2016 m. vasario 23 d., antradienis

Kristiana "Grožio dienos" - Makiažas su Make Up Factory



Savaitgalį PC Panorama šurmuliavo Kristiana "Grožio dienos", aš užsirašiau tik sekmadieniui, nes tokio susidomėjimo renginiu nesitikėjau, o gal per vėlai pamačiau reklamą. Sekmadienį iš karto po pietų jau važiavau į Make Up Factory makiažą, labai norėjau išbandyti Pavasario kolekcijos naujienas. Labiausiai mane domino Daimond Stipes, tikiu, kad jį galima naudoti kaip šešėlius ir kaip skaistalus. 








Jau seniai mačiau Marc Jacobs Decadence kvepalus, bet tik dabar susipažinau su kvapu. Įpakavimas tiesiog tobulas, dėl kvapo dar negaliu apsispręsti.



Viskas prasidėjo nuo ambicingos vizijos sukurti aukščiausios kokybės kosmetikos priemones, kurias galėtų naudoti ne vien makiažo meistrai. Glaudžiai bendradarbiaujant su žymiausiais Europos gamintojais, vizija tapo realybe. Sukūrus modernią kolekciją buvo nustatyti nauji kosmetikos standartai. Estetiškas dizainas ir stulbinamas paprastumas. Žvilganti geltona spalva su matine juoda atskleidžia šiuolaikišką elegancijos sampratą. „Make up Factory“ siūlo aukštą kokybę ir išskirtinį dėmesį grožiui.


Taip atrodo Make Up Factory vizažisto stendas, kiek čia visokių įdomybių. Labai norėčiau tokį turėti namuose. Juokauju ;-)





Pradėjome nuo veido valymo su Skincode


Toliau veidą padengėme su Skincode Exclusive Concentratu, jis lygina ir švelnina veido odą, taip pat gerai drėkina. Jau žiemos pabaiga, todėl mūsų veido oda atrodo pavargusi ir išsausėjusi, koncentras pagerina odos būklę.


Nusprendėme, kad lūpoms naudosime arba matinius lūpų dažus, arba matinį Mat Lip Fluid'ą, todėl tepame lūpas Make Up Factory Protecting Lip Balm lūpų balzamu


Aš vis bandau išsirinkti Make Up Factory CC kremo spalvą, kuri idealiai tiktų prie mano odos atspalvio. Pagaliau, pagaliau supratau, kad man tinka 15  atspalvis, paakius maskuojamos priemonės numeriukas -2.


Užfiksuojame makiažą su Make Up Factory kompaktine pudra. Man pudra labai patiko, nes nepalieka miltinio efekto ir labai natūraliai atrodo


Vat ką norėjau išbandyti labiausiai: Make Up Factory formuojantis antakius gelis. Mano spalva tamsiausia, tačiau nesitikėjau, kad atspalvis nėra toks tamsus ir taip gerai atrodo ant mano antakiu. Priemonė labai gerai tušuojasi ir fiksuoja antakio plaukelius.


Akių makiažą pradedame nuo akių šešėlių bazės. Būtent tokią bazę turiu namuose, naudoju ir galiu pasakyti, labai patinka.


Kaip ir žadėjau, akių makiažui naudojame naujos kolekcijos Dimond Stripes šešėlius. Spalvos pigmentuotos, tačiau nėra labai ryškios. Nežinau kodėl, bet mano labai norisi oranžinių ir rožinių spalvų, gal jau pavasaris artėja.  Mes nenaudojame nei akių pravedimo, nei ryškios spalvos šešėlio, visą darbą turi atlikti blakstienų tušas (paryškinti akis) - Make Up Factory Lush Maximizer (tankinantis blakstienų tušas). 

Kontūruojame veidą su Make Up Factory topiniu produktu - matiniais skaistalais, o spalvos veidui suteikia tas pats Dimond Stripes, oranžinis ir bronzinis atspalviai. 



Suteikiame skruostams spindesio su Bronziniu Make Up Facotry Luminizeriu.


Oranžinės spalvos, daugiau oranžinės spalvos. Man atrodo žalios spalvos akys ir oranžinės spalvos lūpų dažai, tobulas apsirinkimas. Būtent tada išryškėja mano lęšių spalva. Lūpoms mes naudojame Make Up Factory matinius skystus lūpų dažus (spalva Pink Scarlet) ir Make Up Factory Shimmer Lipstick (spalva Shiny Coral)




Rezultatas:



ačiū labai Ligitai už nuostabų, pavasarišką ir labai gaivų makiažą


O taip makiažas atrodo praėjus pusei dienos, nuotraukas jau dariau namuose. Kas patiko labiausiai? Make Up Factory CC kremas, kuris atrodo labai natūraliai ir puikiai išsilaiko, paslepia nelygumus ir mažus trukumus, neparyškina porų ir suteikia vos matomą 'glow' efektą. Labai patiko Make Up Factory Dimond Stripes iš pavasario kolekcijos, tai daugiafunkcinė kosmetikos priemonė, kurią galima naudoti kaip šešėlius, bei kaip skaistalus.




Ką aš noriu pasakyti apibendrinant, Kristiana "Grožio dienos" tai unikali galimybė susipažinti su kosmetikos brendu atrimiau, gauti nemokamą vizažisto konsultaciją ir makiažą, o taip pat parinkti įdealiai tinkančius kosmetikos atspalvius (kreminės pudros, pudros, šešėlių, skaistalų ir t.t.)


























SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig