2016 m. kovo 13 d., sekmadienis

Plaukų dažymas su Davines mask plaukų dažais



Jau tikriausiai pastebėjote mano naują plaukų spalvą? Labai mėgstu šnekėti apie plaukų priežiūros priemones ir apie dažymą, ypač kai rezultatas geras. Šiandien mes pašnekėsime apie Davines plaukų dažymą su Mask Colour plaukų dažais. Rezultatas tiesiog tobulas, aš be galo patenkinta, ačiū labai Vaidai iš Salionas už tobulą plaukų dažymą. O aš apie viską iš eilės.



Niekam ne paslaptis, kad mano natūrali plaukų spalva yra tamsiai ruda, ką jau čia slėpti, beveik juoda, taip bus tiksliau. Ką darau aš? Šviesinu, šviesinu ir dar kartą šviesinu. Tačiau ar tai gerai mano plaukams? Manau tikrai ne, pagaliau atėjo laikas pabaigti eksperementinius plaukų dažymus, nes plaukai tikrai nepasakė man 'ačiū', tiesiog lūžo beveik prie pat šaknų. Čia kyla pagrindinis klausimas, kaip pašviesinti plaukų spalvą? Kaip suvienodinti atspalvį per visą plaukų ilgį? Kaip pašalinti geltoną atspalvį ir gauti taip norimą pilką atspalvį? O svarbiausiai  kaip nepažeisti plaukų struktūros dar labiau? 

Aš labai daug savo bloge rašiau apie Davines plaukų priežiūros priemones, tai tobulos kokybės plaukų šampūnai ir  kaukes, nuo kurių poveikis jaučiasi po pirmo naudojimo, lieka kaupiamasis efektas ir plaukai atsigauna. Aišku aš puikiai žinojau, kad egzistuoja ir Davines plaukų dažai, jų pasirinkimas labai didelis, tačiau.... jie skirti tik grožio salonams.  

Nieko nuostabaus čia nėra, dauguma profesionalios kosmetikos gamintojų paprastiems žmonėms (neprofesionalams) plaukų dažų neparduoda, nes niekas negarantuoja rezultato neturint koloristikos žinių. Mano laimei gelbėti mano plaukų spalvos atskubėjo Davines atstovai ir Vaida, ekperementavome parduotuvėje www.inhair.lt





Svarbiausiai reikėjo nuspręsti ko tiksliai noriu, aš norėjau 
suvienodinti atspalvį, 
pašalinti geltonumą, 
pilkos spalvos, 
nepažeisti plaukų, 
lengvo ombre efekto ( kaip sakoma ne per daug, nei per mažai).

Mano dažymui buvo nuspręsta naudoti:

MASK profesionali plaukų dažymo linija

Mask – tai Davines klasika - sveiki,  blizgantys ir švelnūs plaukai.  Intensyvios, sodrios spalvos ir puikus žilų plaukų padengimas.
Dažymo sistema, kurios išskirtinumas:
  • permanentinis ir pusiau permanentinis dažymas tuo pačiu produktu;
  • nuo faraono laikų naudojama pieno baltymų formulė, kuri stiprina plauko struktūrą;
  • palmių aliejus, kuris suglaudžia plauko žvynelius, taip suteikdamas ilgai išliekantį blizgesį;
  • mažas amoniako kiekis ( 0,5-3,6 %) – saugi galvos oda;
  • šviesina 4-5 tonais;
  • dažuose jau yra 50% natūralaus pigmento, tad žilų plaukų uždažymas 100%.
daugiau informacijos www.davines.lt


Aš drąsiai (bent jau taip galvoju) moku dažyti savo plaukus pati, tačiau pažiūrėjus plaukų dažų paletę supratau, čia jau reikia rimtesnių koloristikos žinių, dažymą Davines plaukų dažais geriau palikti profesionalams. Ar aš žinau savo plaukų dažymo schemą ir proporcijas? Tikrai ne, nes buvo maišoma be galo daug atspalvių ir keli pigmentai.





Turiu parodyti tai ką turime. 



Čia jau matosi žymiai aiškiau: plaukai ryškiai geltonos spalvos, nes buvo tonuojami matrix plaukų dažais Mocha atspalviu,  ruda spalva nusiplovė, o liko tik geltonas atspalvis. Šaknys irgi baisiai ataugusios, kirpėja tikrai turės ką daryti.


Aš nenoriu daugiau balinti savo plaukų šaknų miltukais, todėl dažome šaknis, o po to tonuojame likusius plaukus. Aš tikrai 'už' kiek tamsesnės spalvos šaknis, nes kai plaukai atauginės, perėjimas atrodys ne taip matomai.

Tai Davines plaukų dažai kurie buvo naudojami šaknų dažymui, proporcijos? Ne, neklauskite.



Procesas vyksta, aišku dažai turi nelabai malonų kvapą, tačiau mano gyvenime buvo dažų, nuo kurių kvėpuoti buvo sunku. Galiu pasakyti tik tiek, kad dažai nesukėlė alergijos, neišsausimo galvos odos, nedegino odos dažymo metų. 


Rezultatas:

Iš karto po dažymo

Aš likau be galo sužavėta rezultatu, jis atrodo tobulai. Plaukų spalva tapo vienoda, šaknys kiek tamsesnės, tačiau tai irgi gerai. 


Ačiū labai Vaidai už tobulą rezultatą, man labai patinka mano nauja plaukų spalva, aš tikrai pati taip niekada nepadaryčiau. 



Aš puikiai žinau, kad visi dažai nusiplauna, todėl noriu parodyti savo plaukus po dažymo.

Pirmas plovimas






Antras plovimas








Plaukų priežiūra po dažymo:

dar kelis žodžius noriu pasakyti apie Davines Alchemic plaukų priežiūros liniją, kuri skirta plaukų priežiūrai po dažymo spalvai suintensyvinti, mano vonioje stovi violetinis Alchemic šampūnas ir plaukų kaukė. Kol kas komentuoti rezultato nenoriu, nes reikia daugiau laiko testavimui, bet spalvų pasirinkimas gana didelis. Čia informacija iš pirmų lūpų, nes asmeniškai niekur nemačiau šių priemonių gyvai. O palaikius violetinę arba raudoną plaukų kaukę ant plaukų ilgiau galima nudažyti galiukus ir gauti labai madingą dažymą pavasariui.






Ir apibendrinant noriu pasakyti, jeigu turite galimybę, pasirinkite dažymą salone, taip ir padarykite, Šviesių plaukų dažymui reikia be galo daug žinių ir patirties, tam, kad nudažyti mano plaukus buvo maišomi 4 atspalviai ir du kolorantai, plius buvo maišomi skirtingi atspalviai šaknims ir plaukų galiukams. Ar aš likau patenkinta rezultatu? Tikrai taip, plaukų spalva tiesiog tobulą, madinga pilka, bet ne per daug ir atrodo natūraliai. Nusiplauna palaipsniui, galai šviesėja ir gaunasi tobulas lengvas ombre efektas. 
Dažniausia po dažymo mano plaukai sausi ir atrodo tragiškai, po dažymo su Davines dažais plaukai atsigavo, taip, nebalinome šaknų, tai labai didelis pliusas, tačiau ir galiukai atrodo patenkinamai. Iš karto po dažymo aš naudojau Love plaukų šampūną ir Oi plaukų kaukę, norėjau parodyti natūralų rezultatą. 

Mano plaukai nori pasakyti 'ačiū' Davines kompanijos atstovams.


















SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig