2016 m. vasario 17 d., trečiadienis

Bioderma Atoderm Huile de douche Intensyviai drėkinantis dušo aliejus


Labas rytas, mano brangieji, jau beveik bėgu į miestą, skubu į spaudos konferenciją, o jums palieku kelis mano atsiliepimus apie jau išbandytus produktus. Vienas iš tokių - Bioderma dušo aliejus, kuris idealiai tinka maudynėms žiemą ir pavasarį, kai kūno oda ypatingai išsausėjusi. 




Dėl unikalios formulės, sudarytos iš augalinių biolipidų, vitamino PP ir Skin Barrier Therapy® patentuoto komplekso Atoderm Huile de douche dušo aliejus atkuria odos apsauginę funkciją ir taip apsaugo nuo išorinių dirgiklių poveikio.
  • Augaliniai biolipidai* iš karto atkuria apsauginį odos sluoksnį, padidina odos atsparumą ir pašalina tempimo pojūtį.
  • Vitaminas PP skatina odos lipidų gamybą ir dėl šio poveikio ilgam atstato odos barjerą.
  • Skin Barrier Therapy® patentuotas kompleksas apsaugo nuo odos sudirgimų, nes slopina bakterijų  (S.aureus) prisitvirtinimą.
  • Natūralus patentuotas DAF kompleksas didina odos telrancijos laipsnį.
*Kokosų ir saulėgrąžų esteriai

Talpa: 200 ml.

Kaina: 8,99 EUR

Sudėtis:



Įpakavimas:







Konsistencija:



Mano nuomonė:

Aš šiandien tikrai nepasakosiu apie klinikinius tyrimus, kuriuos atliko Bioderma ir apie sudėtį, nes sudėties skaityti nemoku. Aš pasakosiu savo pojūčius ir pasidalinsiu savo nuomone. Nežinau kodėl, tačiau jau esu įpratusi, kad dauguma produktų skirtų probleminiai, sausiai, labai sausai odai, kuriuos galima nusipirkti vaistinėse yra be kvapo, arba kvapas vos jaučiamas. Man su kvapais problemų nėra, aš labiau mėgstu priemones kurios skaniai kvepia, aromatai ir kvapai man stovi vos ne pirmoje eilė, negu priemonės konsistencija ir sudėtis, tačiau puikiai suprantu, kad yra alergiškų žmonių. Kompanijos Bioderma atstovai tikina, kad jų naudojami kvapikliai nėra agresyvus, todėl tinka ir labai jautriai odai. Pasakau iš karto, dušo aliejaus kvapas tobulas, vonioje jaučių gėlių lauką ir jazminus. Nuo karščio priemonė kvepia gana stipriai, tačiau ant kūno kvapo nelieka. 
Aš nusprendžiau parašyti apie dušo aliejų dabar, nes aš net nepastebėjau, kaip buteliukai jau įpusėjo. Priemonės konsistencija tokia maloni, kad norisi vis spausti ir spausti ant dozatoriaus, tai neriebus aliejus, kuris labai švelniai plauną ir drėkina odą. Aš atlieku dar kūno masažą duše, taip kūno oda sustangrėja. Dabar apie odos maitinimą, kaip aš jau sakiau, mano oda nėra probleminė, tačiau ypatingo efekto aš nepastebėjau, taip, odą po dušo nebuvo tokia sausa kaip visada, tačiau kremo užtepti norėjau. 
Dušo aliejus tinka ne tik kūno priežiūrai, bet ir veido plovimui. Aš irgi išbandžiau ir galu pasakyti, patiko net labai, bet kosmetikos nenuvalo, naudojama tiesiog kaip papildomą priemonę (ryte ir po makiažo valymo). Porų nekemšą, būtent veido odą gavo savo drėkinimo porciją.
Apibendrinant noriu pasakyti, kad ne tik oras įtakoja odos problemas, tai dar ir stresas, neteisingas maitinimas, klimato keitimas, dažnos kelionės ir skrydžiai, todėl būtina rūpintis ne tik savo veido, bet ir kūno odą. Ar man patiko Bioderma dušo gelis? Tikrai taip, labai patiko priemonės konsistencija, nuostabus kvapas, tačiau kūno maitinimas buvo nepakankamas. 

PR sample




SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig