2016 m. balandžio 29 d., penktadienis

GHD Advanced Split End Therapy priemonė skilinėjantiems plaukų galiukams


Sakė man kažkada mano mama: "Nedažyk ir nebalink savo plaukų", tačiau aš norėjau eksperimentuoti, dažniausiai tokio tipo ekperimentai nieko gero neduoda, bet mano plaukai ištvėrė pakankamai ilgai, aš iš visiškai juodos spalvos balinau iki ryškiai baltos su šaltu tonu, kas yra sunkiausiai. Tikriausiai dabar mano plaukai jau išnaudojo savo visą gyvybingumo potencialą, todėl pradėjo lūžinėti. Aš galiu didžiuotis savimi, nebalinu plaukus jau 5 mėnesius, o nedažau du. Daugiausiai dėmesio skiriu plaukų atstatymui, todėl GHD Therapy priemonė negalėjo praeiti pro mane. Šiandien apie poveikį šnekėsime plačiau.



GHD Advanced Split End Therapy priemonė skilinėjantiems plaukų galiukams yra naujausias GHD produktas, skirtas skilinėjantiems plaukų galiukams gydyti. Priemonė praturtinta raudonaisiais jūros dumbliais, kurių molekulinė struktūra gali būti palyginama su tinklu. Raudonųjų jūros dumblių savybės padeda stiprinti plauką ir sandarinti išsišakojusius galiukus. 

Panaudojus GHD Advanced Split End Therapy priemonę skilinėjantiems plaukų galiukams plaukai atrodo stipresni, glotnesni bei blizgesni. Išsišakojusių galiukų būklė pastebimai pagerėja. Rezultatas išlieka 5-10 plovimų. Ilgalaikiam rezultatui naudoti produktą ne trumpiau nei 3 mėnesius.

Naudojimas. Geriausiems rezultatams gauti:

- Naudoti su ghd tiesintuvu.
- Prieš produkto naudojimą nenaudoti kondicionieriaus ar kaukės.
- Džiovinti plaukus naudojant žemiausią temperatūrą.
- Išplauti plaukus šampūnu, nusausinti rankšluosčiu.
- Gerai pakratyti tūbelę, vienam kartui aplikuoti maždaug 10ml produkto. 
- Aplikuoti ant plaukų galų, kur jie yra labiausiai pažeisti.
- Prašukuoti plaukus, užtikrinant, kad produktas paskirstytas tolygiai.
- Paskirstę plaukus sekcijomis, džiovinti plaukus.
- Paskirstykite plaukus smulkiomis sekcijomis ir tiesinkite juos tiesintuvu, kad „uždarytumėte“ kutikules bei produktą plaukuose.

Kaina: 39 EUR

Kur pirkti: www.inhair.lt

Įpakavimas:









Konsistencija:






Mano nuomonė:

Pirmą kartą man GHD procedūrą padarė www.inhair.lt parduotuvėje, didelio skirtumo aš nepastebėjau, taip, plaukai buvo tikrai labai švelnūs, bet kaip nedarai procedūros pats ir nejauti proceso, parašyti ką nors sunku. Norėjau tik pasakyti, kad po pirmo plovimo plaukai buvo vis dar labai švelnūs, tačiau efektas buvo gana trumpas. Gamintojas teigia, kad priemonę reikia naudoti ne trumpiau nei 3 mėnesius. 
Gavus priemonę, aš iš karto pradėjau testavimą namų sąlygomis. Procedūroms reikia nedaug, turėti  plaukų tiesintuvą, nes priemonė aktyvuojasi nuo temperatūros, kuri turi būti 185C, ne mažiau ir ne daugiau. GHD Advanced Split End Therapy priemonė skilinėjantiems plaukų galiukams - labai skystos konsistencijos kremas, nelipnus, kvapas gana malonus (tiesinant tiesintuvu, kvapas būna stipresnis, o vėliau išgaruoja), naudojasi taupiai, man ant mano plaukų užteko visai nedaug, todėl turiu vilties, kad priemonės užteks geram mėnesiui. 

Plauname plaukus giliai valančiu šampūnu, nenaudojame kondicioneriaus, kaukių ir aliejų, nusausiname plaukus ir tepame priemonę. Džioviname plaukus naudojant žemiausią temperatūrą. dabar apie pojūčius ir plaukus: išplovus su giliai valančiu šampūnu mano plaukai labai šiurkštūs, tačiau atsidaro žvyneliai ir jie pasiruošė tolimesniam procesui ir procedūroms. Užtepus GHD priemonę ir džiovinant, jaučiasi labai keistas efektas, mano plaukai lyg 'vaškuoti obuoliai', šilkiniai, minkšti, bet neriebūs. Tiesinat su tiesintuvu 'vaškinis efektas' dingsta, priemonė nuo aukštos temperatūros susigeria į plauką. Rezultatas - tiesūs, lygus plaukai, tačiau vizualiai jie atrodo sveikesni, galiukai storesni, atrodo žymiai tvarkingiau. Darant procedūrą jau 3 kartą iš eilės, tiesintuvas tiesiog skysta per plaukus, anksčiau užsikabindavo, nes yra lūžusių ir labai sausų plaukų, tiesink netiesink, jie vistiek sausi ir pūčiais, o po kelių procedūrų jaučiasi poveikis. Net plaunant plakus efektas išsilaiko. Aš po kelių procedūrų iš eilės, dabar naudoju GHD priemonę tik kas antrą kartą, žiūrėsime koks bus poveikis.
Mano plaukų galiukai sausi, o šaknys riebūs (nes jau ataugę), todėl aš stengiuosi priemonės ant šaknų netepti, tik ant galiukų ir labai pažeistų vietų.  Todėl nemanau, kad priemonė tiks labai riebiems plaukams. Galiu pasakyti tik tiek, kad priemonė neapsunkina plaukų, galima naudoti papildomas plaukų formavimo putas ir purškiklius, taip išsaugoti plaukų apimtį. Plaukai nesiriebaluoja greičiau, o tai labai didelis pliusas.
Priemonę galima naudoti ir su paprastu tiesintuvu, aišku geresnis efektas pasiekiama u GHD, atsiranda papildomas blizgesys ir plaukų švelnumas, bet pagrindine kriterijus - temperatūra, 185C.

Ką aš noriu pasakyti apibendrinant, negalėjau patikėti, kad mano plaukai gali būti tokiais, galiukai net vizualiai atrodo storiau, pažeistų ir sausų vietų nesimato plaukų visumoje (kai kurie plaukai lūžo nuo pat šaknų, todėl vizualiai matosi). O didžiausiu pliusu tapo kaupiamasis efektas, plius naudojasi priemonė taupiai, todėl užteks tikrai ne 5-7 kartam. 
 Na ir pagrindinis atsakymas į klausimą, ar plaukai nelūžinėja? Jau tikrai lūžinėja mažiau, nes plaukai  pamaitinti, ne tokie sausi, storesni ir atsigavę.

PR sample




SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig