2016 m. kovo 21 d., pirmadienis

Savaitės anonsas ir nauji pirkiniai




Labas rytas, mano brangieji, žiema dar nesiruošia trauktis, todėl pavasario nuotaikos kaip ir nebūta.  Bet iš kitos pusės viskas atitinka, juk pavasarį pristatomos kitos žiemos kolekcijos. Visi pristatomi modeliai aktualūs net dabar, nors dabar gali apsirengti. Šią savaitę planuoju labai mažai, noriu pabaigti nepabaigtus įrašus, o ketvirtadienį manęs laukia kelionė į Estijos sostinę Taliną, kurios aš labai nelantriai laukiu, nes Taline būsiu pirmą kartą.





Labai nekantrauju papasakoti apie Retroforma naujas namų dekoro ir dizaino tendencijas, manau įrašas bus paruoštas jau šiandien.


Jau mačiau šitą Lancome naujieną parduotuvėje, todėl aptarsime ir ją.


Aptarsime Mados Infekcijoje pristatytas kolekcijas, apžiūrėsime makiažus ir madingas plaukų šukuosenas, panašu kad kasos lieka madingos dar vieną sezoną.


Labai patiko švelnus Biok dermatology kreminis kūno prausiklis, ypač naudojant kartu su šios linijos kūno kremu


Tobula Sensilis veido pudra, atrodo labai tamsi ir lyg turi blizgučius, tačiau rezultatas ant veido tiesiog stulbinamas, šiandien parodysiu makiažus Mados Infekcijai ir apžiūrėsite rezultatą.




Planuoju ketvirtadienio rubriką  Beauty Talk pabaigti autobuse, kelionė užima net 9 valandos, sakyčiau tikrai per ilgai.

O nuo ketvirtadienį aš būsiu Taline, prisipažinsiu, Taline nebuvau niekada, todėl be galo įdomu apžiūrėti tiek Senamiestį, tiek parduotuves, tiek sudalyvauti Mados Savaitės  renginiuose. Būtent todėl planuoju minimaliai įrašų šią savaitę, tikriausiai gausite pailsėti nuo manęs, nes aš daugiau dėmesio noriu skirti būtent renginiams ir miestui.



Naujienos ir nauji pirkiniai:

Mano naujieji Sigma šepetėliai, pirkau pati ir likau be galo patenkinta rezultatu, tobuliausias iš visų turimų - F40



Essie nagų lakus irgi pirkau pati, radau www.vinted.lt ir ryškiai žali iš www.ebay.com



Pristatomos Kristianoje naujienos:


Ir UD mėginukai ir mini įpakavimai, labai apsidžiaugiau gavus kreminės Naked Skin pudros mėginukus, pabandymui namuose, nes kai daro makiažą tai vienas, o kaip pudra draugauja su mano kitomis priemonėmis tai visai kas kita.




Tokia planuojama mano savaitė,

Linkiu nesušalti nuo tokio pavasario,





SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig