2016 m. balandžio 28 d., ketvirtadienis

Sukurtas vyrams, bet tinka ir moterims, Waterclouds The Dude Detox šampūnas


Labai dažnas klausimas, kodėl šampūnas vonioje pasibaigė greičiau, nei plaukų balzamas, turi labai paprastą sprendimą. Juk mano šampūną naudoja ir mano vyras, logiška, kad jis pasibaigia greičiau. Vis daugiau ir daugiau kompanijų išleidžia veido, kūno ir plaukų linijas skirtas vyrams. Tiesą sakant, mano vyras labai apsidžiaugė pamatęs Waterclouds šampūną būtent jam, tačiau man taip patiko šampūno kvapas, kad dabar apsikeitėm vietomis, aš naudoju vyro šampūną.




Gamintojo aprašymas:













Po nuotaikingo savaitgalio gera mintis yra išvalyti savo plaukus nuo susikaupusių nešvarumų ir stilizavimo priemonių. Būtent todėl Waterclouds sukūrė The Dude Detox šampūną, kuris giliai valo ir švelniai pašalina nešvarumus nuo galvos odos bei plaukų. Waterclouds The Dude Detox šampūno sudėtyje esantys mėlynių aliejai ir aliejinų kopūstpalmių ekstraktai, praturtinti vitaminu C, antioksidantais ir mineralais, tausoja Jūsų plaukus ir suteikia jiems sveiką spindinčią išvaizdą. Dėka žemo pH šampūną galima naudoti kiekvieną dieną.
• Giliai valo ir švelniai pašalina nešvarumus nuo galvos odos bei plaukų.
• Mėlynių aliejai ir aliejinų kopūstpalmių ekstraktai tausoja plaukus.
• Galima naudoti kiekvieną dieną.
Naudojimas. Įtrinkite Waterclouds The Dude Detox šampūno į drėgnus plaukus, pamasažuokite ir kruopščiai nuskalaukite vandeniu.

Asortimentas:


Talpa: 250 ml.
Kaina: 6,80 EUR
Kur pirkti: www.topbeauty.lt
Įpakavimas:





Konsistencija:

Mano nuomonė:
Nors šampūnas skirtas vyrams, jis labai patiko ir man. Pradėsiu nuo pat pradžios, šampūnas turi nerealu medienos kvapą, man tokie kvapai labai patinka, todėl net nežiūrint į aprašymus išbandžiau šampūną ant savo plaukų. Gamintojas rašo, kad tai valomasis detox šampūnas, aš sakyčiau labai neutralus ir švelnus. Vyras sakė, kad tikėjosi stipresnio poveikio, arba bent mėtinio kvapo, o mano sausi ir pažeisti plaukai liko labai patenkinti tokio šampūno variantu. Šampūnas kreminės konsistencijos, gerai pūtuoja, naudojasi taupiai, švelniai plauna, o svarbiausiai nedirgina galvos odos. Ar šampūnas tinka visų plaukų tipams? Manau ne, tik nomraliems ir sausiems plaukams. Jeigu dušo želė turi tokį pat kvapą, būtinai išbandysiu. Dar noriu kelis žodžius pasakyti apie Waterclouds  Švediškų plaukų priemonių dizainą, jis minimalistinis, apgalvotas ir stilingas, tikrai traukia akį parduotuvėje. Aš turiu šios kompanijos plaukų aliejuką, labai tiko mano plaukams, nes neriebina, o tik švelnina plaukų galiukus, labai rekomenduoju.
PR sample


SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig