2016 m. balandžio 23 d., šeštadienis

Grožio dėžutė limited edition by RESERVED


Labas rytas, mano brangieji, prieš gerą savaitę aš gavau www.grožiodraugas.lt Grožio dėžutę, jau planavau ką rašysiu apie kosmetikos priemones: dantų pastą, mėginukus ir t.t., nes jau spėjau pažiūrėti kitų merginų ir blogerių atsiliepimus ir dėžutės tūrinį. Mano nuostabai iš kosmetikos priemonių dėžutėje buvo tik nagų lakas Nailberry, kurį labai seniai norėjau išbandyti.









Mano nuomonė:

Jūsų gyvenime privalo būti grožio staigmena. Aš buvau labai skeptiška prieš grožio dėžutes, kol nepamačiau pas drauge kelias iš www.lookfantastic.com, pati užsakinėjau kelis kartus, tačiau turinys po kelių kartų pabodo, o mėginukų naudoti visai nesinori.  Ar vertos dėmesio grožio dėžutės iš www.grožiodraugas.lt? Man kaip blogerei tikrai ne, nes aš jau esu išbandžiusi didesnį dalį kosmetikos priemonių, kurios yra rinkoje, tačiau paprastiems žmonėms tikrai taip. Didelis pliusas, kai užsakau dėžutę yra dalyvaujančių gamintojų sąrašas, lengvai galima įsivaizduoti kokį produktą ar kosmetikos priemonę bus galima pamatyti dėžutėje, iš kitos pusės L'occitane mėginukai jau tikrai atsibodo, kaip galima įvertinti tokį mėginuką pinigais? Dar vienas pliusas - staigmena, visos dėžutės išsiunčiamos tą pačią dieną ir gaunasi šioks toks siurprizas. Užsakinėti ar ne, spręsti jums, tačiau nors viena grožio dėžutė privalo būti jūsų gyvenime, išbandykite, gal atrasite kažką naujo.
Grįžtame prie mano gautos limituoto leidimo dėžutės by Reserved. Atidarius dėžutę radau Nailberry nagų laką, kurį labai seniai norėjau išbandyti ir net gailėjausi tada, kai neužsakiau dėžutės su nagų laku, organinės medvilnės maikutę su grožio printu, akinius ir Grožio žurnalą. Ačiū labai, tikrai nustebino ir pradžiugino. Fainai, nes viskas buvo apgalvota iki smulkmenų, grožio blogerės gavo vieno tūrinio dėžutes, o mados kitas.


PR sample
Daugiau ingormacijos www.grožiodraugas.lt


SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig