2016 m. vasario 22 d., pirmadienis

L'oreal Professionel ProFiber - inovatyvi pažeistų plaukų atkūrimo procedūra




Kaip ir žadėjau, pasakoju apie L'oreal Professionel ProFiber procedūrą, kurią man atliko salone. Aš pastoviai galvoju, kad mano plaukai tai saviraiškos būdas, tai trumpi tai ilgi, tai šviesesni, tai rožiniai plaukų galai, tai šalta blondinė, tai šiltas karamelinis atspalvis. Tikrai nemanau, kad visi dažymai, balinimai, tonavimai gerina plaukų būklę, tačiau aš kitaip negaliu. Man norisi eksperementų, naujų spalvų ir šukuosenų. ProFiber procedūra žada atstatyti pažeistus plaukus, suteikti jiems blizgesio, lankstumo ir švelnumo. Kodėl gi ne? Po procedūros aš likau lengvam šoke, nes plaukai tikrai buvo labai gražūs, šiandien išplovus plaukus su turimoms ProFiber priemonėm aš likau šoke antrą kartą, nes plaukai atrodo lyg tai po salono. Pati negaliu patikėti, taip tikrai nebūna.



Penktadienio vakare mes skubėjome į L'oreal ProFiber plaukų atstatymo priemonių pristatymą, labai daug nepasakosiu, tiesiog oficialiame L'oreal Professionel puslapyje yra visos nuotraukos, o mano Instagram puslapyje nefirmuota dalis lazerio šou. Tiesą sakant, mane labiau domina pati procedūrą, produktai ir rezultatas, negu pristatymas.

NAUJIENA! L'Oréal Professionnel PRO FIBER – inovatyvi pažeistų plaukų atkūrimo ilgam – net iki 6 savaičių programa
"Naujoji programa pagrįsta unikalia patentuota technologija – APTYL 100 – aminosilano ir specialių katijonų polimerų deriniu, veikiančiu kaip magnetas. Įprastos plaukų atkūrimo priemonės turi tik trumpalaikį kosmetinį poveikį, nes jų vertingas sudedamąsias dalis šampūnas išplauna iš karto, o PRO FIBER atkuria plaukus veiksmingai ir ilgam – net iki 6 savaičių", taip procedūrą aprašo oficialus L'oreal Professionel puslapis. Aš jau didelė mergaitė, pažadais netikiu, man viską reikia išbandyti pačiai. Todėl šeštadienio ryte aš skubėjau į inovaryvią procedūrą.





Kol turiu laiko, išnaudoju galimybę nufotografuoti pristatomas ProFiber priemones.

 Visos procedūros esmė tokia: pradžia būna salone, nustato pažeistų plaukų lygį, tada parenkamos priemones priklausomai nuo tavo norų ir pageidavimų. Procedūra, kuri atlekiama salone užima vos 20 minučių, o toliau namuose reikia prižiūrėti plaukus pagal instrukciją. Čia jeigu labai trumpai.

L'oreal Professionel ProFiber pristato kelias plaukų priežiūros linijas, kurios padeda išlaikyti salone atliktos procedūros efektą ir papildyti plaukus namų sąlygomis APTYL 100 kompleksu. Kiekvienoje linijoje : šampūnas, plaukų balzamas, kaukė ir nenuplaunamas kondicionerius, kuris apsaugo plaukus nuo aukštos temperatūros (net 240 C). Negalima maišyti linijos produktų, galima tik keisti nenuplaunamą kondicionerių.




Aš per pristatymą jau spėjau susipažinti ir įvertinti priemonių kvapus: vanilė, orchidejos.




Su L'oreal Professionel kompanijos atstove mes užpildome mano plaukų būklės testą, mano plaukai pažeisti, galiukai labai sausi, būtent todėl mūsų pasirinkimas - L'oreal Professionel Reconstruct linija. 







Procedūra, kurią atlieka jums jūsų L'oreal plaukų priežiūros meistras užima vos dvidešimt minučių, nenaudojamas toks temperatūros režimas ir tiesinimas. Chemija, tik chemijos mokslas ir plaukų priežiūros priemonės. Mes jau nustatėme, kad mano plaukams tiks Reconstruct plaukų linija, todėl pradėdama nuo plaukų šampūno, jo kvapas saldus, konsistencija tiršta, jis labai švelniai plauna ir maloniai kvepia. Plauname plaukus du kartus. Naudojame Reconstruct koncentratą, kuris padeda surasti ir atkurti pažeistą plauką naudojant plaukų kaukę. Šita kaukė naudojama tik salone, jos reikia labai nedaug, konsistencija tiršta, tačiau nėra riebi, kvapas -juodoji vanilė.



Po plaukų plovimo nes du kartus paspaudėme ant nenuplaunamo kondicioneriaus dozatoriaus, paskirstome jį tolygiai ant plaukų, neliečiant šaknų. Labai greitai išdžioviname fenu (ne tiesinimo žnyplių ir apvalių šukų). Mano plaukai labai tiesūs ir lygūs. Kaip tai gali būti? Jie vizualiai atrodo gražesni ir stipresni, nesipučia, nesausi ir labai lengvai krenta.  Wow, pasakiau aš sau ir pagalvojau, kad po kirpyklos mano plaukai visada gerai atrodo. Žiūrėsim kas bus, kai išplausiu plaukus namuose. Vat čia ir bus pagrindinis priemonių įvertinimas.



Ar pastebėjote, kad mano plaukų spalva tapo švaresnė? Lygesnė?


Aišku mano plaukų galiukai jau atrodo ne taip gaiviai, pilnai suprantu, kad ne viena procedūra jiems tikrai nepadės, todėl šią savaitę užsirašiau jas kiek pakirpti. Tačiau rezultatas po procedūros man labai patiko.


Antrą dieną (po miego) iš pat ryto aš jau bėgau žiūrėti savo plaukus, galvoju jau spėjo susivelti ir atrodo tragiškai. Nieko panašaus, plaukai atrodė labai gerai, tik gal susi riebalavo greičiau, nei įprasta. Šiandien plaukai jau buvo riebūs-riebūs, todėl nusprendžiau jas išplauti. Naudojau gautus namo procedūrai palaikyti priemones: L'oreal Professionel plaukų šampūną ir balzamą (pagalvojau, jeigu plaukai riebaluojasi greičiau, kaukės kol kas naudoti nenoriu, užtenka jau maitinimo). Naudojau ir nenuplaunamą balzamą, bet tik galiukams, jo konsistencija labai riebi, čia jau svarbu nepadauginti. Plaukai jau ne tokie lygūs, tačiau atrodo tikrai wow. Man reikėjo kiek patiesinti kirpčus, kad jie įgautų įprastą formą. Žiūrėsime kas bus toliau, nes žadama, kad naudojant ProFiber priemones namuose efektas po procedūros išsilaiko 6 savaites, tik kas ketvirtą kartą reikia naudoti proFiber Re-Change koncentratą.





Ką aš noriu pasakyti apibendrinant, labai nustebino rezultatas. Tokie gražūs plaukai būna pro Brazikiško plaukų tiesinimo, tačiau ten naudojamas tiesintuvas ir temperatūros režimas, čia viskas labai paprasta, šampūnas, koncentratas ir plaukų kaukė, viskas - rezultatas tobulas. Noriu pasakyti, kad labai svarbu, kad būtent kirpėjas arba L'oreal apmokytas specialistas įvertintų jūsų plaukų būklę ir parinktų tinkamas priemones.

daugiau informacijos apie priemones ir procedūrą https://www.facebook.com/lorealprofessionnel.lt/?fref=ts

O aš būtinai parašysiu kaip mano plaukai atrodo ir  kaip išsilaiko rezultatas kiek vėliau, savo plaukų dienoraštyje.

Tikiuosi Jums kaip ir man buvo įdomu,



SHARE:

1 komentaras

  1. you're going to be like my future camera look at this like the Terminator company then to show taken about $50 million Vita Luminance southeast today everybody recognized for its ok cool drained yeah okay bag so I have just landed in Silo and different county down on Dublin anymore I didn't flock to train during .


    http://renovocremefacts.com/vita-luminance/

    AtsakytiPanaikinti

Blogger Template Created by pipdig