2016 m. kovo 4 d., penktadienis

Sleek Makeup Pout Polish lūpų balzamas (Spalva PEACH PERFECTION)



Kartais taip pavargstu nuo matinių ryškių lūpų dažų, kad norisi tik balzamo su vos matomu atspalviu. Tačiau šitoje vietoje irgi ne viskas paprasta, labai ilgai ieškojau balzamo, kuris vizualiai kiek pašviesintų mano turimą lūpų pigmentą, gerai drėkintų lūpas, nesubėgtų į kampučius po geros valandos, o svarbiausiai - kad atrodytų natūraliai ant lūpų. Sakysite per daug?  Nieko panašaus, netikėtai atradau SLEEK Pout Polish.




Sleek Makeup Pout Polish kondicionuojantis ir drėkinantis lūpų balzamas su tonu, kuris ne tik pasirūpins Jūsų lūpomis, bet ir suteiks joms natūralaus žvilgesio bei subtilų atspalvį. Balzamo sudėtis praturtinta natūraliais, tausojančiais ingredientais - migdolų aliejumi, taukmedžio sviestu ir vitaminu E. Be to šis Sleek Makeup Pout Polish lūpų balzamas turi SPF15 apsaugą nuo saulės.
Rekomenduojama laikyti sausoje, vėsioje vietoje.
Naudojimas. Prieš naudojimą įsitikinkite, kad lūpos nešerpetoja, jei reikia, pašalinkite negyvas sausos odos ląsteles lūpų pilingu. Pirštais tepkite nedidelį kiekį Sleek Makeup Pout Polish balzamo tiesiai ant lupų.
Talpa:  10 ml.
Kaina: 6,50 EUR
Kur pirkti: www.topbeauty.lt
Spalvų pasirinkimas:

Įpakavimas:




Mano atspalvis:



Rezultatas:


Mano nuomonė:
Sleek irgi nėra mano kosmetinėje naujokas, turiu geras septynias šešėlių paletes, skaistalus, blakstienų tušą ir matinį blizgesį, tačiau šitas balzamas vis praeidavo pro šalį. Pagaliau jis mano rankose ir galime pradėti testavimą. Pradėsiu nuo minuso, nors įpakavimas atrodo labai gražiai ir stilingai, naudoti nėra super patogu, arba pirštais, kas yra visiškai nehigieniška, arba teptuku. Aš naudoju teptuką, tačiau suvokiu, kad šio balzamo su savimi į rankinę neįdėsiu. Toliau vien pliusai: labai patiko persikinis atspalvis, kuris ant rankos visiškai nesimato, tačiau užtepus ant lūpų kiek pašviesina pigmentą, būtent tokio natūralaus varianto aš labai norėjau. Blizgesys labai gerai drėkina lūpas, tačiau jeigu lūpos labai sausos ir šerpetuoja, neverta laukti stulbinamo rezultato. Kaip ir visi blizgiai, išsilaiko neilgai, tačiau atrodo tikrai wow.  O aš jau galvoju apie ryškiai rožinę spalvą vasarai.

PR sample



SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig