2016 m. balandžio 18 d., pirmadienis

Sensilis GLACIER ESSENCE Deep Hydrating Gel-Cream – intensyvaus poveikio drėkinamasis gelis-kremas normaliai ir mišriai odai



Labas rytas, mano brangieji, šiandien aš pradėsiu pasakojimą apie jau suplanuotas praeitos savaites temas, nes savaitgalį oras buvo toks nuostabus, kad sėdėti prie kompiuterio buvo neįmanoma, nusprendžiau, kad pabaisiu atsiliepimus pirmadienį. Šį mėnesį pasibaigė visi mano turėti ir labai mylėti veido kremai Juvena ir Zepter (pamatysime prie pabaigtukų), todėl testuojame naujienas. Sensilis pristatyme man labiausiai patiko Deep Hydrating Gel-cream, šiandien apie jį pašnekėsime plačiau.









Intensyvaus poveikio drėkinamoji priemonė, pritraukianti ir sulaikanti vandenį epidermyje. 

Trejopas drėkinamasis poveikis, kurį lemia ritinės imperatos, trispalvės našlaitės ir hialurono rūgšties derinys: vanduo sulaikomas, aktyvinamas ir išlaikomas epidermyje, taip užtikrinamas 24 valandas trunkantį odos drėkinimas. Tyras Šveicarijos Alpių ledynų vanduo, kuriame gausu mineralų ir oligoelementų, suteikia odai išskirtinio gyvybingumo. Kremo sudėtyje esantis skėtinių agapantų ekstraktas veiksmingai nuramina net pačią jautriausią odą.   Gaivi gelio-kremo tekstūra: labai greitai susigeria į odą, ją pamaitina, nuramina ir sugrąžina švelnumą. 

Normaliai ir mišriai odai. Ypač rekomenduojama turintiems jautrią odą.

Talpa: 50 ml.

Kaina: 31 EUR

Kur pirkti: www.tiesioggrazi.lt

Įpakavimas:






Konsistencija:





Mano nuomonė:

Apie Sensilis kosmetiką aš jau pasakojau, noriu tik priminti, kad kosmetika gaminama laikantis labai aukštų standartų ir parduodama ne tik www.tiesioggrazi.lt , bet ir Eurovasitinėse. Artėja šiltesni orai, todėl veido odos priežiūra keičiasi, jeigu žiemą galėjau naudoti riebesnius ir maitinančius veido kremus, pavasarį reikia rinktis drėkinamuosius, lengvos tekstūros, kurie neriebina veido odos. Kaip aš jau sakiau, Sensilis kosmetikos pristatyme man labiausiai patiko kremas-galis. Įpakavimas labai gražus, kokybiškas, sunkus. Kremą nuo neigiamo aplinkos poveikio saugo plastikinė membrana, dėžutėje aš radau ir mentelę su kompanijos logo, tai parodo, kad gamintojas rūpinasi savo klientais. 
Kremo konsistencija labai lengva, susigeria akimirksniu, kremas turi gaivų, tačiau kiek per stiprų (vaistinėje parduodamai) kosmetikai kvapą. Kremo kvapas manęs neerzina, tačiau labai jautriai odai gali ir netikti. Sensilis kremas-gelis labai gerai drėkina veido odą, aš net darau drėkinančias kaukes naudojant šį kremą nakčiai: storesniu sluoksniu tepu kremą, o ryte veido oda pailsėjusi, padrėkinta ir lygi. Dar vienas pliusas -kremas nekemša porų ir gali būti naudojamas kaip makiažo pagrindas.
Apibendrinant noriu pasakyti, kad labiausiai patiko tai, kad kremas drėkina, tačiau neriebina veido odos.

PR sample





SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig