2016 m. kovo 11 d., penktadienis

Bellapierre mineraliniai lūpų dažai (Spalva – Couture)


Apie mineralinę kosmetiką aš girdėjau labai daug, mineralinės pudros, skaistalai, šešėliai, bet lūpų dažai. Gal aš labai atsilikus, bet apie mineralinius lūpų dažus nieko negirdėjau, pasirodo yra ir toks stebuklas Beauty rinkoje. Jų sudėtis labai 'draugiška' ir patiks visoms natūralios kosmetikos mylėtojoms ir gerbėjams, o aš vertinu ne sudėtį, o spalvą, mano variantas - tamsi bordo Couture.




Suteikite savo lūpoms nepakartojamą, ilgai besilaikančią ir ryškią spalvą su natūraliais Bellapierre mineraliniais lūpų dažais. Kokybiški lūpų dažai nesitepa ir neapsunkina lūpų. Su šiais mineraliniais lūpų dažais jūsų lūpos įgaus nepakartojamą gyvybingumą.
Bellapierre lūpų dažai pagaminti iš natūralaus vaško bei mineralinių pigmentų, praturtinti antioksindatais: vitaminu E ir C.
Bellapierre mineralinių lūpų dažų sudėtyje esantys mineraliniai pigmentai suteikia jūsų lūpoms apsaugą nuo kenksmingų saulės spindulių. Bellapierre mineralinių lūpų dažai nėra sintetiniai, jų sudėtyje taip pat nėra lanolino, parabenų ir bismuto oksichlorido.
Talpa: 3,50 gr.

Kaina: 19,90 EUR

Kur pirkti: www.topbeauty.lt


Sudėtis:



Įpakavimas:










Spalva:







Rezultatas:





Mano nuomonė:

Aš esu iš tų žmonių, kuriems svarbiau rezultatas ir priemonės kokybė, negu sudėtis. Draugiški ir natūralūs ingridientai kosmetikos sudėtyje dar nereiškia, kad mes turime nusileisti jeigu tušas nedažo kaip reikia, o lūpų dažų spalva ne tokia ryški kaip įprastų, tačiau jog sudėtis yra natūrali. Bellapierrie kosmetika stebina net mane, aš labai seniai ieškojau tokio tipo lūpų dažo, kad jis būtų pusiau matinis, o spalva būtų bordo su violetiniu pagrindu. 
Pradėsime nuo įpakavimo - jis plastikinis, kokybiškas, matinis, juodas, kompanijos logo atrodo gražiai ir prabangiai. Lūpų dažų spalva Couture, tubelyje atrodo kiek apgaulingai, nes tai tiesiog bordo spalva, užtepus ant lūpų pasireiškia violetinės spalvos švytėjimas. Atrodo tiesiog pasakiškai, man labai patiko, manau spalvos pavadinimas parinktas labai taikliai - tikras Couture iš didžiosios raidės. Lūpų dažų tekstūra kreminė, tačiau nėra labai riebi. Tepasi lengvai ir maloniai, šerpetojimų neparyškina, spalva labai intensyvi ir atrodo wow. Pridėsiu tik tai, kad pieštukas yra būtinas, o ant lūpų spalva išsilaiko ilgai, apie kurias valandas, plius neatsispaudžia ant dantų ir smakro.
Apibendrinant noriu pasakyti, net jeigu nesate natūralios kosmetikos mylėtojai, vis tiek rekomenduoju atkreipti dėmesį į Bellapierrie lūpų dažus. 
Vienintelis minusas, spalva reikia rinktis iš interneto, todėl įkelsiu Rubi spalvą ir Cat Walk (kurias išbandė Živilė)




SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig