2016 m. kovo 6 d., sekmadienis

Daug kreminių pudrų, vienas sprendimas - Sigma F50 - Duo Fibre Brush makiažo sumaišymo šepetėlis


Man labai dažnai kildavo klausimas, kodėl ta pati kreminė pudra užtepta visažisto parduotuvėje atrodo žymiai geriau, nei ta pati užtepta namuose. Pagaliau aš supratau, kad pagrindinis skirtumas, šepetėliai. Aš turėjau nemažai skirtingų, tačiau pagaliau mano kosmetinėje atsirado Sigma, aš pajaučiau kokybės skirtumą, kuris ne tik jaučiasi, bet ir matosi užtepus kreminę pudrą.





Sigma F50 - Duo Fibre Brush šepetėlis pagamintas ir dviejų skirtingų pluoštų ir ilgių šerialių, turi purią tiesiai kirptą galvutę. Šis šepetėlis idealiai tinka makiažo užbaigimui, nes juo lengvai suliesite ir suvienodinsite tiek skystą, kreminę, tiek birią, kompaktinę pudrą ant veido odos. Makiažas atrodys nepriekaištingai ir natūraliai.
Sigma F50 - Duo Fibre Brush šepetėlio ypatumai:
  • Didžioji dalis Sigma šepetėlių yra pagaminti iš specialių sintetinių pluoštų: SigmaTech™ ir Sigmax®. Abiejų linijų šepetėlių šereliai yra pagaminti iš termoplastinių polimerų, kurių skaidulos itin plonos ir švelnios. Tokie šereliai efektyviai paima reikiamą kiekį produkto ir jį tolygiai padengia ant veido odos. Tinka naudoti tiek su pudros, tiek su skystos, tiek su kreminės konsistencijos kosmetikos priemonėmis. Šereliai beveik visiškai nesugeria drėgmės, yra stiprūs ir pakankamai stangrūs todėl skystos ar kreminės konsistencijos produktai negadina jų, jie yra ilgaamžiai. Taip pat šie specialūs SigmaTech™ ir Sigmax® pluoštai yra hipoalerginiai todėl nesukels jokios alergijos net ir jautriausiai odai.
  • Visų Sigma šepetėlių rankenėlės yra gaminamos iš atidžiai parinktos lengvos ir aukšto atsparumo medienos iš atsinaujinančių šaltinių. Kiekviena rankenėlė yra atskirai šlifuojama ir poliruojama, tada gruntuojama ir dažoma iki kol tampa visiškai ištobulinta.
  • Sigma šepetėlių metaliniai antgaliai yra gaminami iš specialaus, ilgalaikio ir funkcionalaus lydinio - SigmaAlloy™. Tai specialus metalų lydinys, pagamintas iš vario ir cinko, kuris yra gerokai patvaresnis nei aliuminis ar plastikas. SigmaAlloy™ metaliniai antgaliai turi antibakterinių savybių, be to yra atsparūs rūdijimui, todėl tarnauja tikrai ilgai ir atrodo nepriekaištingai.
Kaina:  27,95 EUR

Kur pirkti: www.topbeauty.lt

Įpakavimas:








Rezultatas:







Mano nuomonė:

Aš labai ilgai galvojau, ar F50 (Duo Fibre) ar F80 (Flat Kabuki), tačiau pasirinkimas priklauso nuo to, kokios tekstūros ir konsistencijos jūsų kreminės pudros, kokio padengimo efekto norisi. Sigma F50 labai didelis, kokybiškas ir sunkus teptukas, jį malonu laikyti rankoje ir iš karto suprantama, kad pinigai investuoti tinkamai. Juk nei vienas makiažas neįmanomas be geros kokybės šepetėlių, o geros kokybės šepetėliai tarnauja ne vienus metus. Bet grįžtame prie pasirinkimo, jeigu jūsų kreminės pudros skystos konsistencijos, pvz MAC studio FIX, arba kiek tirštesnis variantas Revlon, tačiau jums norisi lygesnio ir natūraliau atrodančio vaizdo ant veido, tada geriau pasirinkti Duo Fibre, o jeigu reikia didesnio maskavimo, arba jūsų pudros tekstūros labai kreminės ir riebios, tada geriau Kabuki, plius Kabuki tinka mineralinei kosmetikai.  Duo Fibre geriau maskuoja poras, tikriausiai būtent tas faktas ir nulėme mano pasirinkimą, nors Kabuki irgi nusipirksiu (jį planuoju naudoti mineralinei pudrai).
Grįžtame prie Sigma F50, jis labai švelnus, aš turėjau žymiai pigesnį kinietišką variantą, kokybės tikrai nepalyginsi. Sigma F50 -tobulas, tiesiog tobulas. Dar vienas pliusas - šepetėlis sugeria labai mažai kreminės pudros, lengvai plaunamas (tai reikia daryti kiekvieną kartą po naudojimo, nes jeigu neišplausi, kreminė pudra tepasi ne taip lygiai).
Ką aš noriu pasakyti apibendrinat, tik tai, kad Sigma labai geras šepetėlių pasirinkimas, yra labai būtinų makiažui (kreminės pudros, akių makiažui, pudrai), yra ir nevisai būtinu (lainerio, kontūravimo, higlighterio), tačiau ką be pasirinksite, tai geras kokybės ir kainos santykis, tikrai nenusivilsite.



PR sample




SHARE:

1 komentaras

  1. few techniques is able to pay it was up to me was not to someone else merge I was in a type of upcoming in someone else's arms Copy Buffett any more I was going to take a position up several and be husband the next day clean I was peppy to.

    http://masspmmusclegrowth.com/copy-buffett/

    AtsakytiPanaikinti

Blogger Template Created by pipdig