2016 m. balandžio 14 d., ketvirtadienis

Beauty Talk 2016 04 14



Aš tikrai nieko neužmiršau, puikiai prisiminu, šiandien ketvirtadienis, todėl laikas Beauty Talk rubrikai. geriame kavą kartu ir skaitome geriausius Lietuvos blogerius.





Prie Pandoros papuošalų stendų aš kažkokiais keistais ir man nežinomais būdais atsiduriu pastoviai, ilgai žiūriu, tačiau dar nieko nenusipirkau. Dar laikausi iš paskutinio, nes žinau, vienu apyrankės pakabukų tai nepasibaigs. Gabrielės auskarai "Nepamiršk manęs" atrodo tobulai, tiesiog tobulai. Tikriausiai savaitgalį apsuksiu dar vieną ratą, nes labai noriu  CAPTIVATING PAVÉ HEART CHARM pakabuko.


Sandros bloge nauja rubrika "Coffee Break", kur ji dalinasi patikusių dalykų nuotraukomis ir pasakoja apie įvairias smulkmenas. Kviečiu skaityti...


Svarbiausiai jaustis patogiau, tikrai taip, tačiau aš pastoviai taip nesijaučiu, kažkodėl, nežinau. O jūsų dėmesiui naujas Simonos drabužių dėrinukas.


Kokius drabužius ar sukneles nepasirinktų Mažena, jai tinka absoliučiai viskas. Žinote, kiek kartu aš bandžiau Mohito pasimatuoti raudonai-baltą ilgą sijoną? Ant manęs atrodo visiškai kitaip, o Maženai tinka idealiai. Šį kartą Absenttos bloge nauja daugia funkcinė suknelė


Naujas Darjos papuošalas tikrai traukia akį, masyvus, gražus ir labai stilingas.


Bet grįžtame prie kosmetikos priemonių apžvalgų, Grožio gurmanės bloge atsiliepimas apie Konjac veido prausimo kempinėlę, turiu lygiai tokia pat, jau parašiau atsiliepimą bloge, tačiau kitą nuomonę sužinoti verta.


Aš išbandžiau labai daug Lietuvoje gaminamos kosmetikos, tik Kvapų namai taip ir liko prie neišbandytų ir neįvertintų. kažkada taip ir nepavyko susitikti, o vėliau jau nebuvo laiko, todėl apie šį kosmetikos gamintoją man skaityti labai įdomu. Laura išbandė aromaterapinę druską


Aš pastoviai sakau, kad GlamGlow tobulos priemonės, kurios vertos kiekvieno sumokėto cento, dar vienas atsiliepimas Kotrynos bloge. Skaitome


Karolina visą dieną praleido su Davines atstovais ir pasakoja savo įspūdžius bloge, taip pat naujame straipsnyje daug informacijos apie pačią kompaniją, produktus ir jau išbandytas priemones.


Aš jau vakar pasakojau apie tobula PUPA pavasario kolekciją, pagaliau kažką išbandžiau, o ant Patricijos nagų labai ryškus PUPA nagų lakas.


Po Maybelline renginio Rygoje mes visos gavome naujienas, Inna jau spėjo kas išbandyti, o atsiliepimą skaitome jos bloge.



Salomėja pagaliau nusipirko Deborah kontūravimo paletę ir džiaugiasi rezultatu, skaitome jos atsiliepimą ir žiūrime rezultato nuotraukas.


Viktorija savo blogo skaitytojams pasakoja apie BeYu kremines pudras, turiu būtent tokią pat pudrą, man irgi labai patinka.



Pabaigai noriu pristatyti dar viena blogerė, Justina, šį kartą jos bloge labai daug atsiliepimų apie Riga fashion Weeek, būtent ten mes ir susipažinom, o aš siūlau jos atsiliepimą apie Bellapierre šešėlių paletę.



Tokia buvo mūsų stilinga grožio savaitė,

Ačiū kad skaitote,

















SHARE:

2 komentarai

  1. Kaip smagu rasti ir save. :) Esi nerealus geros blogerės, idėjų ir motyvavimo pavyzdys. :) Viskas, kas geriausia, semiuosi iš tavęs. Niekada nenustok rašyti tu tikra šaunuolė. ;)

    AtsakytiPanaikinti

Blogger Template Created by pipdig