2016 m. balandžio 2 d., šeštadienis

The Konjac Sponge veido kempinėlė su raudonuoju moliu


Aš labai dažnai žiūrėdavau į Konjac kempines ir vis galvojau, užsakyti ar ne? Dabar žinau tiksliai, jos tikrai vertos dėmesio, labai seniai turėjau juodos spalvos riebiai ir probleminei odai, o dabar mano rankose kempinė su raudonu moliu brandžiai odai.  Nors tai ir nėra pirmo būtinumo kosmetikos priemonė, tačiau tai tikrai Azijos rinkos stebuklas ir grožio paslaptis. Šiandien apie Konjac pašnekėsime plačiau.




Veido odos valymo kempinėlė yra pagaminta iš 100% natūralių medžiagų. Kiekvienam odos tipui ir problemai pagaminta speciali kempinėlės formulė, kovojanti su konkrečiomis odos problemomis - nuo sausos ir jautrios iki į aknę linkusios odos. Konjac Sponge - Natūralus ir efektyvus veido odos valymas namuose.

The Konjac Sponge veido kempinėlė su raudonuoju moliu idealiai tinka papilkėjusiai, pavargusiai veido odai, taip pat kenčiantiems nuo išsiplėtusių kapiliarų, netolygaus odos tono. Ji jaunina, skaistina odą, pagerina jos būklę, sumažina raukšlelių atsiradimą. Užtenka tik suvilgyti kempinėlę šiltame vandenyje ir galite naudoti. Paprasta, veiksminga, giliai valo ir natūralu!

Privalumai: 

-Pagaminta iš 100% natūralių augalinės kilmės komponentų
-Praturtinta mineralais ir antioksidantais
-Netoksiška
-Draugiška žemei
-Netestuota su gyvūnais
-Veganiška
-Saugi aplinkai
-Lengvai yranti
-Be pridėtinių dažiklių 



Kur pirkti: www.topbeauty.lt

Kaina: 12,90 EUR

Įpakavimas:










Mano nuomonė:

Reikia pripažinti kad Azijiečiai turi labai gražią ir lygią odą, ir tai tikrai ne stebuklingų BB kremų dėka. Jų veido priežiūros rutina visiškai kitokia, naudojama be galo daug įvairių ir nematytų kosmetikos priemonių, būtent todėl labai sunku kartais atspėti Azijos merginų ir moterų amžių. Konjac kempinė atkeliavo pas mus iš Azijos rinkos, tai priemonė, kuri suteikia jūsų veidui daugiau priežiūros, padeda kovoti su tam tikromis problemomis ir tikrai patiks toms, kas mėgsta prausti veidą.

Tikriausiai pradėsime nuo to, kad kempinių spalvos yra visiškai skirtingos, mano su raudoniu moliu skirtą brandžiai odai, riebiai odai labai rekomenduoju su bambuko anglimi (aš ją kažkada turėjau, užsakinėjau iš inetreneto), kempinė su žaliuoju moliu tinka mišriai odai su išsiplėtusioms porom, o klasikinė balta tinka visai šeimai. Taip pat kompanija siūlo kempines akių makiažo valymui ir kempine kūnui.

Galima naudoti kempinę su prausikliu arba be, aš kartais naudoju su, o kartais tiesiog masažiniais judesiais kempine masažuoju veidą. Pasakysiu taip: jeigu naudosite su prausikliu, kempinė greičiau susidėvės, nes reikės ja daugiau kartu perplauti nuo muilo ir prausiklio likučių. Vienas patarimas: kempinės negalima spausti , taip ji greičiau praranda savo formą, po naudojimo ją reikia tiesiog užkabinti ir leisti išdžiūti, o prieš naudojimą vėl sušlapinti. Kempinės tarnavimo laikas apie 3 mėnesius.

Tikriausiai pats įdomiausiais dalykas: poveikis ir rezultatas. Mano kempinė su raudonu moliu labai švelni, gerai ir giliai plauna mano veido odą. Po naudojimo oda švelnesnė ir lygesnė. Aš naudoju kempinę tik rytais. Ypatingai rezultatas jaučiasi prieš darant proginius makiažus, tačiau reikia neužmirti, kad kempinė nėra visa veido priežiūros rutina, tonizuojantis losjonas ir veido kremas po kempinės naudojimo yra būtini, nors prausimasis su kempine visiškai nesausina mano veido.



PR sample



SHARE:

3 komentarai

  1. Aš irgi maniau, kad Azijos moterys turi gražią ir lygią odą :). Bet pradėjusi naudoti azietišką kosmetiką pradėjau labiau kreipti dėmesį į moterų odą gatvėje. Pilna pas mus turistų būna. Ir ką. Iš tolo graži, balta lygi, švyti, kai prasilenki ir pažiūri iš arti pamatai, kad jos turi savo paslaptėlių :), o mano susikurti mitai griūva.

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Aš labai ilgą laiką dirba Korėjiečių restorane, savininkai irgi buvo iš Pietų Korėjos, todėl mačiau be galo daug gražių merginų ir moterų, mačiau jų naudojamą kosmetiką, o apie jų amžių net pasakysti sunku, jos tikrai atrodė tobulai. Kodėl pati nenaudoju azijietiškos kosmetikos? naudojau labai seniai, aš net į supermamos forumą atėjau su atsiliepimais apie azijietiškus kosmetikos produktus, tačiau paskutiniu metu mano susidomėjimas šia rinka labai sumažėjo, net nežinau todėl, gal namuose reikia ištraukti savo senus mėginus ir išbandyti iš naujo. :_))))

      Panaikinti
    2. Aliona, gal tiesiog nebėra laiko atrasti ką nors naujo, ir jo lieka tik tiems atradimams, kurie patys atkeliauja :). Bet aš va su džiaugsmu sulaukiau siuntinuko, o vienas iš dviejų gaminių nuvylė, toks tas atradinėjimų kelias. O dar kalbant apie azijiečių odą tai, žinoma, turbūt kaip ir visur būna visko. Bet kai ieškau atsiliepimų internete ir užklystu į jų blogus, kur rodo save be makiažo tai baisoka pasidaro. O su makiažu tai atrodo kaip fotošopas, visai kitas oda :D

      Panaikinti

Blogger Template Created by pipdig