2016 m. vasario 22 d., pirmadienis

Savaitės anonsas ir naujienos




Labas rytas, mano brangieji blogo skaitytojai, žiūriu už lango ir negaliu patikėti, tikroji žiema. O taip jau norisi vasaros, šiltų dienų, trumpų sijonų, gražių batų ir spalvotų rankinių. Taip, taip, būtent spalvotų. Manęs draugė vis paklausia, nejaugi nėra kitos rankinės spalvos, tik juoda? Taip, pripratau, taip, patogu ir komfortabilu, tačiau spintoje gal 7 spalvos rankinės laukia manęs. Šeštadienį ištraukiau koralų spalvos ryškų Mango rankinuką ir derinau prie lūpų dažų (Pupa Matt Fluid), man patiko, net nuotaika pakilo. O šiandien noriu Jums papasakoti apie naujienas, jų buvo tiek daug, kad norisi šokinėti iš laimės. Nekantrauju viską išbandyti.




Šią savaitę pasakosiu apie L'oreal Professionel ProFiber plaukų priežiūros linijos pristatymą

Apie plaukų procedūrą su ProFiber, kurią man atliko L'oreal salone. Negalėjau patikėti, kad mano plaukai be tiesinimo gali būti lygūs. Čia kažkoks nonsensas, bandysiu šiandien išplauti su turimoms priemonėm iš ProFber, žiūrėsim, koks bus rezultatas.


Sekmadienį aš jau skubėjau į Kristiana "Grožio dienos" PC Panorama, labai norėjau išbandyti Make Up Factory pavasario kolekcijos naujienas.


Bėgdama pro Lush parduotuvę pamačiau Velykinę kolekciją. Morkos, oi, kokios fainos spalvotos morkos.


Šnekant apie L'oreal labai noriu pasidalinti savo nuomone apie Juliane lūpų dažus švelniai rožinės spalvos


ir apie True Match kompaktinę pudrą


Kartais kai visiškai nėra laiko, mano pasirinkimas - lengvos garbanos. Mano plaukai ir taip garbanojasi, todėl užtenka mažo lašelio Davines serumo.



Paakių maskavimas labai svarbus darant makiažą, jau išbandžiau ir noriu papasakoti Jums apie Oriflame Gorda Gold maskavimo priemonę


Mano rankos labai išsausėjo, naudoju vietoje rankų kremo ANNY žaliosios arbatos sviestą, jis maitina mano rankas ir minkština nagų odelę


Kiehl's  man buvo be galo įdomu išbandyti, todėl jau pribrendau prie pasakojimo apie produktus. Pradėsime nuo prausiklio







Naujienos:

Šį kartą naujienų buvo labai daug, jau išdėliojau savaitėms, nes planavimas pats svarbiausias dalykas blogo rašyme.


Savaitės pradžioje atkeliavo spalvoti Colour Vue lęšiai iš www.gerilesiai.lt Labai nekantrauju išbandyti, nepatikėsite, hazel spalvą.


Na o štai naujas Clinique Pep-start paakių kremas. Įpakavimas ir kremo dangtelis be galo neįprastas, bet labai malonus paakių zonai. Aš net nustebau tiesą sakant.


Bioderma vonios aliejus man patiko, tačiau labai norėjausi kremo ant viršaus. Ačiū labai Bioderma atstovams už Atoderm kūno kremą, kartu su dušo aliejų jį naudoti vien malonumas, nes kvapai panašus.


Tobulas dalykas, tiesiog tobulas. Būtent dėl šio geriamo kolageno mano bloge šeštadienį ir sekmadienį buvo ne įprasti du straipsniai, o net penki šeštadienį ir keturi sekmadienį. O kiek planų šiais sasaitei, net pasakoti bijau. Tik šiandien suplanuoti net penki nauji įrašai. Jaučiasi daug energijos, gera nuotaika ir nerealus darbingumas, ačiū www.sveikivisi.lt


JAV gamintojo I.C.O.N plaukų aliejus iš www.garbanė.lt, savo sudėtyje neturi parabenų ir tinkantis veganams. O kokis nuostabus šio aliejaus kvapas, Indija viename buteliuke.


Niekada nesu bandžiusi Margarita kosmetikos veidui, nežinau kodėl. Bus labai įdomu išbandyti naują Ecodenta dantų pastą ir Margarita paakių kremą. Rasos maitinamasis kūno kremas jau buvo aprašytas mano bloge.




Aš tikiu, kad mano skaitytojai turi vaikus, jiems tokie produktai patiks be galo ir krašto. Vienas iš jų -kūno dažai maudynėms, o kitas buteliukas -nudažantis vandenį dažai (www.asorti.lt) Maudynės gali būti linksmos


Mossa BB kremas jau seniai buvo mano norų sąraše, vakar jau spėjau išbandyti, labai lengvas, mažai maskuojantis makiažo pagrindas, tačiau super gerai drėkina veido odą. Drėkinamasis veido kremas dar laukia savo eilės testavimui.


Pabaigiu šį įrašą ir eisiu išbandyti L'oreal Professionel ProFiber liniją plaukų priežiūrai namuose. Net neįsivaizduojate kaip įdomu, gal mano problemos su plaukais išsispręs. Mano sausi ir tragiškai pažeisti plaukai taps normaliais, nereikės jų tiesinti, užteks tik išplauti ir vos vos padžiovinti fenu net nenaudojant specialių šukų.



Nauja Oriflame NovAge veido priežiūros linija, spėjau išbandyti tonizuojantį losjoną, kuris tiesiog tobulas. 


Vienkartinės veido kaukės mano must have, jas labai patogu naudoti prieš renginius, kelionėse ir svečiuose, kai reikia atrodyti wow. Ant mano stalo Artistry naujiena - drėkinamosios veido kaukės.


Ir galiausiai, draugės dovana Natura Siberica veido kaukė. Tokių pas mus dar nėra, kaukė buvo nupirkta Rusijoje, specializuotoje Natura Siberica parduotuvėje. Paprašysiu draugės padaryti visų siūlomų veido kaukių nuotrauką, nes šita man be galo patiko.





Tokia buvo mano savaitė,

ačiū, kad skaitote,













SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig