2016 m. kovo 3 d., ketvirtadienis

Oriflame „NovAge“ odą gaivinantis tonikas


Labas rytas, mano brangieji, šiandien mes su jumis pašnekėsime apie naują Oriflame veido priežiūros liniją, kuri padeda atkurti odos tamprumą, o svarbiausiai puoselėja ir kovoja su raukšlėmis. Aš gavau beveik visą priemonių liniją, tačiau pažintį pradėjau nuo tonizuojančio losjono, kuris man be galo patiko. Būtent jį mes šiandien ir aptarsime.




Moksliniai odos senėjimo tyrimai, kuriuose dalyvavo beveik 1000 moterų, atskleidė, kad tamprumo ir veido kontūro aiškumo praradimas prideda metų prie jūsų tikrojo amžiaus. Ši įžvalga paskatino „Oriflame“ pasiekti ženklią pažangą odos priežiūros industrijoje – AspartoLift technologijos atradimą. Klinikiniais tyrimais patvirtinta, kad ji padeda atkurti odos tamprumą ir sumažinti senėjimo požymius. „NovAge Ultimate Lift“ yra naujoji „Oriflame“ odos priežiūros kolekcija sustiprinta šios pažangios technologijos.


„NovAge Ultimate Lift“ kiekvieną kartą atkuria stangrumą ir glotnumą, kad veido ovalas atrodytų aiškesnis, raukšlės būtų pastebimai lygesnės ir oda atrodytų jaunatviškai tampri. Klinikiniais tyrimais įrodyta, kad odos tamprumas pagerėja 70 %, o gilios raukšlės vos per 12 savaičių pastebimai sumažėja.
Pažangi veiksminga linija nuo senėjimo yra „Oriflame“ odos tyrimų mokslininkų 7 metų darbo rezultatas.

Talpa: 200 ml.

Kaina: 11,90 EUR

Kur pirkti: www.oriflame.lt

Įpakavimas:







Mano nuomonė:

Aišku be galo keista pradėti pažintį su nauja veido priežiūros linija nuo tonizuojančio losjono, tačiau kaip tik losjonas pas mane ir pasibaigė, todėl pradėjau naudoti Oriflame. Atrodo nuo losjono jokios naudos, tačiau Oriflame daro stebuklus. Atrodo viskas labai paprasta, baltas klasikinis įpakavimas, auksinės spalvos logotipas. Tonizuojantis losjonas turi malonų gaivų kvapą, bespalvis (tiesiog vandenukas), konsistencija nėra lipni. Kas mane taip nustebino? Poveikis, nes pravalius veidą su losjonu pajaučiau nepasakomą švelnumą, veidas pasidarė labai lygus, o poros akivaizdžiai mažesnes. Tačiau yra ir minusų, tonizuojantis losjonas gali sukelti alergija, būtent apie tai rašo gamintojas ant buteliuko. Tokia reakcija gali sukelti sudėtyje esančios alfa - ir beta- hidrorūgštys, būtent jos spartina odos atsinaujinimo procesus ir kovoja su raukšlėmis. Pirmą kartą bandyti buvo baisu, o vėliau supratau, tai tai geriausias kada nors bandytas tonizuojantis losjonas, kuris turi matomą ir jaučiamą poveikį. Ar rekomenduoju? Jeigu veidas nėra jautrus ir alergiškas, tikrai taip, tačiau vien prirašymas, kad gali sukelti alergiją stabdo ir verčia pagalvoti.

PR sample





SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig