2016 m. balandžio 2 d., šeštadienis

Riga Fashion Week (pirmoji diena, makiažas)


Kol dar turiu laiko, kaip gera kartais atsikelti anksčiau, žiūri beveik visus darbus padarai, galiu papasakoti apie vakar dienos makiažą. Mano pagrindiniu akcentu buvo auksinė striukė, todėl nusprendžiau, kad įnešiu kiek auksinių šešėlių į akių makiažą ir pereisiu su šešėlių teptuku per lūpas baigiant makiažą, tai suteiks lūpoms vos matomą auksinės spalvos švytėjimą.

Pagrindinis Riga Fashion week remėjas Maybelline, todėl šiandien mes turėsime vakarėlį Make it happen ir naujų tendencijų pristatymą, būtent todėl didesnį mano kosmetinės dalį šį kartą užėmė Maybelline kosmetika, tačiau vakar aš naudojau ne tik ją.

Pradėjau nuo kreminio makiažo pagrindo  Maybelline Better Skin


Pašviesinau paakius su Mac maskuokliu:


Užfiksavau makiažą su Dior Forever kompaktine pudra. Ji suteikia matiškumo ir labai gerai maskuoja, gali kiek pasunkinti makiažą, tačiau mano vakaras buvo labai ilgas, todėl kito pasirinkimo tiesiog nebuvo.


Atlikau kontūravimą su savo mėgstama Make Up Revolution palete, vienintelis pastebėjimas, pudros dienos bėgyje patamsėja, todėl tamsiausių naudoti tikrai nerekomenduoju


Antakiams naudojau Maybelline akių pieštuką:


Akių makiažą pradėjau nuo NYX baltos spalvos šešėlių pagrindo:


Akių makiažui naudojau UD Smoky akių šešėlių paletę:

Su baltu Thirteen akių šešėliu šviesinau visą akių voką, taip pat naudojau auksinės spalvos Dirty Sweet ir satininius juodos spalvos Black market šešėlius. Sklaidymui naudojau matinius rudus šešėlius Whiskey.



Blakstienų tušas Maybelline Lush Sensational


Naudojau Cabanaboy skaistalus ir Mary-Lou švytėjimo higlighterį iš The Balm paletės






O lūpoms naudojau savo mėgstama Maybelline tamsiai bordo spalvos lūpų dažą, kaip sakiau labai lengvai perėjau su auksinės spalvos šešėliais per lūpas tam, kad suteikti joms auksinio švytėjimo efekto.


Rezultatas:








Šiandien Rygoje labai saulėtas oras, nepalyginsi su vakar, todėl einu ruoštis susitikimams ir pasivaikšiojimui po miestą,

Geros dienos,












SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig