2016 m. vasario 19 d., penktadienis

Oriflame Love Potion Secrets kvapusis vanduo




Kiekvienas žmogus turi savo mėgstamus kvapus: man labiausiai patinka rožės, mediena, jazminai ir stipresni kvapai. (aoud, ambra ir pan). Pasakau iš karto, Oriflame Love Potion vaisinis - gelių aromatas, kuris idealiai tiks jaunoms mergaitėms. Čia ir baltojo šokolado, braškių bei persikų natos, tikrasis meilės koktelis.



Gamintojo aprašymas:



Tikroji aistra priklauso tau, kai kvepi Love Potion kvapiuoju vandeniu. Sukurk nuotaiką nakties aistrai su šiuo viliojančiu aromatu ir pasiduok nesustabdomiems bundantiems kūniškiems malonumams

Talpa: 50 ml.

Kaina: 25,90 EUR

Kur pirkti: www.oriflame.lt

Įpakavimas:






Mano nuomonė:

Kaip aš jau rašiau, tokie kvepalai labiausiai tinka pavasariui - vasarai, patiks toms, kas mėgsta saldžius 'kompotinius' aromatus. Kodėl kompotas? Ne, nieko blogo pasakyti nenoriu, tiesiog 'kompotais' vadinu vaisinius lengvus kvapus, jų kategorijoje ir Juicy Couture ir keli Montale aromatai, Guerlain visos trumpos ir ilgos sunkelės ir t.t.t  Oriflame Love Potion aromatas primina rožinės spalvos zefyrą su braškelmis ir  baltojo šokolado įdaru, be galo saldu ir kvapnu. Ar gali toks aromatas būti gundimo menu? Nežinau, man norėtųsi medienos ir vanilės, būtent tada braškės skambėtų ne kaip 'kompoto' ingridientai, o kaip tikrojo gundimo meno aromato dalys.
Šnekant apie įpakavimą, galiu pasakyti, jis neįprastas, labai ilgas ir smailus dangtelis (tikroji kosmetinio staliuko puošmena, tačiau su savimi tikrai nepasiimsi, nes nepatogu), kvapas laikosi ant kūno pakankamai ilgai, apie geras keturias valandas, juk tai eau de parfum, taip ir turi būti. 

PR sample




SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig