2016 m. kovo 13 d., sekmadienis

Urban decay PERVERSION MASCARA Ilginantis ir tankinantis blakstienų tušas


Dar vienas atsiliepimas apie Urban Decay blakstienų tušą, kurį gaus pirmieji 100 UD kosmetikos pirkėjų kovo 17 dieną. Aš jau įsivaizduoju kiek ten bus žmonių, manau H&M Balmain kompanijos sėkmė gali pasikartoti, todėl jeigu planuojate ką nors nusipirkti, rekomenduoju užimti eilę iš anksto. O aš jau tušą turiu, todėl šiandien pasistengsiu papasakoti apie visus šio tušo pliusus ir minusus.








Perversion Mascara
Ilginantis ir tankinantis blakstienų tušas
Itin lengvos kreminės tekstūros ilginantis ir tankinantis blakstienų tušas iš Urban Decay sujungia ypač juodus pigmentus ir kondicionuojančius ingredientus su stambiu šepetėliu tam, kad sukurtu didesnes, juodesnes ir nuodėmės vertas blakstienas. Perversion blakstienų tušas savo sudėtyje turi Hairdensyl, vertingo proteinų komplekso, kuris stimuliuoja blakstienų augimą. Medaus ekstraktas intensyviai kondicionuoja blakstienas, hidrolizuotas elastinas stimuliuoja plaukelių folikulus, o jūrinis kolagenas apsaugo blakstienas. Lengva kreminė tekstūra nėra nei per sausa, nei per daug drėgna - ypač juodi pigmentai tobulai padengia kiekvieną blakstieną. Rezultatas stulbinančiai tankios blakstienos visą dieną!
Talpa: 12ml

Kur pirkti: www.douglas.lt nuo 03.17 d.

Įpakavimas:












Rezultatas:





Mano nuomonė:

Turiu be galo daug UD kosmetikos, tačiau tušo nebuvo mano kosmetinėje. Tikriausiai Naked paletės tokios populiarios, kad visos kitos priemonės tiesiog šešėlis, bet patikėkite, net tušas vertas dėmesio. Kiek supratau iš aprašymo, Perversion tušas pats populiariausias ir yra pardavimų hitas, ne, tikrai ne pirmoje vietoje (pirmoje naked paletės), tačiau ir ne paskutinėje. Labai gražus įpakavimas, tačiau valyti reikia pastoviai nes lieka pirštų antspaudai, bet čia jau smulkmena. Mums svarbiausiai rezultatas, o rezultatas tankios, juodos ir ilgos blakstienos. Jos tikrai atrodo gražiai, išsilaiko visą dieną, tačiau kitą problema tušo nuvalymas. Kaip? Patikėkite, aš nežinau, nors gamintojas ir nerašo kad tušas atsparus vandeniui, aš bandau valyti būtent su tokia priemone, atrodo nusivalo, bet pradedi plauti veidą ir tušas vėl paakių zonoje, reiškia nusivalo ne iki galo. Po savaitės naudojimo radau būdą - palaikyti kelias minutes riebesnės konsistencijos pienelį užtepta ant vatos disko prie pat akių su tušu, tada nusivalo iki galo.
Apibendrinant noriu pasakyti, kad rezultatas man patiko, blakstienos labai gražios ir ilgos, tačiau nusivalo tušas labai sunkiai.


PR sample



SHARE:

2 komentarai

  1. Aš tai abejoju ar bus kaip su H&M Balmain. Na nebent visi tie nemokamų dalykų medžiotojai susirinks. Nes Balmain vistiek situacija kita. Išpirko ir nebėra. O čia gi nei naujiena kokia, seniausiai visi galėjo nusipirkti, tik tiek, kad dabar bus galima ir gyvai pačiupinėti, nel limited edition, nes reikia manyti, kad jų bus pirkti ilgai... Tai ko ten veržtis kovo 17 :)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Pirmieji 10 gaus Naked paletes, o 100- blakstienų tušus, tai patikėk, žmonių tikrai bus. ;-) Aš irgi labai norėčiau gauri pirmą paletę į kolekciją

      Panaikinti

Blogger Template Created by pipdig