijoje pristatyti keli naujieji produktai - tai akių šešėlių paletės (dvi spalvos) ir balmy  gloss (lūpų aliejus). Aš vis galvoju, ar Promo nuotraukos modelio lūpos padažytos su balmy gloss (nes spalva labai panaši) ar vis dėl to su lūpų dažais Miss Pupa? Taip pat kolekcijoje rudos spalvos akių pavedimas ir matiniai, bei įprasti nagų lakai. O taip, kolekcija man labai patiko, jau laukiu jos parduotuvėje. Labiausiai sudomino skaistalai-burbuliukai, Miss Pupa lūpų dažai ryškiai koralinės spalvos ir balmy gloss. Kaip aš laukiu pavasario...













SHARE:

2 komentarai

  1. Labai gražu! Super :)

    www.fashionmantra.lt

    AtsakytiPanaikinti
  2. Anonimiškas2016-01-08 12:33

    point that the chamber has never once despite a colossal measure of artificiality on my part government has not even once record any legal action against me and the 50 yr years that I've been active Secret Millionaires Club 2016 in light of the way that I mean they're doing fighting them first and a when you assault them the bureaucrats take the stand concerning.

    http://t-rexmusclefacts.com/secret-millionaires-club-2016/

    AtsakytiPanaikinti

Blogger Template Created by pipdig