2016 m. balandžio 15 d., penktadienis

Guerlain Terracotta Summer 2016 Collection


Labas rytas, mano brangieji, kaip tradicija, Guerlain pristato papildomą bronzinių pudrų vasaros kolekciją. Šiandien mes apžiūrėsime kolekcijos nuotraukas, aptarsime skirtumus ir jau matytas kosmetikos priemones.





Guerlain Terracotta Pause d’Ete Poudre Bronzante Duo – Limited Edition

  • 03 Naturel Brunettes


Guerlain My Terracotta – Limited Edition


  • 02 Naturel Blondes

Guerlain L’Eau Halee Eau Fraiche Teintee pour le Visage – Limited Edition – 28 ml




Guerlain Terracotta  Sun Protect Hydratant Solaire Accelerateur de Bronzage SPF 15 – Limited Edition – 100 ml

  • Sun Brunettes – for dark skin
  • Sun Blonders – for fair skin


Kiss Kiss Lipstick

  • 367 Kiss Blossom – pink
  • 342 Fancy Kiss – orange

Mano nuomonė:

Nieko nėra pastovesnio už Guerlian Terracotta kolekcijas, patikėkite, rašau blogą jau seniai, domiuosi kolekcijomis dar ilgiau, tačiau ne karto nebuvau nustebinta. Na, gal pirmą kartą, kai pamačiau limituoto leidimo Terracotta bronzinę pudrą realybėje, įvertinau medinį sunkų įpakavimą ir nuostabų kvapą. Tačiau dauguma priemonių nesikeičia. Šiais metais kolekcijos žvaigždė bronzinė pudra -Guerlain Terracotta Pause d’Ete Poudre Bronzante Duo, dviejų atspalvių: bronzinio ir auksinio, įpakavimas tikrai labai gražus, tačiau jeigu turite ką nors panašaus iš praeitų metų kolekcijų pirkti nerekomenduoju, nes pudros tikrai labai panašios, na gal viena vos šviesesnė, o kita turi daugiau bronzinio efekto. Jeigu dar neturite tokio grožio savo kosmetinėje, labai rekomenduoju, nes Guerlain bronzinės pudros tobulos ir geriausios iš visų bandytų ir testuotų. 
Guerlain My Terracotta su raudonu įpakavimu traukia akį, tačiau tai tikrai nėra naujiena, tai pagrindinės Terracotta kolekcijos pudra, kuri buvo pagaminta su Guerlain venziliu ir su limituoto leidimo įpakavimu, kuris nusiima. Prisiminate praeitų metų mėlyną ir oranžinį įpakavimus? Matomai pirkimai buvo didelį, todėl Guerlain nusprendė pasinaudoti šia idėja dar kartą.
Na o toliau viskas labai klasiškai,  gelinės konsistencijos bronzantas, kelių atspalvių lūpų dažai ir saulės linija, kuria net dabar  (sakyčiau iki šiol) parduoda Guerlain visuose parduotuvėse.

Ką aš noriu pasakyti apibendrinant, labai graži limituoto leidimo bronzinė pudra, jeigu dar neturite, labai rekomenduoju nors pažiūrėti parduotuvėje, o visos kitos priemonės jau tikrai matytos ir ne kartą. Laukiame žinių apie vasaros pagrindinę kolekciją. Ko aš norėčiau? Bronzinių meteoritų, Guerlain, prašau labai, bronzinių meteoritų.



SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig