2016 m. kovo 17 d., ketvirtadienis

Beauty talk 2016.02.17

Labas rytas, mano brangieji, ketvirtadienis kaip niekada užimtas, todėl atėjus po Kristianos renginio atsisėdau prie kompiuterio rašyti jūsų mėgstamą rubriką Beauty talk, ir tegul visi galvoja, kad blogerių gyvenimas labai smagus ir fainas, nuostabūs renginiai, bendravimas ir daugybė kosmetikos ir drabužių. Kaip sakė Fox Mulder iš mano mėgstamo X fales serialo: "Tiesa slypi kažkur anapus",  tačiau negaliu skustis, man be galo patinka bloginti ir savo blogo rašymo niekada neiškeisčiau į nieką kitą. Taigi, kviečiu kavos kartu su Lietuvos blogeriais, kurie yra be galo faini ir galvoja būtent taip pat kaip ir aš.




Beauty Talk rubriką šį kartą noriu pradėti nuo Swo Magazine pavasario numerio, čia be galo daug mados, stiliaus ir vertingų patarimų ateinančiam pavasariui.


Ar įmanomas pavasaris be naujo paltuko? tikrai ne, Innos paltukas tiesiog tobulas, labai tokio noriu ir aš. O kokie gražūs papuošai...


Kviečiu kartu skaityti Simonos interviu , ji atskleis paslaptį kodėl jos blogas vadinasi Oh So Boheme, net aš nežinojau.


Jau vakar girdėjau, kad Darja grįžo iš Maskvos fashion week, laukiame daugiau nuotraukų, kol kas juos nuostabus drabužių derinukas.


Antradienį merginos susipažino su naujomis pavasario batų tendencijomis, Sandra pozuoja su vaiku. fantastiška nuotrauka ir tobula fashion komanda.


Iki vasaros liko vos daugiau nei du mėnesiai, todėl reikia apžiūrėti madingiausias maudymukų tendencijas. Aš jau galvoju taip, madingas maudymukas tas, kur paryškina mano kūno privalumus ir paslepia trūkumus.



Ar matėte koks neapsakomas grožis apsigyveno Evos papuošalų dėžutėje? Pasakiškai gražus ir be galo skoningas pavasario akcentas. 


Kaip man patinka apžiūrėti kitų tinkaraštininkių rankinių turinį, tiesiog ne tas žodis, man atrodo net mūsų su Fashion is my Mantra blogerės rankinės panašios. Ką aš pastebėjau, vis daugiau blogerių renkasi Golden Rose matinius lūpų pieštukus -lūpų dažus. Ar jie tikrai tokie geri?



Dar vienas atsiliepimas apie šios lūpų dažus Neringos bloge, tiesą, jeigu juos būtų galima apžiūrėti gyvai parduotuvėje, tikrai susigundičiau nusipirkti, jau baisiai įdomiai atrodo ir kaina nėra brangi.



Garbrielės bloge naujas įrašas apie veido priežiūros rutiną, tokie įrašai mano mėgstamiausi, todėl man be galo buvo įdomu perskaityti.


Apie Anastasia beverly Hills antakių šešėlius girdėjau N atsiliepimų, dauguma geri, bet aš kažkaip nedrįstų nusipirkti. Nežinau kodėl, gal bijau prašauti su atspalviu? Tik neseniai supratau, kad šiltos spalvos ant mano antakių atrodo geriau nei šalti. Būna ir taip, o Kotrynos bloge atsiliepimas apie ABH, gal ir gerai kad nenusipirkau?


O gal verta vietoje madingos priemonės antakiams išsirinkti gerą? Aš jau esu mačiusi PUPA antakių gelį, man jis tikrai paliko įspūdį, ir šios priemonės kaina  tikrai prieinama kiekvienam. Plačiau skaitome Beauty Vibes bloge.



Nežinau kodėl, bet man nevyksta susidraugauti su natūralios sudėties plaukų šampūnais, jie mano sausus ir šviesintus plaukus paverčia šiaudais, Jurgita išbandė VIVi plaukų šampūną, kažkada bandžiau ir aš, tik man labai didelio įspūdžio nepaliko, o ką apie jį galvoja Jurgita skaitome bloge "Apie grožį"


Aš dievinu irisų kvapą, tiesiog dievinu, o vyrui nepatinka, todėl nei kvepalų, nei taip mėgstamo kūno losjono su irisais naudoti negaliu. Kas belieka, skaityti Patricijos atsiliepimą ir bandyti įsivaizduoti kaip tobulai kvepia L'erboralio kūno losjonas.



Aš irgi labai mėgstu eksperementuoti, tačiau negatyvūs komentarai užmuša visą norą tai daryti, puikiai suvokiu, kad daugeliui nepriimtinas raudonas pieštukas ant akių, o man gražu, kodėl gi ne? gal jau reikia būti išskirtiniais? Aš jau žiūriu ir noriu pasiduoti spalvotų antakių tendencijai.



Artdeco kreminių pudrų kolekcijoje atsirado nauji atspalviai, nes anksčiau dauguma spalvų buvo labai tamsios arba visiškai netinkamos šviesiai veido odai. Gretos bloge atsiliepimas apie Artdeco High Definition Foundation, aš turiu būtent tokią pat pudrą, tik mano spalva man tamsoka, galiu naudoti tik vasarą.


Aš manau, kad ši spalvota kempinė apsigyveno kiekvienos iš mūsų kosmetinėje, ar ji reikalinga? Aš manau taip, šiandien jau išbandžiau mažą Beauty Blendes variantą paakių maskavimui.  Morta savo skaitytojams pasakoja apie BB pliusus ir minusus.


Kai man leido išsirinkti ką nors iš Victoria's Sicret asortimento, aš jau tiksliai žinojau ko noriu, pasakysiu tiksliau, nepastebėjau kūno losjono ir purškiklio Strawberries and Shampagne. Gundančiai skambantis pavadinimas, koks nuostabus turėtų būti kvapas, o pilna atsiliepimą skaitome Salomėjos bloge.


Pabaigai Juodosios plunksnos įrašas abloge apie mūsų (blogerių) mėgstamus ir geriausius plaukų šampūnus, aš taip ir nespėjau tau parašyti, todėl rašau čia. Mano mėgstamas plaukų šampūnas - Davines Love, na o apie geriausias akių šešėlių paletes skaitome jau šį penktadienį, t.y. rytoj.


Tokia buvo mūsų grožio savaitė,

ačiū, kad skaitote, pasimatome šiandien prie UD stendo,

















SHARE:

1 komentaras

  1. about that diagram and they're saying figure 24shows relationship between blah blah blah and blah blah blah and it also shows this Formula Focus and that makes meall this detail another look at the diagram in therelike I have no clue what's going on here so they have to reread the paragraphagain here's.

    http://masspmmusclegrowth.com/formula-focus/

    AtsakytiPanaikinti

Blogger Template Created by pipdig